- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #29.681
Canım öyle değilmiş o . Dün video izledim. Oradaki uzman diyordu ki yumuşak göğüs süt olmayan göğüs değildir aksine yağlı sütün olduğu göğüs anlamına bile gelebilir. Göğüs yumuşal oldukça süt ihtiyacı var sinyali gider ve süt üretimi artar, göğüs sert oluncayeterli süt vsr sinyali gideceğinden üretim azalacaktır diyordu.Ya sürekli emdikçe de süt yok gibi hissediyorum
Memeler yumuş yumuş çektikçe süt yok gibi dolmaya fırsat yokki![]()
Canım dikişlerin ne durumda. Benim dikişler hala duruyor düşmemiş ve acısı ağrısı da hala var. İyileşti mi seninki. Ben hala baticon sürmeye devam ediyorum sıkıntım devaö ediyor. Bi de kuyruk sokumum ağrıyor benim doğumdan kaldı sanırım var mı oralarda kemiklerde ağrı vs sende?2. cocugu buyutmeme ragmen hala doyuyor mu doymuyor mu olayi beni de cok strese sokuyorsurekli memede olmak istemesi aslinda tamamen icgudusel olsada ben de emzirdikten sonra bir mama denemesi yapiyorum. bazen 30 cc iciyor bazen diliyle itekliyor almak istemiyor. bugün 20 gunluk olduk. kizim ogluma gore daha kolay bir bebek . ama cok kucaga almasamda emzirip hep yerine yatirsamda bunlr bana paket halinde geliyor
kizimda simdiden yaka cicegi modunda gogsumde uyumak orda durmak istiyor.
normal dogum sonrasi sikintilarim 17. gunden sonra tamamen bitti sukur. kanamam cok azaldi. yeni hayatimiza alistik sayilir. hepimize kolay gelsin kizlar.