Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben de hiç annelik hissi oluşmadı ya sanki tedavi görüyormuş gibi hissediyorum hiç bebek fikri yok kafamda neden acaba mayala katar mayala katar ☹️

Kuzum benim çok normal şu an sürecin içindesin insan kendini tuhaf hissediyor bende şu an sanki hiç iğne yapmıyorum Opu olmuyacakmış gibi hiç hayal gibi geliyor hepsi çok normal ama Opu olunca embriyon oluştuğunu duyunca o his gelecek canım benim bende aynıyım gönlünü ferah tut herşey güzel olacak Allah’ın izniyle 🤲🥰😘

P Paradisee canım hoşgeldin 🤗 transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah bol pozitifli Bir Nisan Ayı olsun hepimiz için inşallah Amin 🤲
Bu arada yaş kaç ,kaçıncı deneme, onları da yazarsın tabloya güncellerim ekledim tabloya topigimiz sana da şans 🍀 getirsin inşallah :KK68: :anneadayı:

P Pinky34 canım nasılsın iyimisin inşallah biraz toparladın benim de yoğun geçiyor ondan unutuyorum yoksa aklımdaydın 🥰🤭
Ay canım ya sen unuturmusun hiç 🩵 kötü bir haftaydi ama şuan iyiyim çok şükür 🙏 sabahtn beri 3 kere hastaneye gittim ve İstanbul trafiği mahvetti ara ara girip okuyorum ama tam kendimi veremedim 😊 crp yine yükselmiş hastalığım geçti ama niye yükseldi bilemiyoruz 2 gün sonra tekrar kan vericez antibiyotik devam😔 bebiş iyi çok şükür 7 haftalık artık yeni doktorumla yola devam edicez nasip olursa🙏 sizinde hepinizin peşpeşe transferleri güzel haberlerinizi de alırız peşpeşe ins.🤲🌸

Ay canım ya sen unuturmusun hiç 🩵 kötü bir haftaydi ama şuan iyiyim çok şükür 🙏 sabahtn beri 3 kere hastaneye gittim ve İstanbul trafiği mahvetti ara ara girip okuyorum ama tam kendimi veremedim 😊 crp yine yükselmiş hastalığım geçti ama niye yükseldi bilemiyoruz 2 gün sonra tekrar kan vericez antibiyotik devam😔 bebiş iyi çok şükür 7 haftalık artık yeni doktorumla yola devam edicez nasip olursa🙏 sizinde hepinizin peşpeşe transferleri güzel haberlerinizi de alırız peşpeşe ins.🤲🌸

Oh oh 😌 maşallah 🧿 sübhanallah çok sevindim 🥹 iyi olmanıza dilerim herşey sağlıcakla su gibi geçer hayırlısıyla kucağına da alırsın Allah’ın izniyle dualarım seninle canım benim çok geçmiş olsun 💐 Rabbim ya Şafii isminle şifalar versin inşallah 🤲👼💕

Ben de hiç annelik hissi oluşmadı ya sanki tedavi görüyormuş gibi hissediyorum hiç bebek fikri yok kafamda neden acaba mayala katar mayala katar ☹️
Canım kendini korumaya almış olabilirmisin? Çünkü ben öyle olduğumu fark ettim. Olumsuz bişey olursa diye gardimi alıyorum önceden. Zaten hissetmemiştim çok üzülmedim gibi yani şuan yazıyla tam anlatamadım ama bu hissin bana çok tanıdık geldi😔

Oh oh 😌 maşallah 🧿 sübhanallah çok sevindim 🥹 iyi olmanıza dilerim herşey sağlıcakla su gibi geçer hayırlısıyla kucağına da alırsın Allah’ın izniyle dualarım seninle canım benim çok geçmiş olsun 💐 Rabbim ya Şafii isminle şifalar versin inşallah 🤲👼💕
Teşekkür ederim bebeğim Allah razı olsun🤲 rabbim seninde güzel gönlüne göre versin ins. Kolaylıkla sağlıkla🌸🩵

Back
X