2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Eczane ve depolarda bulamıyorum elinde estrofem kalan var mı 1 kutu acil olarak ihtiyacım var arkadaşlar desteğinizi rica ederim
bende var canım tedavim yarım kaldı ne yazık ki bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım, özelden bilgilerini paylaş yardımcı olayım 4 5 kutu var elimde.

bende var canım tedavim yarım kaldı ne yazık ki bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım, özelden bilgilerini paylaş yardımcı olayım 4 5 kutu var elimde.
Allah en kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah yaşadığım bir durum çok iyi anlıyorum 🙏🏼🙏🏼
Allah gönlüne göre versin yardımcı oluyorsun ne güzel🙏🏼🙏🏼

Ben bugün gittim tedaviye başlarız ümidiyle ama östrojen hormonu Yüksel çıktı ve tedaviye bir Ay verdi doktor

kızlar yine bi soruyla geldim sürekli emzirmeme rağmen sütüm azaldı sağıncada çok az geliyo daha hiç mana kullanmadık 4.ay düzeni bozmamak gerekiyomuş süt artırıcı çay kullanıp memnun kalan önerebilecek olan varmı ne alayım

kızlar yine bi soruyla geldim sürekli emzirmeme rağmen sütüm azaldı sağıncada çok az geliyo daha hiç mana kullanmadık 4.ay düzeni bozmamak gerekiyomuş süt artırıcı çay kullanıp memnun kalan önerebilecek olan varmı ne alayım
Kimyon çayı çok fena artırıyo sütü ben gaz için içtim sütümde çok fazla artış oldu herkese aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama denemenizi tavsiye ederim.

Doğadan’ın emzirme çayını çok öneriyorlar canım.
Hem ucuz hem de içeriği güzelmiş.

İyi geceler kızlar. Hayırlı Ramazanlar aynı zamanda. Nasıl gidiyor bebişle ilk Ramazan? Ben ilk haftası oruç tuttum, tam sütümün azalmaya başladığınu fark ettim, oruca ara versem mi diye düşünüyordum ki aynı gün adet oldum, Allah kendi verdi arayı 😂
Sonrasında sütümü tekrar eski haline getirmem çok zor oldu. O 1 haftalık oruç hepten rezervlerimi boşaltmış sanki.

Şu an bile eski yoğunlukta gelmiyor. Bebişimin midesi de büyüdü tabii, ek gıdalara geçme düşüncelerine başladım bile.

Bayramda 5 ayı bitirmiş olacak benim yavruş. Annemlerin yanına gideceğiz inşallah. Artık annemin yaptığı yoğurtla başlarım. Başka da ne yedirebilirim araştırıyorum işte.

He bir de adetim bittikten sonra bile oruca dönmeyi düşünmüyorum. Şimdi bile zor yetiyor, oruçla bebemi zorlamayayım.

Artık kaza orucu olan kadının mübarek 3 ayı kışın olur bilirsiniz. 😄 Aralık-Ocak-Şubat en kısa günler 😆 o zaman tutarım inşallah. Bebem o zamana 1 yaşını da doldurmuş oluyor (28 Kasım). Geçen seneden de 18 günüm kaldı. 12 gününü bu sene Recep - Şaban'da tutmuştum.

40 günü aşkın bir kaza orucum oluyor. Onları bahsettiğim o mübarek (!) üç aylarda tutarım inşallah. 😄

X