Rabbim yardımcınız olsun kuzum kolay bir imtihan değil o yüzden ahkam kesemem şöyle yap böyle düşün diye. En güzel yolu bulmuşsunuz inşallah bu süreçten sıkıntısız bir şekilde aile bağlarınız eskisinden de kuvvetli çıkarsınız. Vay bee bunları da atlattık yaşadık diye yavrunuzun gençliğinde oturup sohbet eder gülümsersinizBen de bilmiyorum ki nasıl olduğumu. Eşimle destek almaya başladık. Bir ay kendi evimize gidemedik, annemde kaldık. Bayramda geçtik kendi evimize. Biraz daha kabullenmeye çalışıyor gibiyiz. Bebeğin bize ihtiyacı var. Onun için biz de iyi olmaya çalışıyoruz. Böyle dengesiz gibi hissediyorum bir yanım eğlenmeye gülmeye çalışırken diğer yanım karalar bağlamaya meyilli
Ah canım amin amin inşallahRabbim yardımcınız olsun kuzum kolay bir imtihan değil o yüzden ahkam kesemem şöyle yap böyle düşün diye. En güzel yolu bulmuşsunuz inşallah bu süreçten sıkıntısız bir şekilde aile bağlarınız eskisinden de kuvvetli çıkarsınız. Vay bee bunları da atlattık yaşadık diye yavrunuzun gençliğinde oturup sohbet eder gülümsersiniz
Cnmm iyiyiz çok şükür
Oyy maşallah kocaman olmuş bile. Sağlıkla gelsin inşallahCnmm iyiyiz çok şükür
Dün kontrolümüz vardı..
2700 gram 51 cm olmuş oğluşş
Çok şükür herşeyimiz normal ilerliyor sağlıkla gelecek inşallah
Amin canımNe güzel de büyümüş, maşallah minnoşa. Acelesi yok demek kiSağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelsin inşallah
Amin Kilyacığım, inşallah.Hayrünnisa maşallah oğluşa sağlıkla gelsin inşallah
Aynen öyle kuzum altı aylık oldular bileAmin Kilyacığım, inşallah.
Ya az önce 167 mi gördüm?
Neredeyse doğum yapalı yarım sene geçmiş.
İnanılır gibi değil.
Evet cnm yaa bugünlerimize şükürler olsunOyy maşallah kocaman olmuş bile. Sağlıkla gelsin inşallah
Eh işte. Kontroller, tetkikler devam ediyor. Bir şey çıkmasın diye dua ediyoruz. Birkaç haftadır bizi görmeye, bir şeyleri takip etmeye başladı çok şükür ama ne kadar görebildiğini henüz bilmek mümkün değil. Yarın göz kontrolü var. Göz tansiyonu yükselmesin istiyorlar, o takip edilecek işte bakalım. Güzel haberler alırız inşallahEvet cnm yaa bugünlerimize şükürler olsunsen nasılsın bebiş nasıl
Maşallah yaa, ne güzel büyüttünüz.Aynen öyle kuzum altı aylık oldular bilesende durumlar nasıl kuzum az kaldı
Güzel geçsin göz muayneniz insEh işte. Kontroller, tetkikler devam ediyor. Bir şey çıkmasın diye dua ediyoruz. Birkaç haftadır bizi görmeye, bir şeyleri takip etmeye başladı çok şükür ama ne kadar görebildiğini henüz bilmek mümkün değil. Yarın göz kontrolü var. Göz tansiyonu yükselmesin istiyorlar, o takip edilecek işte bakalım. Güzel haberler alırız inşallah
Az kalmış cnm senin de bebeğine kavusmana Allah sağlıklı doğumlar nasip etsinMaşallah yaa, ne güzel büyüttünüz.
Hazırlıklar yolunda çok şükür.
Bugün tam 36 haftalık olduk.
Cumartesi öğleden sonra kontrolüm var.
Bakalım ne diyecek doktor.
Sağ ol canım. Maalesef göz tansiyonu ilk ölçüme göre biraz yükselmiş, gelecek ay yine bakalım dedi. Göz sinirleriyi durumdaymış ama bu hastalıkta göz tansiyonu riski varmış ve çok da bir şey yapamıyoruz dedi. Bizim yapabileceğimiz tek şey takip ettirmekmiş. İnşallah kendiliğinden düzene girer diye dua ediyoruzGüzel geçsin göz muayneniz ins
Az kalmış cnm senin de bebeğine kavusmana Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
İnşallah bir an evvel her şey yoluna girer canımSağ ol canım. Maalesef göz tansiyonu ilk ölçüme göre biraz yükselmiş, gelecek ay yine bakalım dedi. Göz sinirleriyi durumdaymış ama bu hastalıkta göz tansiyonu riski varmış ve çok da bir şey yapamıyoruz dedi. Bizim yapabileceğimiz tek şey takip ettirmekmiş. İnşallah kendiliğinden düzene girer diye dua ediyoruz
Amin inşallahİnşallah bir an evvel her şey yoluna girer canım
Amin canım, çok teşekkür ederim.Güzel geçsin göz muayneniz ins
Az kalmış cnm senin de bebeğine kavusmana Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
Doğumu nasıl düşünüyorsun kuzum ?Maşallah yaa, ne güzel büyüttünüz.
Hazırlıklar yolunda çok şükür.
Bugün tam 36 haftalık olduk.
Cumartesi öğleden sonra kontrolüm var.
Bakalım ne diyecek doktor.
Merhaba biz dün başladık ek gıdaya Dr anne sütü ve mama aldığı için baslayabiliriz dedi liste verdi ona göre gidicem 4 hafta sonra karma birşeyler yaparak devam edeceğim siz geçtiniz mi peki ek gıdayaArkadaşlar merhaba aranızda ek gıdaya başlayanlar var mi?neler yapıyorsunuz merak ettim.
Ben henüz başlamadım ama sağlık ocagindaki hemşire mayıs sonunda yavaş yavaş başla dedi.sari meyvelerle başlamamı söyledi. Benim bebeğim şu an 5 ay 10 günlük sadece anne sütü alıyor mamayi reddediyor. Dr a danışmak daha doğru belkide yanlış bişey yapmak istemiyorum reflüsü var korkuyorum biraz.bugun meyve emziği alip içine elma koydum onu emdi baya keyif aldi.ama internette sebze ile başlamak doğru diyor bilemedim ne yapacağımı.Merhaba biz dün başladık ek gıdaya Dr anne sütü ve mama aldığı için baslayabiliriz dedi liste verdi ona göre gidicem 4 hafta sonra karma birşeyler yaparak devam edeceğim siz geçtiniz mi peki ek gıdaya
Sadece anne sütü alan bebekleri 6. Ayda baslatiyorlar drumuz siz ma da alıyorsunuz beklemeye gerek yok dedi biz sebzeyle başladık de.una danışman tabiki daha iyi hem liste veriyor bir çok Dr onunla gitmek daha rahat oluyor neyle ney nasil yaoicam gibi düşüncelerin olmuyor hiç degilseBen henüz başlamadım ama sağlık ocagindaki hemşire mayıs sonunda yavaş yavaş başla dedi.sari meyvelerle başlamamı söyledi. Benim bebeğim şu an 5 ay 10 günlük sadece anne sütü alıyor mamayi reddediyor. Dr a danışmak daha doğru belkide yanlış bişey yapmak istemiyorum reflüsü var korkuyorum biraz.bugun meyve emziği alip içine elma koydum onu emdi baya keyif aldi.ama internette sebze ile başlamak doğru diyor bilemedim ne yapacağımı.