2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Doğumu yaklaşan arkadaşlar ne yaptılar?
Cnmm çok şükür iyi gidiyor.bir sıkıntımız yok
Cuma günü 1712 gramdı sıpa
bu ara yoğun geçiyor sürekli birşeyler araştırıp alıyorım eksikler bitmiyor bitmiyor
Aldıkça geldikçe yıkıyorumçamaşır asmaya bu kadar hevesleneceğimi düşünmezdim

Cnm bu ara sürekli çamaşır yıkayıp yerleştirmekle geçiyoralışveriş yapıyorum eksikleri tamamlıyorum
Cuma kontrol vardı.Sıpamız 1712 gram olmuşSağlıkla ilerliyoruz

Maşallah senin oğluşa doğduğu gibi tontiş mi ilerliyor

Ooo maşallah dönme bizde de yok henüz

Maşallah güzel büyümüş eksikler son ana kadar bitmiyor ama keyifli oluyor . çamaşırları ilk yıkayıp astigimda bana hayal gibi gelmişti 11 senenin sonunda evde ilk kez bebek çamaşırı yikandi,asıldı duygulanmıştım

Ewt yaa çok da eğleneceli oluyor ona alışveriş yapmak
Ben fotoğraflarını bile çektim saklayacağım ileride göstereceğim

Tontişliği azaldı biraz. Kilo alımı azaldı yani. 2 ay 1 haftalıkken 7100 g iken 4 ay 4 günlük tartıda 8100 g çıktı. Yani 2 ayda 1 kilo almıştı sadece. Ama ayına göre hâlâ yüksek olduğu ve boyu uzadığı için doktorumuz çok normal olduğunu söyledi. Sanki şişi indi yavrumun. Hâlâ kıyafetleri büyük giyiyor ama bu kez karın çevresinden ötürü değil, boy uzunluğundan ötürü.

Hatta şöyle söyleyeyim, 2 aylıkken 4 numara bez iz yapmaya başlamıştı, 3 ay olmadan 5 numara kullanmaya başlamıştık. 4 ay olunca 6ya geçeriz artık diye düşünüp 5 paket 6 numara stokladık. Ama aksine bebişimizin şişi indi sanırım, tekrar 4 numaraya döndük 4 ay olduğunda. 5 ayı perşembe günü bitiyor, 4 numara hâlâ oluyor. 6 aya kalmadan tekrar 5e geçeriz artık ama 6 numara hâlâ çok uzak duruyor

He bu arada 4 ay 4 günlükken kilosu 8100 g, boyu da 67 cm çıkmıştı.

Biz de 8,5 senenin sonunda oldu aynısı. İlk postayı yıkayıp astığımda storyde bile paylaşmıştım yakın arkadaşlara özel

kızlar nabersiniz artık iyice unuttuk burayı vakit bulupta giremiyorum bugün 4.ay aşılarını yaptrdık oğlumun ateş yapmaz inşallah kilosu boyuda gayet iyi maşallah ama çok sık emiyor çünkü benim sütüm biraz azaldı mama artı meme devam edelim dedik mamayı kaç ölçü veriyosunuz böyle yapanlar ayına göre üstünde yazan ölçüdemi yoksa dr bi ölçü verdimi

Bizde pazartesi 4.ay aşısını yaptırdık benim baştan beri sütüm az olduğu için meme + mama gidiyorum bizim belli ölçünüz yok sağolsun kızım aylarca biberon reddi yaşadı 30 CC bile almadığı günler oldu çok şükür yavaş yavaş düzene girmeye vasladi başka biberonla aslına bakarsan mama üzerindeki 120_150 CC olmalı yazıyor ama hala benim kızım o kadar almıyor birde kilosu ile 150 x cikanmis sonuç onuda yaptım gene o kadara tekabül etmiyor toplamimiz olsun sağlığı yerinde kilosu normal dedi Dr buda bana yeter nasipse ek gıdaya geçince yüklenicem beslenmesine şimdi sıkmıyorum çünkü biberondan her an vazgeçecek bir kız benim kızım

Merhaba benim de transferimin 9. Günü bugün aynı belirtiler ben de var sonucunuz nedir bir de evde idrar testi yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…