- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #29.841
Kızlar emzirirken nane limon çayı içebilir miyim bişey olur mu 1 bardaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 çıkınca spiral taktırabilirsin ama çocuk istemiyorsan keşke sezeryan olduğun zaman bağlatsaydın sprial taksanda hamile kalan çok sayıda insan var yinede sen bilirsinKizlar bisey sorcam sezaryandan ne kadar sure sonra korunulabiliniyo siprel ne zaman sonra aliniyo yada igne guvenlimi bir daha asla bebek istemiyorum uc oldu yeter igne düşünüyorum aslinda guvenli degil diye duydum hamile kalma ihtimali varmis dogrumu bilen varsa ne kadar zaman sure sonra igne yapiliyo kirkimiz ciktiktan sonra tekrar hamile kalmak istemiyorum aldirmak zorunda kalirim
Zeytinyağını direk kullanmayın ısıt asiti gitsin o şekilde kullan canım bebeğe verirken de vücuduna sürerken de bu şekilde kullanıyorumCanm zeytinyağını cok onermiyorlar genelde asidik falan diyorlar ama ben kizimda yaptim valla hemen azaldi sürüp beklettim biraz sonra banyo yaptirdim ciktilar bide banyoda iken saç fircasi ile tarayin diyorlar benm kizim banyoyu sevvmedigi icin zar zor yaptiryodum o yuzd3n sac fircasi ile taramayi pek yapamadim
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bebişinizeSelam kızlar nasıl gidiyor bebişlerle hayat?Bizim biraz yorucu stresli geçiyor maalesef. Bebeğimde kasık fıtığı çıktı yarın sabah hastaneye yatip ameliyat olacakErken doğum, küvezde 10 gün sonrasinda topuk kaninda yüksek çikan deger için koşturmaca şimdi de bu. Allah beterinden korusun ama şu bir buçuk ayda ömrümden ömür gitti sanki. Dua edin bize lütfen
![]()
Cnm sezaryan cok ani olduzaman olsaydı o karari alirdim net bilgimi cnm siprel veriliyormu40 çıkınca spiral taktırabilirsin ama çocuk istemiyorsan keşke sezeryan olduğun zaman bağlatsaydın sprial taksanda hamile kalan çok sayıda insan var yinede sen bilirsin
Keşke sezaryen olmuşken tüplerinizi de bağlatsaydınız en garanti yöntem o olurdu, diğerlerinde hep bir hata payı var sonuçta
Gorumcem uc ay sonra takiyorlar dedi cnm cok teşekkürler bende gidip alayimCanm bende spiral düşünüyorum doktorla konustum kirkin cikinca gel takalim dedi. ozelde takma parasini ayrica veriyorsmussun 300 tl sadece takma parasi
Bizimki de öyle bizimki daha çok akşam 4ten 5ten sonra gecenin bi yarısına kadar uyumamayı tercih ediyor. Bi de sürekli mızmız huysuz sürekli kucakta çok gazlı bi bebek.Arkadaşlar bizim kız hiç uyumuyor yaSabah 7de uyandı bu saate kadar 2-3 saat uyuduysa iyi. Gözleri kızardı artık uykusuzluktan ama bi türlü derin uykuya dalamıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Buarada 2 gündür böyle. Büyüme atağı falan mıdır anlamadım gitti![]()
Ben taktırmadım ama kuzenim normal doğum yapmıştı 41 gün taktırdı yoksa adet olmadan takılmıyormuşCnm sezaryan cok ani olduzaman olsaydı o karari alirdim net bilgimi cnm siprel veriliyormu
Size de çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşaallah çok zor gerçekten Rabbim tüm hastalara tüm bebeklere yavrulara şifalar versin ana babasından ayırmasın çok zor çünkü.Üzülme canım gelir kuzun önce sağlık
Benimde kızım 23 gündür yenidoğan yoğun bakımda 5-10 dk ancak alabildim kucağıma.
Ama sağlıklarına kavuşacaklar gelecekler.
Orada çok zor durumda olan bebekler var onları düşününce
Dua edelim bütün kuzular için
Amin inşaallah P Papatya514 canım çok teşekkür ederim
Canım çok teşekkür ederimCanım çok çok geçmiş olsun tez vakitte rabim şifa versin inşallah. Yazdıkların çok etkiledi beni. Ne zaman bunalsam yazdıklarını düşünüp kendime geliyorum. Her aklıma gelişte de bebişine şifa diliyorum.
İnşaallah S Seval Tunc çok teşekkür ederimZ zezesu @Ahseninannesi kızlar evlatlarınıza sağlıkla tez zamanda kavuşursunuz inşallah. Rabbim şifa versin![]()
Bizimki de öyleydi şimdi sabaha döndü. Bide gece 4ten sonraBizimki de öyle bizimki daha çok akşam 4ten 5ten sonra gecenin bi yarısına kadar uyumamayı tercih ediyor. Bi de sürekli mızmız huysuz sürekli kucakta çok gazlı bi bebek.
Normalde takiliyo sezaryan da bilgim yok gorumceme uc ay sonra takmislar evet adet istiyorlarBen taktırmadım ama kuzenim normal doğum yapmıştı 41 gün taktırdı yoksa adet olmadan takılmıyormuş
Yinede sen Dr danış canım
Elma yağını ne yapıyorsunuz?Bizimki de öyleydi şimdi sabaha döndü. Bide gece 4ten sonraSürekli sıcak havlu ile elma yağı yapıyoruz rahatlatıyor az da olsa tavsiye ederim
Amin inşaallahZ zezesu @Ahseninannesi allah bir an evvel yavrularınızı sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin size de sükunet versin
Kasıklarına ve ayak altlarına sürüyorum. Özellikle kasıklarına iki baş parmağımla hafif masaj yaparak sürüyorum. Hızlıca giydirip sıcak havlu ile göbek kasık kısmını sarıyorum. Ayaklarını da sıcak tutmaya çalışıyorumElma yağını ne yapıyorsunuz?
Yaaa ben hiç öyle şeyler yapmıyodum. Onları da deneyeyim.Kasıklarına ve ayak altlarına sürüyorum. Özellikle kasıklarına iki baş parmağımla hafif masaj yaparak sürüyorum. Hızlıca giydirip sıcak havlu ile göbek kasık kısmını sarıyorum. Ayaklarını da sıcak tutmaya çalışıyorum![]()