2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ewet bu sayfa bızım gecen seneden vok şükür 2. 3 kişi kaldı dogum yapıcak hepımız dogumnyaptık darısı sizelre saglıkla ınsallah rıca ederım
Amin inşallahMaasaAllah çok sevindim adınıza diğer arkadaşlara da sağlıklı sıhhatli doğum diliyorum

üzüldüm kuzum yaa,
pekı varmıydı dondurulmus tekrar deneyecek mısın?
ınsallaahh bu sefer olur
İnşallah canım hayırlısı evet şükür dondurulmuşum var . Şimdilik dinlenmeye geçtim tam olarak ne zaman başlarım bilmiyorum çünkü baya umutluyduk hastane dahil . Fazla etkilendik bakalım nasip işte

haklısın kuzum,
super dondurulmuslar var en aznından
Allahım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah

tupaaaaa hayrunnisa85 Kızlar az kaldı doğumunuza. Her şey yolundadır inşallah. Heyecan var mı?
Her şey yolunda canım.
Cumartesi günüydü benim randevum.
47cm 2580gr olmuş oğluş.
NST’ye girdim, sıfır sancı.
2 hafta sonra tekrar gidicem.
Hazırlıklar bitti gibi, heyecanı sardı şimdiden.

Her şey yolunda canım.
Cumartesi günüydü benim randevum.
47cm 2580gr olmuş oğluş.
NST’ye girdim, sıfır sancı.
2 hafta sonra tekrar gidicem.
Hazırlıklar bitti gibi, heyecanı sardı şimdiden.
Ne güzel de büyümüş, maşallah minnoşa. Acelesi yok demek ki Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelsin inşallah

Canım sen nasılsın nasıl oldun ?
Ben de bilmiyorum ki nasıl olduğumu. Eşimle destek almaya başladık. Bir ay kendi evimize gidemedik, annemde kaldık. Bayramda geçtik kendi evimize. Biraz daha kabullenmeye çalışıyor gibiyiz. Bebeğin bize ihtiyacı var. Onun için biz de iyi olmaya çalışıyoruz. Böyle dengesiz gibi hissediyorum bir yanım eğlenmeye gülmeye çalışırken diğer yanım karalar bağlamaya meyilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…