- Konu Sahibi mayala katar
- #9.081
Ya sizinde mi şişti karnınız bende öyle gören hamile zannetmiştiOpu ya kadar bi 3 aylik gibi olmustum ben sen ne durumdasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sizinde mi şişti karnınız bende öyle gören hamile zannetmiştiOpu ya kadar bi 3 aylik gibi olmustum ben sen ne durumdasın![]()
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim mayalamm Allah'a çok şükür benimle ve güzel bir değerle benimlebeta hcg 190.49 çıktı 8. Günüm bugün Rabbime binlerce kez şükürler olsun
![]()
Amin canım benim aminnn inşallahMasAllah sağlıklı bir gebelik olsun ins![]()
Sağol canım benim Allah razı olsun Allah sana da bu yolda olan herkese sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Ben de hiç annelik hissi oluşmadı ya sanki tedavi görüyormuş gibi hissediyorum hiç bebek fikri yok kafamda neden acabamayala katar
![]()
Opu ya kadar bi 3 aylik gibi olmustum ben sen ne durumdasın![]()
Teşekkür ederim canım benim sağol düşündüğün için çok şükür bişi çıkmadı beta hcg 190,49 çıktı Rabbime cok şükür![]()
Çok teşekkür ederim mayalamm Allah'a çok şükür benimle ve güzel bir değerle benimlebeta hcg 190.49 çıktı 8. Günüm bugün Rabbime binlerce kez şükürler olsun
![]()
Bende yok kuzum bu bilgi![]()
Ay canım ya sen unuturmusun hiç
Ay canım ya sen unuturmusun hiçkötü bir haftaydi ama şuan iyiyim çok şükür
sabahtn beri 3 kere hastaneye gittim ve İstanbul trafiği mahvetti ara ara girip okuyorum ama tam kendimi veremedim
crp yine yükselmiş hastalığım geçti ama niye yükseldi bilemiyoruz 2 gün sonra tekrar kan vericez antibiyotik devam
bebiş iyi çok şükür 7 haftalık artık yeni doktorumla yola devam edicez nasip olursa
sizinde hepinizin peşpeşe transferleri güzel haberlerinizi de alırız peşpeşe ins.
![]()
Canım kendini korumaya almış olabilirmisin? Çünkü ben öyle olduğumu fark ettim. Olumsuz bişey olursa diye gardimi alıyorum önceden. Zaten hissetmemiştim çok üzülmedim gibi yani şuan yazıyla tam anlatamadım ama bu hissin bana çok tanıdık geldiBen de hiç annelik hissi oluşmadı ya sanki tedavi görüyormuş gibi hissediyorum hiç bebek fikri yok kafamda neden acabamayala katar
![]()
Teşekkür ederim bebeğim Allah razı olsunOh ohmaşallah
sübhanallah çok sevindim
iyi olmanıza dilerim herşey sağlıcakla su gibi geçer hayırlısıyla kucağına da alırsın Allah’ın izniyle dualarım seninle canım benim çok geçmiş olsun
Rabbim ya Şafii isminle şifalar versin inşallah
![]()
Teşekkür ederim bebeğim Allah razı olsunrabbim seninde güzel gönlüne göre versin ins. Kolaylıkla sağlıkla
![]()