Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿
Kendimizi kasmamamız isteniyor ama mümkün değil. Hemşire çok tatlı dilliydi sen ağrıyo dedikçe ben yavaş hareket edeceğim dedi ama her defasında dikkatimi dağıtarak mecburen ilerledi ben açıkçası zorlandım ama herkesin böyle olacak diye bişey yok bir de parmaklarını soktu daha sonra rahim ağzına bakmak için galiba enfeksiyon çıktı bayağı onu pek hissetmedim bak
Teşekkür ederim ne demeko korku endişe hepimizde var bence kolay değil ve bu durum normal Allah hepimizin işini rast getirsin dua etmekten başka çare yok
Bugün gittim kontrole. Nst de iki sancı çıktı ama şiddetli değil ve ilaç dozunu artırdım. Çok şükür bebeğim iyi ve kilo aldı..gidebildiğimiz kadar gidicez dedi doktorum..inşallah 35 i görürüz
37 olsa çok daha iyi tabii..ama sancı olursa uyanık ol yine de..geçen hafta bir hemşire arkadaşım doğum yaptı 37 haftalık, kızı oldu maşallah sarılık da olmadı aldı gitti evine..inşallah hepimizin öyle olur
Bu arada erken doğum yapan bir arkadaşımız var..bebiş yenidoğan yoğun bakımda. Çok kücük doğdu bebecik. Dualarınızı eksik etmeyin bir an önce iyileşsin ve taburcu olup annesine kavuşsun bebecik