- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Evet canım, ufaktan başladık hazırlıklara.
Yavrum ya o koşturmaca hiç bitmiyor banyo olayı filan bizde de öyle hala kaç kişi bakmamamıza rağmen oğluşlar sünnet oldu ayrı huysuzKuzum iyiyim dün rüyama girdi burası ben girememişim diye herkes küsmüş falançok koşturmacalı geçio ayy ne biliyim valla telefonu elime slınca anca market siparişi ver anneyi ara falan hiç fırsatım yok yapışık yaşıyoruz kendisiyle yavrumun kaç gündür banyo yapmadım düşün siz napıyosunuz oğluşlar nasıl evine döndün müü
Maşallah az kaldı inşallahEvet canım, ufaktan başladık hazırlıklara.
Etraftan baya bir şeyler geldi.
Hiç bu kadar beklemiyordum.
Hastane çantası için bir şeyler aldım, hemen yıkadım. Sabah ütüleyebilirsem çantayı hazırlarım. 29 olduk artık.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşirler.Yavrum ya o koşturmaca hiç bitmiyor banyo olayı filan bizde de öyle hala kaç kişi bakmamamıza rağmen oğluşlar sünnet oldu ayrı huysuzhenüz dönmedim
Evet canım, 30’dan sonrasını merakla bekliyorum.Maşallah az kaldı inşallaheee fotoğraf bekleriz artık
Ben ince beşiği deniyorum olmadı ayağıma alıp sallıyorum dalınca besige koyup devam ediyorum sallamaya donencemiz var onu sadece oynama zamanı kullanıyor ona bakarak hicc uyumuyor daha çok uykusu açılıyorKizlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz biz halen standart bi moda geçemedik. Beşikte sallanarak uyusun ıstiyorum olmuyor,bazen ana kucaginda,bazen benim kucağımda bazen babasının omzunda uyumaya çalışıyor uykusu gelince acayip ağlama ve huzursuzluk hali geliyor. Var mi sakin sakin uyutandönence alacağım beşiğe alışması için çare olur mu sizce?
Dönence işe yarar diye düşünmüştümBen ince beşiği deniyorum olmadı ayağıma alıp sallıyorum dalınca besige koyup devam ediyorum sallamaya donencemiz var onu sadece oynama zamanı kullanıyor ona bakarak hicc uyumuyor daha çok uykusu açılıyor
Ya herkes çok biliyor zaten ben illaki sallıyorum yoksa uyku mutlu yok asla saklarken hafif uyku modu olunca yatağa koyuyorum bebeğime de yazık sallamazsam uykuya geçmiyor cunkkuDönence işe yarar diye düşünmüştümayağa bende alıyorum bazen bi takim insanlar eleştiri yağmuruna tuttu ayakta sallamakla ilgili mecburen salliyorum bazen yetişkin degil bebek sonuç da destege ihtiyaç duyuyor bende uyusun diye sallıyorum ne yapayım
İnşallah kuzum sağ olasınÇok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşirler.
Azıcık zorluyor ama herkesin aynı değil tabii yavrum inşallah su gibi geçsinEvet canım, 30’dan sonrasını merakla bekliyorum.
Acaba çok mu ağır geçecek?
Hiçbir şey yapamadım bugün.
Hazırlayınca atayım fotoğraf.
Ah yavrum bende dahi yok o düzenKizlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz biz halen standart bi moda geçemedik. Beşikte sallanarak uyusun ıstiyorum olmuyor,bazen ana kucaginda,bazen benim kucağımda bazen babasının omzunda uyumaya çalışıyor uykusu gelince acayip ağlama ve huzursuzluk hali geliyor. Var mi sakin sakin uyutandönence alacağım beşiğe alışması için çare olur mu sizce?
İnşallah canım.Azıcık zorluyor ama herkesin aynı değil tabii yavrum inşallah su gibi geçsin
Çok şükür canım, geçmiş gitmiş olsun.Gunaydinlar bir kaç gündür giremedim kızım biraz rahatsızlanmisti
çok şükür atlattik.