- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
VvuuhhuuuvvvYa aslnda şöyle annemi kv gerdi herşeye muhalefet cnku kadın. Annem de beni gerdi ama anam yani geçer gider en sonnda ağladm zaten gergnlkten sonra annem geldi sarıldı heheh ama asıl sıkıntı herkesin bi yorum yapması aslnda sonra herkesn yannda dedm evde sadcee annem kalsn istyorm kmseyi istemiyorm bkalm nolcek
Canim dogum yapmadm malum ama birkac gün once degisik bir sizlama vardi eminim emzirmeyle kiyaslanamaz bile ama zeytinyagi beni öyle.bir rahatlatti ki anlatamamMeme ucları sızlayan kızlarım naptınız çok acıyo
Ayyy aman yaa kımse olmasın daha ıyıAayyyy benim 10 gün sonraki akibetim bu olabilir annem panik değildir ama her kafadan bi ses çıkacak eşim dahil karışacak ne yapacağım kara kara düşünüyorum....ablam senin gibi oldu doğurduğunda angel k.validesi ile eve çıkınca ilk gun ayni odada kalmışlar. artık dayanamayip bebekle kadini odada bırakıp eşinin yanina kaçmış lütfen annen gitsin diyeçünkü ablamda lohusa depresyonu vardi baskin bir şekilde herkes yaşıyor bişeyler bizlerde yaşayacağız sabret gidecekler
Heyyheyyy birde makinede cektırın elektırıklıMeme ucları sızlayan kızlarım naptınız çok acıyo
Aslinda öyle ama tecrübe olmayinca ne yapacaksın canim .ben bir hafta destek alsam yeter hem işi öğrenirim hem dikişlerim falan iyileşir ama gitmezler eminimAyyy aman yaa kımse olmasın daha ıyı
Hmm anladım canım ne diyim hayırlı inşallahh sıkma canını amaYavrum en başta denedim şırınga kaşık biberonda mama soğuyor dökülüyor fazlaca doymuyor anlamıyorsun biberona mecburen dönüyorsun onlar ancak ilk bir iki gün kullanılır sürekli beslenme de işe yaramıyor maalesef biz mecburen düzenli mama vereceğiz
Ay hadi yasa. Kuş şimdi yuvasına uçuyorEvet ya uyardılar göz için ama bak losyon demedleerrbi saate tabırcuyuz insallah. Yarın kontrole çağırdılar. Ve sütün ardından mama verirseniz cabuk toparlar dedi. Sonra emzirip mama verdik mamayı kustu süyün yetiyo dedi ama bakalm ben yine akabinde mma vermeyi denicem
Aaa hadi bismillah Allah yardımcın olsun duamız seninleNişan geldi
Yok kuzum umarım başlamaz Bi kaç gün daha bunun için dua edelim test negatife dönmedi dahaAaa hadi bismillah Allah yardımcın olsun duamız seninle
İşte bu yüzden annem ve k.v. istemedim refakatçi olarak yengem gelecek bir bir aksilik olmazsa. İkiside panik beni gerecekler biliyorum başıma gelecekleri.Gitti kv bugun evi ayarlıcak flan diye annemle ikimiziz. Annem de aşırı panikk aşıırııııı. Sarılık için kan aldılar gece 12 de sarılığı yüksek çıkmış fototerapi getirdiler odaya oraya koyduk bebeği annem panik geriyo beni böyle şeyler. Bebek bu yani sarılık olabilir ben annemi sakinleştirmeye çalşıyorm. Hemşire diyor anneyi çok geriyorsunuz böyle. Emzircem mesela çocuk inat edince memeyi asla tutmuyo ille öbür memeye geçmem lazım annem elimden almaya çalşıyo
Allah kolayliklar versin inşallah ❤Nişan geldi
Cnm sen gene de Dr una bildir olur ya gelmeye başlar kuzucuk Allah korusun bir sikinti yaşama güzelim Dr un ne dicek bakalimYok kuzum umarım başlamaz Bi kaç gün daha bunun için dua edelim test negatife dönmedi daha
Ayy Allah kolaylik versin insallah canim benimNişan geldi
Hadi bismilllaaaaahhhNişan geldi
Benim var doğumum kuzu ertelendi falan demediler. O neymiş yaa ameliyat mı ertelenirmişYarın için kontrolü ya da doğumu olan var mıydı? Çoğu ameliyat ve muayeneler ertelenmiş doktorların 1 günlük grev kararı için.
Özelde olmaz galiba ya devlette yapan yapar eyleminiYarın için kontrolü ya da doğumu olan var mıydı? Çoğu ameliyat ve muayeneler ertelenmiş doktorların 1 günlük grev kararı için.
Valla öyle yazıyor acil gelen ameliyatlar dışındakiler ertelenmiş hep. Bizim teyze hastanede yatıyor ertelenmiş ameliyatı size de sorayım dedim bilgi var mı diye?Benim var doğumum kuzu ertelendi falan demediler. O neymiş yaa ameliyat mı ertelenirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?