Ayy benim koca da öyle.bazen birşey sorar tarif ederim gider oraya bakmaz en tezat yere gider bakar birde bağırır burada yok yanlış hatırlıyorsun diyeOo yooo. Benimki de öyle, üstüne aşırı unutkan. Sanki o doğurmuş gibi. Sürekli talimat verip bir şeyleri hatırlatıyorum ama iş görüyor en azından
Askım bak benı dinle enjektorle sık agzına sımdı benım kız bıberon alıyor artık ama o donemı kurtarıyordu en azından hıc almamasından ıyıydı yaniKız boşver obez olmaz yesin maşallah subhanallah yemeyen bebeler çok zor o yemeyen bebelerin biri de bendekolum kopuyor ev içinde gezmekten iki yudum bir mama yediricem diye genede yemiyor az biseyle bitiyor hep boşa gidiyor yaptığım mamalar
Amin cnm inşallahAz kaldı kuzucum şurda ne var ki sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba ben de eskisi kadar sık giremiyorum. Hele geçen hafta eşimin ve annemin memleketi olan şehre gittik (tanınmamak için yazmıyorum). Kv lerde kaldık. Bir gün de ninemgilde kaldım ben bebişimle. 5 gün oradaydık. Öyle güzel kafam dağıldı ki. Normalde 3 günden fazla evimden ayrı kalsam hemen dönmek isterdim. Şimdi hiç dönesim gelmedi. Günlerdir evde bebekle kalmak, hiç dışarı çıkamamak. Açık havada yürüyenmemek o kadar zorladı ki...Merhabalar kızlar
Uzun zaman oldu yazamadım. Herkesler iyi inşallahKilya @nurselek ZEYNEPP5555 RAAT hayrunnisa85 tupaaaaa Birumuttuyasataninsani Yasamademek123 daha ismini unuttuğum arkadaşlarım. H Hazel9 Canım doğum yapmışsın gözün aydın
Ayyy bizde bi süt alerjisi, bi gaz problemi derken bugüne gelebildik şükür, en son gittiğim doktor kayısı, helva, tahin ,pekmezi kes dedi , bunlara ek olarak şekerli hiç birşey yememeye başladım Bnnları biraktim bırakalı şükürler olsun gaz problemimiz yüz de 80 azaldı, 3 farklı gaz damlası kullanmıştım faydasını göremeyince ,damlayı da bıraktım. Bebegim çok kusuyo acaba çok mu yiyo diyordum , son 2 hafta kilo almayınca mamaya başladık , cok şükür mama ile kilo almaya başladı.
Aşırı kusmalar devam ediyo, uykudan uyaniyo emzriyorum , emdiginin neredeyse yarısını kusuyo ,1saat geciyo ,gecmiyo tekrar emmek istiyo süt kalmiyo bu defa 120 cc mama veriyorum tekrar kusuyo sonra uyutuyorum.
1 saat içinde bu kadar beslenmesi normal mi ?
Canım benim, nasıl oldun?Bir baş ağrısı tebelleş oldu kigünaydın
İştahlı bir çocuk doğurmuşsun işte ne güzel. Büyüyünce güzel yer bu bal kız, seni hiç uğraştırmazKızlar benim bebe de doymuyor ya yani böylr bi problem yaşıcağımı hiç düşünmezdimmeme emiyo üstüne 60cc veriorum tam 2 saat dolmadan yine acıkıo ortalığı yıkıo Geceleri 90 ver dedi doktor anacım 90 verdim yine 2 saat sonra acıktı napcam bilmem çocuğun midesi hiç dinlenmio gibi gelio ya da bu hipp böyle yaa her memeden sonra 90 mı versem napsam bi akıl verin Allah aşkına bazen meme+60 mama veriyorum yarım saat geçio sağdığım sütlerden veriorum 30-40 sonra yine hemen aranıo
Tabii ki sen yanlış hatırlıyorsun, adam yanlış yere bakıyor olamazAyy benim koca da öyle.bazen birşey sorar tarif ederim gider oraya bakmaz en tezat yere gider bakar birde bağırır burada yok yanlış hatırlıyorsun diye
Sağ ol kuzum ilaç aldım iyi geldi şükür devam etmediCanım benim, nasıl oldun?
Çok iyi bilirim baş ağrısını.
Aaa, süper canım.İştahlı bir çocuk doğurmuşsun işte ne güzel. Büyüyünce güzel yer bu bal kız, seni hiç uğraştırmaz
Tabii ki sen yanlış hatırlıyorsun, adam yanlış yere bakıyor olamazHer şeyi de biliyorlar çok şükür. Doğumdan sonraki ilk günler birden titreme geliyordu gece. "Üşüyorum bir şey yap kombinin derecesini artır, üstümü ört" diyordum. "Ev sıcak, sen emzirdiğin için titriyorsun" diyordu. Adam üşüyüp üşümediğimi benden iyi biliyor
Bu arada kızlar 1 nisan cuma bim'e güzel bebek ürünleri geliyor.hayrunnisa85 Sen de bak istersen kataloguna
Çok şükür canım, cidden çok zor baş ağrısı.Sağ ol kuzum ilaç aldım iyi geldi şükür devam etmedi
Ne demeeekAaa, süper canım.
Ben de bu haberi bekliyordum ne zamandır.
Çok teşekkür ederim.
Selam kuzum bebelerle uğraş durSelamlar canımlar herkes iyi ve her şey yolunda mı
Ahahaja aynen öyleİştahlı bir çocuk doğurmuşsun işte ne güzel. Büyüyünce güzel yer bu bal kız, seni hiç uğraştırmaz
Tabii ki sen yanlış hatırlıyorsun, adam yanlış yere bakıyor olamazHer şeyi de biliyorlar çok şükür. Doğumdan sonraki ilk günler birden titreme geliyordu gece. "Üşüyorum bir şey yap kombinin derecesini artır, üstümü ört" diyordum. "Ev sıcak, sen emzirdiğin için titriyorsun" diyordu. Adam üşüyüp üşümediğimi benden iyi biliyor
Bu arada kızlar 1 nisan cuma bim'e güzel bebek ürünleri geliyor.hayrunnisa85 Sen de bak istersen kataloguna
Kuzum iyiyim dün rüyama girdi burası ben girememişim diye herkes küsmüş falan
Hep aklımızdasınız ondandırKuzum iyiyim dün rüyama girdi burası ben girememişim diye herkes küsmüş falançok koşturmacalı geçio ayy ne biliyim valla telefonu elime slınca anca market siparişi ver anneyi ara falan hiç fırsatım yok yapışık yaşıyoruz kendisiyle yavrumun kaç gündür banyo yapmadım düşün siz napıyosunuz oğluşlar nasıl evine döndün müü