Başka ilde tanıdıklarını ara belki onlar bulabilir.eczanelerin ellerinde olabilir..Eczane ve depolarda bulamıyorum elinde estrofem kalan var mı 1 kutu acil olarak ihtiyacım var arkadaşlar desteğinizi rica ederim
bende var canım tedavim yarım kaldı ne yazık ki bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım, özelden bilgilerini paylaş yardımcı olayım 4 5 kutu var elimde.Eczane ve depolarda bulamıyorum elinde estrofem kalan var mı 1 kutu acil olarak ihtiyacım var arkadaşlar desteğinizi rica ederim
Allah en kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah yaşadığım bir durum çok iyi anlıyorumbende var canım tedavim yarım kaldı ne yazık ki bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım, özelden bilgilerini paylaş yardımcı olayım 4 5 kutu var elimde.
Buldum arkadaşım teşekkür ederimBaşka ilde tanıdıklarını ara belki onlar bulabilir.eczanelerin ellerinde olabilir..
Ben solomom aldım ama kullanırken içim rahat etmiyor elimle yine taşıyorum bebişikızlar kanguru önerisi olan varmı ya kollarım kopuyor artk kucakta
Elbette bunda da bir hayır vardırBen bugün gittim tedaviye başlarız ümidiyle ama östrojen hormonu Yüksel çıktı ve tedaviye bir Ay verdi doktor
Evet bugün iğnelere başlarız diye konuşmuştuk testler iyi çıkmayınca beklemeye girdikElbette bunda da bir hayır vardırilk mi olacaktı
Kan testleri hormon takipleri hep olacak . Ben iki günde bir bazen 3 günde bir kan veriyordum sırf takip için değerler iyi olsun ki süreç iyi gitsin diyedir.Evet bugün iğnelere başlarız diye konuşmuştuk testler iyi çıkmayınca beklemeye girdik
Bende de aynı ama bu hormon hiç böyle olacağı aklıma gelmeDiKan testleri hormon takipleri hep olacak . Ben iki günde bir bazen 3 günde bir kan veriyordum sırf takip için değerler iyi olsun ki süreç iyi gitsin diyedir.
Belki doğru zamanını bekliyordurBende de aynı ama bu hormon hiç böyle olacağı aklıma gelmeDi
Gunaydın yavrumGünaydınlar
Kimyon çayı çok fena artırıyo sütü ben gaz için içtim sütümde çok fazla artış oldu herkese aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama denemenizi tavsiye ederim.kızlar yine bi soruyla geldim sürekli emzirmeme rağmen sütüm azaldı sağıncada çok az geliyo daha hiç mana kullanmadık 4.ay düzeni bozmamak gerekiyomuş süt artırıcı çay kullanıp memnun kalan önerebilecek olan varmı ne alayım
Doğadan’ın emzirme çayını çok öneriyorlar canım.kızlar yine bi soruyla geldim sürekli emzirmeme rağmen sütüm azaldı sağıncada çok az geliyo daha hiç mana kullanmadık 4.ay düzeni bozmamak gerekiyomuş süt artırıcı çay kullanıp memnun kalan önerebilecek olan varmı ne alayım