2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Valla o dertten bende muzdaribim ya felaket tahlil verdim değerlerimde normal. Yapacak bir şey yok sanırım

Rica ederim ne demek
İlk denememde dondurulmuş tek embriyo transferi oldu.kalp atışını duyduk ama ikinci kalp atışını duymaya gittiğimizde kalibinin ritimsiz attığını öğrendik bir kaç gün sonra tamamen durmuştu kalbi o gün gebelik sonlandırıldı..
İkinci transferimde dondurulmuş iki embriyo transferi edildi bir tanesi tuttundu çok şükür bugünlere geldik
Benim amh 3.76 idi bende 300 vuruyordum cnm..

Şükür diyelim aynen öyle maaşallah sizin yumırtalıklar iyiymiş sanırım garanti olsun diye o kadar dozu söylemiş olabilir . Benim amh düşük değil mi . Bir de sizce ben de mi çift embriyo istesem mi benim hayırlısıyla cuma günü opu var . Çift embriyo olursa daha mı garantili olur bilmiyorum bir de bu tercih midir ?

emriyo adetini doktor belirliyor cnm amh değeri ve yaşla orantılı olduğu için ?
benim amh 0,71 ilki tutmazda belki ikinciye çift olabilir dedi o bile garanti değil yaşın geçn dedi. 31 yaşındayım.

Dün bir bayan doktorla konuşurken duydum çift embriyo istiyorum diye. Doktor da olumlu baktı . Ben de unuttuğum için soramadım amh 2.93 daha yeni 30 a girdim çift embriyo gerçekten şansı artırıyor mu

Evet yumurtlama da sorun yok tedavi olduğunda ayda yumurtlamanda önemli benim 14 yumurta toplanmıştı,4 tane kaliteli embriyo 5.güne gelmişti.. az yumurta toplanıp hepsininde 5. Güne gelme ihtimali olabilir..
amh on düşük değil cnm..
kanunda 35 yaş altı ilk iki deneme tek embriyo transferine izin veriyor ama doktorlar bazen uymuyor kanuna.mesela ben 33 yaşındayım ilki tek ikincisi çift oldu..

Arkadaşlar estrofem ilacı bulamıyorum bilgisi olan var mı çok acil
Gittiğin eczaneler depoları aradı mı..
çevrendeki eczaneleri gez cnm çalıştıkları depoları arattır bazen ilaç bulmakta sıkıntı olabiliyor bizde yaşadık
Gerekirse tanıdıklarını ara farklı illerde belki bulundukları ilde olur..

Arkadaşlar estrofem ilacı bulamıyorum bilgisi olan var mı çok acil
Sanirim bu aralar estroferm bulunmuyormuş 1 ay önce falan saglik ocağına 3 kutu biraktim artık kullanmayacagim için .şu an çok üzüldüm verdiğime bulunduğunuz yerdeki sağlık ocağına sorun belki bırakan olmuştur ben tüm kalan ilaçlarımı verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…