Canım bende de azalma oldu, solgar kullandım B12 faydasını gördüm günde 2 2 2 totalde 6 tablet, trendyolda bulabilirsin bira mayası ve B12 içeriyorkızlar yine bi soruyla geldim sürekli emzirmeme rağmen sütüm azaldı sağıncada çok az geliyo daha hiç mana kullanmadık 4.ay düzeni bozmamak gerekiyomuş süt artırıcı çay kullanıp memnun kalan önerebilecek olan varmı ne alayım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)
- Konu Sahibi Chocalete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Cnm bizde aynı her ay ayrı atak dönemi aşıları derken günler geçiyor cok sukur bu günümüzeAyy kızlarım sizi çoook özledim napıyosunuz saolun etiketlemişsinizzz ay bebeyle uğraşmaktan hiç vaktim kalmıo devamlı kucaktayız siz nasılsınız nerlerdesiniz çoğu kişi yazmıooo
- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
Hwrşeyde vardır bir hayır öyle düşününBen bugün gittim tedaviye başlarız ümidiyle ama östrojen hormonu Yüksel çıktı ve tedaviye bir Ay verdi doktor
- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Canım çok şükür, iyiyim ben.
Hazırlıklarla uğraşıyoruz işte.
31 haftayı 1 gün geçti.
Bayram sonrası tamamen bitirmeyi planlıyorum.
Sen nasılsın? Kızın nasıl?
tabiki de öyle hayırlı güzel zamanda gelsin. gebelik öncesi sağlıklı yeme diyete girdim zaten :)Hwrşeyde vardır bir hayır öyle düşünün
Ohh çok şükür bin şükür biz de iyiyiz 2aylık oluyoruz arada zor oluyor ama herşeyine değiyoCanım çok şükür, iyiyim ben.
Hazırlıklarla uğraşıyoruz işte.
31 haftayı 1 gün geçti.
Bayram sonrası tamamen bitirmeyi planlıyorum.
Sen nasılsın? Kızın nasıl?
Canoooo nasılsınnn oğluşlar nasıll ?? Ay özleştik yaa offfSelam kızlar ne habersiniz? Fonda bir Kemal Sunal sesiyle ne haber ne haber ne haber daha daha ne haber ?
- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Topik dogru da nısan ayı olunca yenı gelenler de tabı dırekk nısan ayına bkıyor haklı olarak ama bızde burdan sohbete doyduk daha da yakın olmmak ıstuyor ınsanBen de çok özledim hepinizi, tam yoluna koydum işleri, her gün girip bakıyorum foruma.
Hiçbiriniz yoksunuz.
Bi ara yanlış topik mi diye düşünmeye başlamıştım.
- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Oğluşlar yaramazlığa devam canımızı okumaya devam ediyorlar Hazel bitmiyor artık bitmez de hep bir şeyler var kuzuş nasıl olduCanoooo nasılsınnn oğluşlar nasıll ?? Ay özleştik yaa offf
- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Allah kolaylık versin çevreyle cebellesme bitmez kiArkadaşlar nerelerdesiniz? Yazamasamda okuyordum kimsecikler yok burda.oglum 4 aylik oldu uyutma şeklini değiştirmeye çalışıyorum bebekte uyum saglamaya çalışıyor ama k.validem gelip turp sıkıyor nasil baş edecegim bilmiyorum benim gibi çevresiyle cebelleşen var mi
Ben daha başlamadım eğitime çünkü hala uyku düzeni tam anlamıyla eğitmenlik kadar değilins basarirsin
- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
31+6 oldum ben canım.Doğumu yaklaşan arkadaşlar ne yaptılar?
10 gün önce gitmiştim kontrole, çok şükür her şey yolunda.
34’te tekrar gidicem, heralde artık NST’ler başlar.
- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yakın olan herkes cebellesiyor mecburinsallah yavs yavas düzene girerler artıkArkadaşlar nerelerdesiniz? Yazamasamda okuyordum kimsecikler yok burda.oglum 4 aylik oldu uyutma şeklini değiştirmeye çalışıyorum bebekte uyum saglamaya çalışıyor ama k.validem gelip turp sıkıyor nasil baş edecegim bilmiyorum benim gibi çevresiyle cebelleşen var mi
Inşallah ama çok zor görünüyor. Çocuk biraz adapte gibiydi dun ben iş yaparken k.valide ayagina almış tepemden aşağı kaynar sular döküldü ama bu şekilde de verimli uyumuyor.biraz denerim bakarim duruma göreAllah kolaylık versin çevreyle cebellesme bitmez ki
Ben daha başlamadım eğitime çünkü hala uyku düzeni tam anlamıyla eğitmenlik kadar değilins basarirsin
Ahhaha ben yavaş yavaş bu karışma işlerine kıl olmaya başladım insallah sorun yaşamayızYakın olan herkes cebellesiyor mecburinsallah yavs yavas düzene girerler artık
Maşallah az kalmış. Bize yeni heyecanlar lazim çok yoruldukdogum olunca sevinç yaşarız31+6 oldum ben canım.
10 gün önce gitmiştim kontrole, çok şükür her şey yolunda.
34’te tekrar gidicem, heralde artık NST’ler başlar.
- 2 Nisan 2021
- 1.582
- 3.182
- 53
Ay evet kızlar her zaman yazamasam da okuyordum burayı, iyi oluyordu. Özellikle hayrunnisa85 ve tupaaaaa dan haber alıyorduk.
Ben de kendimden yazayım bari. Ramazan ayı sakin geçiyor. Bebekle uyum sağlamakta azıcık zorlanıyorum. Misafir çağıramıyorum o yüzden iftara. Ama perşembeye bir doktor arkadaşı çağırdık. Çok tatliş bir kız. Eşimle aynı yerde çalışıyorlar. Tek olacağı için çok zorlanmam diye çağırdım. Sohbeti çok güzel.
Bizim bebiş hâlâ yatakta tam yüz üstü dönemiyor. Yatağın eğiminden olsa gerek, yere de bir koyup deneyemedim soğuk oluyor diye. Bir de ek gıdaya başlatacağım artık. Artık biz yemek yerken bayağı bayağı ağzını şıpırdatıyor. İlk inek yoğurdundan başlatacağım. Bayramda annemlere gittiğimde deneriz artık hepsini
Ben de kendimden yazayım bari. Ramazan ayı sakin geçiyor. Bebekle uyum sağlamakta azıcık zorlanıyorum. Misafir çağıramıyorum o yüzden iftara. Ama perşembeye bir doktor arkadaşı çağırdık. Çok tatliş bir kız. Eşimle aynı yerde çalışıyorlar. Tek olacağı için çok zorlanmam diye çağırdım. Sohbeti çok güzel.
Bizim bebiş hâlâ yatakta tam yüz üstü dönemiyor. Yatağın eğiminden olsa gerek, yere de bir koyup deneyemedim soğuk oluyor diye. Bir de ek gıdaya başlatacağım artık. Artık biz yemek yerken bayağı bayağı ağzını şıpırdatıyor. İlk inek yoğurdundan başlatacağım. Bayramda annemlere gittiğimde deneriz artık hepsini