2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Oo yooo. Benimki de öyle, üstüne aşırı unutkan. Sanki o doğurmuş gibi. Sürekli talimat verip bir şeyleri hatırlatıyorum ama iş görüyor en azından
Ayy benim koca da öyle.bazen birşey sorar tarif ederim gider oraya bakmaz en tezat yere gider bakar birde bağırır burada yok yanlış hatırlıyorsun diye

Askım bak benı dinle enjektorle sık agzına sımdı benım kız bıberon alıyor artık ama o donemı kurtarıyordu en azından hıc almamasından ıyıydı yani

Merhaba ben de eskisi kadar sık giremiyorum. Hele geçen hafta eşimin ve annemin memleketi olan şehre gittik (tanınmamak için yazmıyorum). Kv lerde kaldık. Bir gün de ninemgilde kaldım ben bebişimle. 5 gün oradaydık. Öyle güzel kafam dağıldı ki. Normalde 3 günden fazla evimden ayrı kalsam hemen dönmek isterdim. Şimdi hiç dönesim gelmedi. Günlerdir evde bebekle kalmak, hiç dışarı çıkamamak. Açık havada yürüyenmemek o kadar zorladı ki...

Orada her gün dışarıdaydık. O kadar iyi geldi ki. Şimdi yine evdeyiz ve ben artık sürekli evde durmak zor dayanıyorum.

Şimdi havalar düzelmeye başladı çok şükür de karlar da eriyor. Erisin, direk bebemle gezmelere başlayacağım. Artık şu bebek arabasının tekerleklerini kirletmenin zamanı geldi.

İştahlı bir çocuk doğurmuşsun işte ne güzel. Büyüyünce güzel yer bu bal kız, seni hiç uğraştırmaz
Ayy benim koca da öyle.bazen birşey sorar tarif ederim gider oraya bakmaz en tezat yere gider bakar birde bağırır burada yok yanlış hatırlıyorsun diye
Tabii ki sen yanlış hatırlıyorsun, adam yanlış yere bakıyor olamaz Her şeyi de biliyorlar çok şükür. Doğumdan sonraki ilk günler birden titreme geliyordu gece. "Üşüyorum bir şey yap kombinin derecesini artır, üstümü ört" diyordum. "Ev sıcak, sen emzirdiğin için titriyorsun" diyordu. Adam üşüyüp üşümediğimi benden iyi biliyor

Bu arada kızlar 1 nisan cuma bim'e güzel bebek ürünleri geliyor. hayrunnisa85 Sen de bak istersen kataloguna

Aaa, süper canım.
Ben de bu haberi bekliyordum ne zamandır.
Çok teşekkür ederim.

Ahahaja aynen öyle ayyy oda iyiymiş

Evet öyleymiş bende bakacağım cnm saol

H Hazel9 kuzum nasıl gidiyor ? hayrunnisa85 artık alışveriş fotoğrafları sizden gelecek
Kuzum iyiyim dün rüyama girdi burası ben girememişim diye herkes küsmüş falan çok koşturmacalı geçio ayy ne biliyim valla telefonu elime slınca anca market siparişi ver anneyi ara falan hiç fırsatım yok yapışık yaşıyoruz kendisiyle yavrumun kaç gündür banyo yapmadım düşün siz napıyosunuz oğluşlar nasıl evine döndün müü

Hep aklımızdasınız ondandır ıyı kosturma olsun baska der olamsın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…