Hadi ya bende acaba işe yarar mi diye düşünmüştümBen aldm ama uyurken uykusunu acıyor aksini cikarttm artk
Evet ilgisini cekiyor bakiyor biraz oyaliyor besikte ama bizde uyku konusunda ise yaramadi malesefHadi ya bende acaba işe yarar mi diye düşünmüştümgün içinde oyalanmasi için deneyebilirim belki
Valla o dertten bende muzdaribim ya felaket tahlil verdim değerlerimde normal. Yapacak bir şey yok sanırımkızlar saçlarınız dökülüyomu sizinde çocuk seni tanımaya başlayınca dökülür derlerdi de inanmazdım resmen yağıyor saçlarım 1aydır çok fena ne yapsak ne etsek hangi şampuan kullansak bi önerisi olan
Hayırlı olsun canım bu sayfa geçen seneye ait istersen 2022 diye aratBenide ekler misiniz bende tedavi görüyorum
Rica ederim ne demekÇok güzel açıkladınız çok teşekkürler. Siz pozitifi gördünüz değil mi hayırlı olsun inşallah. İlk denemenizde mi oldu ? Ben 29 yaşındayım. Amh 2.93 ile doktor Gonal f ile her gün 300 doz vurulmamı söyledi çok yüksek değil mi ?
Şükür diyelim aynen öyleRica ederim ne demek
İlk denememde dondurulmuş tek embriyo transferi oldu.kalp atışını duyduk ama ikinci kalp atışını duymaya gittiğimizde kalibinin ritimsiz attığını öğrendik bir kaç gün sonra tamamen durmuştu kalbi o gün gebelik sonlandırıldı..
İkinci transferimde dondurulmuş iki embriyo transferi edildi bir tanesi tuttundu çok şükür bugünlere geldik
Benim amh 3.76 idi bende 300 vuruyordum cnm..
Benide ekler misiniz bende tedavi görüyorum
benide ekler misin?Benide ekler misiniz bende tedavi görüyorum
emriyo adetini doktor belirliyor cnm amh değeri ve yaşla orantılı olduğu için ?Şükür diyelim aynen öylemaaşallah sizin yumırtalıklar iyiymiş sanırım garanti olsun diye o kadar dozu söylemiş olabilir . Benim amh düşük değil mi . Bir de sizce ben de mi çift embriyo istesem mi benim hayırlısıyla cuma günü opu var . Çift embriyo olursa daha mı garantili olur bilmiyorum bir de bu tercih midir ?
emriyo adetini doktor belirliyor cnm amh değeri ve yaşla orantılı olduğu için ?
benim amh 0,71 ilki tutmazda belki ikinciye çift olabilir dedi o bile garanti değil yaşın geçn dedi. 31 yaşındayım.
Evet yumurtlama da sorun yok tedavi olduğunda ayda yumurtlamanda önemli benim 14 yumurta toplanmıştı,4 tane kaliteli embriyo 5.güne gelmişti.. az yumurta toplanıp hepsininde 5. Güne gelme ihtimali olabilir..Şükür diyelim aynen öylemaaşallah sizin yumırtalıklar iyiymiş sanırım garanti olsun diye o kadar dozu söylemiş olabilir . Benim amh düşük değil mi . Bir de sizce ben de mi çift embriyo istesem mi benim hayırlısıyla cuma günü opu var . Çift embriyo olursa daha mı garantili olur bilmiyorum bir de bu tercih midir ?
Gittiğin eczaneler depoları aradı mı..Arkadaşlar estrofem ilacı bulamıyorum bilgisi olan var mı çok acil
Sanirim bu aralar estroferm bulunmuyormuş 1 ay önce falan saglik ocağına 3 kutu biraktim artık kullanmayacagim için .şu an çok üzüldüm verdiğime bulunduğunuz yerdeki sağlık ocağına sorun belki bırakan olmuştur ben tüm kalan ilaçlarımı verdim.Arkadaşlar estrofem ilacı bulamıyorum bilgisi olan var mı çok acil
Cnm bu sayfada bulman zor olur yakın tarihte transfer olmuş sayfalara sor birde bulma ihtimalin daha yüksek olurEczane ve depolarda bulamıyorum elinde estrofem kalan var mı 1 kutu acil olarak ihtiyacım var arkadaşlar desteğinizi rica ederim