- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Ewet bu sayfa bızım gecen seneden vok şükür 2. 3 kişi kaldı dogum yapıcak hepımız dogumnyaptık darısı sizelre saglıkla ınsallahWoodygoody e ben yazmıştım ama o mu doğum yaptı arkadaşınızın da gözü aydın teşekkür ederim
Merhaba evet pozitifti çok şükürMerhaba benim de transferimin 9. Günü bugün aynı belirtiler ben de var sonucunuz nedir bir de evde idrar testi yaptınız mı?
Çok sağolun bebeğinizle size sağlıklı bir ömür diliyorumMerhaba evet pozitifti çok şüküryeni doğum yaptım. Sizin de hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallahEwet bu sayfa bızım gecen seneden vok şükür 2. 3 kişi kaldı dogum yapıcak hepımız dogumnyaptık darısı sizelre saglıkla ınsallahrıca ederım
Ben kullandığım zaman almamıştım ama bebekler sevmedihipp mama kullananlar balık kokusu varmı mamada
Amin Allah'ım sizin de sağlıkla evladınızi kucağınıza almayı nasip etsinAmin inşallahMaasaAllah çok sevindim adınıza diğer arkadaşlara da sağlıklı sıhhatli doğum diliyorum
merhaba ,Benim de doktorum Yücel hoca. Yeni mi başladınız buraya ilk denemeniz mi . Ben de yumurta toplama öncesi iğne aşamasındayım hayırlıs olsun inşallah
Merhaba teşekkür ederimmerhaba ,
nasılsınız tedavınız nasıl gıdyor,
memnun musunuz hastaneden?
birde raporlu tup bebek yapıyorlar mı acaba
üzüldüm kuzum yaa,Merhaba teşekkür ederimben maalesef negatif sonuç almıştım. 1 ay oluyor sanırım. Gittiğim hastane raporlu yapıyor mu inanın bilmiyorum ben raporlu yaptırmadım
İnşallah canım hayırlısıüzüldüm kuzum yaa,
pekı varmıydı dondurulmus tekrar deneyecek mısın?
ınsallaahh bu sefer olur
haklısın kuzum,İnşallah canım hayırlısıevet şükür dondurulmuşum var . Şimdilik dinlenmeye geçtim tam olarak ne zaman başlarım bilmiyorum çünkü baya umutluyduk hastane dahil . Fazla etkilendik bakalım nasip işte
Amin amin hepimizin yüzü gülsün inşallahhaklısın kuzum,
super dondurulmuslar var en aznından
Allahım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah
Aminnnn Canım insallahhAmin amin hepimizin yüzü gülsün inşallah
Her şey yolunda canım.
Ne güzel de büyümüş, maşallah minnoşa. Acelesi yok demek kiHer şey yolunda canım.
Cumartesi günüydü benim randevum.
47cm 2580gr olmuş oğluş.
NST’ye girdim, sıfır sancı.
2 hafta sonra tekrar gidicem.
Hazırlıklar bitti gibi, heyecanı sardı şimdiden.
Hayrünnisa maşallah oğluşa sağlıkla gelsin inşallahHer şey yolunda canım.
Cumartesi günüydü benim randevum.
47cm 2580gr olmuş oğluş.
NST’ye girdim, sıfır sancı.
2 hafta sonra tekrar gidicem.
Hazırlıklar bitti gibi, heyecanı sardı şimdiden.
Canım sen nasılsın nasıl oldun ?Ne güzel de büyümüş, maşallah minnoşa. Acelesi yok demek kiSağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelsin inşallah
Ben de bilmiyorum ki nasıl olduğumu. Eşimle destek almaya başladık. Bir ay kendi evimize gidemedik, annemde kaldık. Bayramda geçtik kendi evimize. Biraz daha kabullenmeye çalışıyor gibiyiz. Bebeğin bize ihtiyacı var. Onun için biz de iyi olmaya çalışıyoruz. Böyle dengesiz gibi hissediyorum bir yanım eğlenmeye gülmeye çalışırken diğer yanım karalar bağlamaya meyilliCanım sen nasılsın nasıl oldun ?