- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #29.621
Kizlar biz mamayi biraktik artik meme ucunuda tamamen meme den emiyor kizim artik . Bazi günler uyku düzeni cok iyi bazi günler ise ve bu aralar baya cogaldi memede uyumak istiyor kizim emerek uykuya daliyor yoksa uyumuyor . Emzik ile yer degistiriyorum ama faydasi fazla olmuyor süt gelmedifini anlayinca baya sinirleniyor .
cok sükür yinede mama vs biraktirdim arada bi doymadigini düsününce rezene cayi veriyorum . Sizede tavsiye ediyorum ebe ve doktorlardan onayi aldim onlari tavsiyesi üzerine uyguladim.
Hem gaz sorunu varsa iyi geliyor .
bu arada benim yeni edindigim bilgiyi de paylasiyim dedim oda tamamen memeden beselenen bebeklerde bazen gaz olmayabiliyormus ben saatlerde gazi ciksin diye ugrastigimi bilirim agizlari ile tamamen memeyi kacradijlari icin hava almiyormus bu yüzden de bazen gazi olmayabiliyormus .
Yazik yavrum uykudan uyaniyordu gazi ciksin diye cirpinirken.
cok sükür yinede mama vs biraktirdim arada bi doymadigini düsününce rezene cayi veriyorum . Sizede tavsiye ediyorum ebe ve doktorlardan onayi aldim onlari tavsiyesi üzerine uyguladim.
Hem gaz sorunu varsa iyi geliyor .
bu arada benim yeni edindigim bilgiyi de paylasiyim dedim oda tamamen memeden beselenen bebeklerde bazen gaz olmayabiliyormus ben saatlerde gazi ciksin diye ugrastigimi bilirim agizlari ile tamamen memeyi kacradijlari icin hava almiyormus bu yüzden de bazen gazi olmayabiliyormus .
Yazik yavrum uykudan uyaniyordu gazi ciksin diye cirpinirken.