- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
İnşallah canım.Maşallah az kalmış. Bize yeni heyecanlar lazim çok yoruldukdogum olunca sevinç yaşarız
Gönül aynı anda aynı heyecanları yaşamak isterdi, nasip değilmiş.
Sağlıkla gelsinler yeter ki, çok az kaldı cidden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım.Maşallah az kalmış. Bize yeni heyecanlar lazim çok yoruldukdogum olunca sevinç yaşarız
Cnmm çok şükür iyi gidiyor.bir sıkıntımız yokDoğumu yaklaşan arkadaşlar ne yaptılar?
Cnm bu ara sürekli çamaşır yıkayıp yerleştirmekle geçiyoralışveriş yapıyorum eksikleri tamamlıyorumAy evet kızlar her zaman yazamasam da okuyordum burayı, iyi oluyordu. Özellikle hayrunnisa85 ve tupaaaaa dan haber alıyorduk.
Ben de kendimden yazayım bari. Ramazan ayı sakin geçiyor. Bebekle uyum sağlamakta azıcık zorlanıyorum. Misafir çağıramıyorum o yüzden iftara. Ama perşembeye bir doktor arkadaşı çağırdık. Çok tatliş bir kız. Eşimle aynı yerde çalışıyorlar. Tek olacağı için çok zorlanmam diye çağırdım. Sohbeti çok güzel.
Bizim bebiş hâlâ yatakta tam yüz üstü dönemiyor. Yatağın eğiminden olsa gerek, yere de bir koyup deneyemedim soğuk oluyor diye. Bir de ek gıdaya başlatacağım artık. Artık biz yemek yerken bayağı bayağı ağzını şıpırdatıyor. İlk inek yoğurdundan başlatacağım. Bayramda annemlere gittiğimde deneriz artık hepsini
Ooo maşallah dönme bizde de yok henüzAy evet kızlar her zaman yazamasam da okuyordum burayı, iyi oluyordu. Özellikle hayrunnisa85 ve tupaaaaa dan haber alıyorduk.
Ben de kendimden yazayım bari. Ramazan ayı sakin geçiyor. Bebekle uyum sağlamakta azıcık zorlanıyorum. Misafir çağıramıyorum o yüzden iftara. Ama perşembeye bir doktor arkadaşı çağırdık. Çok tatliş bir kız. Eşimle aynı yerde çalışıyorlar. Tek olacağı için çok zorlanmam diye çağırdım. Sohbeti çok güzel.
Bizim bebiş hâlâ yatakta tam yüz üstü dönemiyor. Yatağın eğiminden olsa gerek, yere de bir koyup deneyemedim soğuk oluyor diye. Bir de ek gıdaya başlatacağım artık. Artık biz yemek yerken bayağı bayağı ağzını şıpırdatıyor. İlk inek yoğurdundan başlatacağım. Bayramda annemlere gittiğimde deneriz artık hepsini
Olsun yavrum sağlıkla doğsunlar da inşallahİnşallah canım.
Gönül aynı anda aynı heyecanları yaşamak isterdi, nasip değilmiş.
Sağlıkla gelsinler yeter ki, çok az kaldı cidden.
Maşallah güzel büyümüş eksikler son ana kadar bitmiyor ama keyifli oluyor . çamaşırları ilk yıkayıp astigimda bana hayal gibi gelmişti 11 senenin sonunda evde ilk kez bebek çamaşırı yikandi,asıldı duygulanmıştımCnmm çok şükür iyi gidiyor.bir sıkıntımız yok
Cuma günü 1712 gramdı sıpa
bu ara yoğun geçiyor sürekli birşeyler araştırıp alıyorım eksikler bitmiyor bitmiyor
Aldıkça geldikçe yıkıyorumçamaşır asmaya bu kadar hevesleneceğimi düşünmezdim
Öyle tabi canım.Olsun yavrum sağlıkla doğsunlar da inşallah
O öyle insanın içinde hep kalıyor canım maalesef.Öyle tabi canım.
Geçen yıl bu zamanlar keseyi görmeye gitmiştim doktora.
İster istemez geliyo aklıma.
Ewt yaa çok da eğleneceli oluyor ona alışveriş yapmakMaşallah güzel büyümüş eksikler son ana kadar bitmiyor ama keyifli oluyor . çamaşırları ilk yıkayıp astigimda bana hayal gibi gelmişti 11 senenin sonunda evde ilk kez bebek çamaşırı yikandi,asıldı duygulanmıştım
Tontişliği azaldı biraz. Kilo alımı azaldı yani. 2 ay 1 haftalıkken 7100 g iken 4 ay 4 günlük tartıda 8100 g çıktı. Yani 2 ayda 1 kilo almıştı sadece. Ama ayına göre hâlâ yüksek olduğu ve boyu uzadığı için doktorumuz çok normal olduğunu söyledi. Sanki şişi indi yavrumun. Hâlâ kıyafetleri büyük giyiyor ama bu kez karın çevresinden ötürü değil, boy uzunluğundan ötürü.Cnm bu ara sürekli çamaşır yıkayıp yerleştirmekle geçiyoralışveriş yapıyorum eksikleri tamamlıyorum
Cuma kontrol vardı.Sıpamız 1712 gram olmuşSağlıkla ilerliyoruz
Maşallah senin oğluşa doğduğu gibi tontiş mi ilerliyor
Biz de 8,5 senenin sonunda oldu aynısı. İlk postayı yıkayıp astığımda storyde bile paylaşmıştım yakın arkadaşlara özelMaşallah güzel büyümüş eksikler son ana kadar bitmiyor ama keyifli oluyor . çamaşırları ilk yıkayıp astigimda bana hayal gibi gelmişti 11 senenin sonunda evde ilk kez bebek çamaşırı yikandi,asıldı duygulanmıştım
Bizde pazartesi 4.ay aşısını yaptırdık benim baştan beri sütüm az olduğu için meme + mama gidiyorum bizim belli ölçünüz yok sağolsun kızım aylarca biberon reddi yaşadı 30 CC bile almadığı günler oldu çok şükür yavaş yavaş düzene girmeye vasladi başka biberonla aslına bakarsan mama üzerindeki 120_150 CC olmalı yazıyor ama hala benim kızım o kadar almıyor birde kilosu ile 150 x cikanmis sonuç onuda yaptım gene o kadara tekabül etmiyor toplamimiz olsun sağlığı yerinde kilosu normal dedi Dr buda bana yeter nasipse ek gıdaya geçince yüklenicem beslenmesine şimdi sıkmıyorum çünkü biberondan her an vazgeçecek bir kız benim kızımkızlar nabersiniz artık iyice unuttuk burayı vakit bulupta giremiyorum bugün 4.ay aşılarını yaptrdık oğlumun ateş yapmaz inşallah kilosu boyuda gayet iyi maşallah ama çok sık emiyor çünkü benim sütüm biraz azaldı mama artı meme devam edelim dedik mamayı kaç ölçü veriyosunuz böyle yapanlar ayına göre üstünde yazan ölçüdemi yoksa dr bi ölçü verdimi
Ben kullanıyorum ama almadm koku canımhipp mama kullananlar balık kokusu varmı mamada
Hayırlı olsun canm bana normal hayatına devam et dediler ama ilk 4 gün ara sıra kalkarak dinlendim. Bugun 8. Gün evi süpürdüm
Bende ara sıra mide bulantıları
Baş dönmesi
Bel ağrısı
Bacak ağrısı
Kasık ağrısı var ve adet olacakmışım hissi var
Ancak ben bunları hamilelik belirtisi olarak görmüyorum. İlaçlardan diye düşünüyorum. Belirti ise de 2 gün sonra görücem o zman söylerim
bu arada prolutex iğne vuran var mı bu nasıl bi acıdır vurduktan sonra şişiyor arı sokmuş gibi ağrıyor günl
Merhaba benim de transferimin 9. Günü bugün aynı belirtiler ben de var sonucunuz nedir bir de evde idrar testi yaptınız mı?
Ewet canım arkadaşımız dogum yaptı cok şükür ınsallah sizlerinde olurMerhaba benim de transferimin 9. Günü bugün aynı belirtiler ben de var sonucunuz nedir bir de evde idrar testi yaptınız mı?
Woodygoody e ben yazmıştım ama o mu doğum yaptı arkadaşınızın da gözü aydın teşekkür ederimEwet canım arkadaşımız dogum yaptı cok şükür ınsallah sizlerinde olur