2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

kızlar yine bi soruyla geldim sürekli emzirmeme rağmen sütüm azaldı sağıncada çok az geliyo daha hiç mana kullanmadık 4.ay düzeni bozmamak gerekiyomuş süt artırıcı çay kullanıp memnun kalan önerebilecek olan varmı ne alayım
Canım bende de azalma oldu, solgar kullandım B12 faydasını gördüm günde 2 2 2 totalde 6 tablet, trendyolda bulabilirsin bira mayası ve B12 içeriyor

Ayy kızlarım sizi çoook özledim napıyosunuz saolun etiketlemişsinizzz 🥰 ay bebeyle uğraşmaktan hiç vaktim kalmıo devamlı kucaktayız 😑 siz nasılsınız nerlerdesiniz çoğu kişi yazmıooo 🙄
Cnm bizde aynı her ay ayrı atak dönemi aşıları derken günler geçiyor cok sukur bu günümüze ☺️

Ben de çok özledim hepinizi, tam yoluna koydum işleri, her gün girip bakıyorum foruma.
Hiçbiriniz yoksunuz. 🙈
Bi ara yanlış topik mi diye düşünmeye başlamıştım. 😂
Topik dogru da nısan ayı olunca yenı gelenler de tabı dırekk nısan ayına bkıyor haklı olarak ama bızde burdan sohbete doyduk daha da yakın olmmak ıstuyor ınsan 😍🙏

Arkadaşlar nerelerdesiniz? Yazamasamda okuyordum 😊kimsecikler yok burda.oglum 4 aylik oldu uyutma şeklini değiştirmeye çalışıyorum bebekte uyum saglamaya çalışıyor ama k.validem gelip turp sıkıyor 😂nasil baş edecegim bilmiyorum benim gibi çevresiyle cebelleşen var mi
Allah kolaylık versin çevreyle cebellesme bitmez ki
Ben daha başlamadım eğitime çünkü hala uyku düzeni tam anlamıyla eğitmenlik kadar değil🤣🤣ins basarirsin

Arkadaşlar nerelerdesiniz? Yazamasamda okuyordum 😊kimsecikler yok burda.oglum 4 aylik oldu uyutma şeklini değiştirmeye çalışıyorum bebekte uyum saglamaya çalışıyor ama k.validem gelip turp sıkıyor 😂nasil baş edecegim bilmiyorum benim gibi çevresiyle cebelleşen var mi
Yakın olan herkes cebellesiyor mecbur😅insallah yavs yavas düzene girerler artık

Allah kolaylık versin çevreyle cebellesme bitmez ki
Ben daha başlamadım eğitime çünkü hala uyku düzeni tam anlamıyla eğitmenlik kadar değil🤣🤣ins basarirsin
Inşallah ama çok zor görünüyor. Çocuk biraz adapte gibiydi dun ben iş yaparken k.valide ayagina almış tepemden aşağı kaynar sular döküldü 😂ama bu şekilde de verimli uyumuyor.biraz denerim bakarim duruma göre

Ay evet kızlar her zaman yazamasam da okuyordum burayı, iyi oluyordu. Özellikle hayrunnisa85 hayrunnisa85 ve tupaaaaa tupaaaaa dan haber alıyorduk.

Ben de kendimden yazayım bari. Ramazan ayı sakin geçiyor. Bebekle uyum sağlamakta azıcık zorlanıyorum. Misafir çağıramıyorum o yüzden iftara. Ama perşembeye bir doktor arkadaşı çağırdık. Çok tatliş bir kız. Eşimle aynı yerde çalışıyorlar. Tek olacağı için çok zorlanmam diye çağırdım. Sohbeti çok güzel.

Bizim bebiş hâlâ yatakta tam yüz üstü dönemiyor. Yatağın eğiminden olsa gerek, yere de bir koyup deneyemedim soğuk oluyor diye. Bir de ek gıdaya başlatacağım artık. Artık biz yemek yerken bayağı bayağı ağzını şıpırdatıyor. İlk inek yoğurdundan başlatacağım. Bayramda annemlere gittiğimde deneriz artık hepsini 😍

X