Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana dondurma işlemi yapıldı. Dr karar verdi.rahmi dinlendirmek ortadaki sorunları kaldirmak için yapılıyor geneldeMerhba bu dondurma nedir neden yapılıyor tercihe mi bağlı. Bilgi verir misiniz ?
Yani taze kullanılmadan rahim dinlenmesi için dondurma yapılıyor değil mi? Doğru mu anladım . Kişiye göre değişiyor sanırım. Ben şuna yumurta toplama öncesi iğne kullanım aşamasındayım. Allah korusun ilk deneme tutmadı diyelim tamamen sil baştan mı oluyor her şey . Şimdiden teşekkür ederimBana dondurma işlemi yapıldı. Dr karar verdi.rahmi dinlendirmek ortadaki sorunları kaldirmak için yapılıyor genelde
Rabbım ınsallah gönlunce versın canım hayırlı olsunBen sıfırdan başladım . İğne kullanalı 2 gün oluyor . Bekliyorum sabırla inançla ne diyebilirim ki Allah büyük
Dondurulmuş elınızde baska emrıyo kalırsa eger onları kullanıcak demektirYani taze kullanılmadan rahim dinlenmesi için dondurma yapılıyor değil mi? Doğru mu anladım . Kişiye göre değişiyor sanırım. Ben şuna yumurta toplama öncesi iğne kullanım aşamasındayım. Allah korusun ilk deneme tutmadı diyelim tamamen sil baştan mı oluyor her şey . Şimdiden teşekkür ederim
Allah razı olsun inşallah sizin başarılı oldu sanırım Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallahRabbım ınsallah gönlunce versın canım hayırlı olsun
Anladım çok teşekkür ederim sağolunDondurulmuş elınızde baska emrıyo kalırsa eger onları kullanıcak demektir
Mesela yumurtalar toplandı dollenme olusma embrıyıların bölunmesı en son dıyelım elınde 4 tane emrıyo var sennya tek ya cıft koydurucaksın gerısı donduruyor dr un kı dedıgın gıbı allah korusun ilk etapta tutmaması durumunda hazır da olan dondurulmuş embriyo transfer oluyor
Tekrar ıgne ılacla yumurta cıgaktıo operasyon olmakla ugrasmıyorsun hazırda konuluyor
Çok şükür canım mubarek ay basladı onun hurmetıne rabbım isteyen herkesin kucagına bebegını versınAllah razı olsun inşallah sizin başarılı oldu sanırım Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah
Amin amiiinnnn inşallahÇok şükür canım mubarek ay basladı onun hurmetıne rabbım isteyen herkesin kucagına bebegını versın
Merhaba cnm bende rahim dinlendirme ile transfer yaptırdım. Hormon Değerlerim yükselmişti yumurta toplama işlemi sırasında. Bazı doktorlar hormonlarda değişiklik olmasa bile daha iyi sonuç alabilmek için de rahim dinlendirme yapabiliyor.doktorun tedavisine bağlı birazYani taze kullanılmadan rahim dinlenmesi için dondurma yapılıyor değil mi? Doğru mu anladım . Kişiye göre değişiyor sanırım. Ben şuna yumurta toplama öncesi iğne kullanım aşamasındayım. Allah korusun ilk deneme tutmadı diyelim tamamen sil baştan mı oluyor her şey . Şimdiden teşekkür ederim
Çok güzel açıkladınız çok teşekkürler. Siz pozitifi gördünüz değil mi hayırlı olsun inşallah. İlk denemenizde mi oldu ? Ben 29 yaşındayım. Amh 2.93 ile doktor Gonal f ile her gün 300 doz vurulmamı söyledi çok yüksek değil mi ?Merhaba cnm bende rahim dinlendirme ile transfer yaptırdım. Hormon Değerlerim yükselmişti yumurta toplama işlemi sırasında. Bazı doktorlar hormonlarda değişiklik olmasa bile daha iyi sonuç alabilmek için de rahim dinlendirme yapabiliyor.doktorun tedavisine bağlı biraz
Yumurta toplama yapıldı embriyolar oluşmaya başladı birden fazla embriyo oluşursa o embriyolarda donduruluyor gerekirse ikinci transferde onlar transfer ediliyor.
iyi akşamlar birsey soracağım ilaç be iğneler oruç tutmanıza engel olmuyor değil mi bende Allah’ın izniyle 8 nisanda başlıyacagımÇok güzel açıkladınız çok teşekkürler. Siz pozitifi gördünüz değil mi hayırlı olsun inşallah. İlk denemenizde mi oldu ? Ben 29 yaşındayım. Amh 2.93 ile doktor Gonal f ile her gün 300 doz vurulmamı söyledi çok yüksek değil mi ?
Ben her gün saat 19 da iğneyi vurmam gerektiği için tutamıyorum orucu . Yarın muayenem var bakalım ilaçlar devam ederse yine tutamayacağım ben maalesef.Kızlar
iyi akşamlar birsey soracağım ilaç be iğneler oruç tutmanıza engel olmuyor değil mi bende Allah’ın izniyle 8 nisanda başlıyacagım
Diyanetin sitesindeki fetvalara bakın. Şayet hanefi iseniz tabii. Orada vitamin dışında yaptırılan ilaçların orucu bozmadığı yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani iğneleri gündüz de yaptırabilirsiniz ama hapları iftarla sahur arası alın. O halde oruç tutabilirsiniz rahatlıkla. Siz yine de diyanetin İnternet sitesine bakmayı ihmal etmeyin.Kızlar
iyi akşamlar birsey soracağım ilaç be iğneler oruç tutmanıza engel olmuyor değil mi bende Allah’ın izniyle 8 nisanda başlıyacagım
Diyanetin sitesindeki fetvalara bakın. Şayet hanefi iseniz tabii. Orada vitamin dışında yaptırılan ilaçların orucu bozmadığı yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani iğneleri gündüz de yaptırabilirsiniz ama hapları iftarla sahur arası alın. O halde oruç tutabilirsiniz rahatlıkla. Siz yine de diyanetin İnternet sitesine bakmayı ihmal etmeyin.
Ben Ramazan’dan sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum. Doktor ilk adet günü gel muayene ilaçlara başlarız dediBen her gün saat 19 da iğneyi vurmam gerektiği için tutamıyorum orucu . Yarın muayenem var bakalım ilaçlar devam ederse yine tutamayacağım ben maalesef.
Benide ekler misiniz bende tedavi görüyorumHerkese Merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
'' no worries positive vibes ''
�
Anne adı Yaş Deneme Sayısı Problem Transfer Tarihi BetaHCG Sonucu @Tsk06 33 1. Amh Düşüklüğü 28 Mayıs POZİTİF
@Brccck 34 Pek Yakında tupaaaaa 32 1 Sebepsiz infertilite Pek yakında POZİTİF
Chocalete 35 1 Pek yakinda @Skrkz17 26 1 Sebepsiz 9 Nisan POZİTİF @Kilya 33 7 Nisan POZİTİF @Sabr-Sukur-Dua Bizimlesin29 1 AMH Düşüklüğü 9 Nisan POZİTİF @sdbb 30 Pco /miyom 24 Nisan @Birumuttuyasataninsani 31 1 PCO 5 Nisan POZİTİF @bsrbrk88 33 5 19 Nisan POZİTİF RAAT 30 3 Sebepsiz 31Mart POZİTİF @Pasagirl 32 2 Sebepsiz 8 Nisan POZITİF @Fatma8189 31 1 Pco 23 Nisan POZİTİF @Tendan 31 2 Pek Yakında @LinaLina1 30 1 Yumurta Kalitesi 11 Nisan POZİTİF @Esra_Pey 39 5 Pco-Morfoloji Pek yakında POZİTİF @Zeynepkur 38 Pek Yakında ZEYNEPP5555 27 5 Azosperm 26 Nisan POZİTİF @bbg 36 2 Amh Yasamademek123 34 2 10 Nisan POZİTİF @Monaezop 26 Sperm sayısı ve azlığı Pek Yakında:) @angelbaby29 POZİTİF @gofretlisut 29 Pek Yakında @Limon sever 29 Pek Yakında @vicril17 32 Azosperm Pek Yakında @aysunayy 38 Pek Yakında @rosebatum Amh Pek Yakinda @melo2039 36 Çikolata Kisti 21 Nisan POZİTİF @akyaa 34 1 PCO Pek Yakında @1gelsen 36 3 AMH +Tüp 19 Nisan POZİTİF @Sonbirdeneme 34 3 Sebepsiz 22 Nisan @Elifimm30 39 4 POZİTİF @Asiveblue 34 1 Sebepsiz 21 Nisan POZİTİF @lunissss 3 POZİTİF @cimcimeecimcimee 31 6 pco 29 Nisan POZİTİF
Ben aldm ama uyurken uykusunu acıyor aksini cikarttm artkArkadaşlar bebeğini uyuturken dönence kullanan var mi?işe yariyor mu?bebekleriniz ilgi duyuyor mu? Almayi düşünüyorum sormak istedim size