- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
canım benim de dün geldi doğum yarın olucak doktorum sakin ol panik olcak durum deil dedi nişan gelip bir hafta sonrada doğuran oluyormuş önemli olan su gelmesi kasılma dediNişan geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim de dün geldi doğum yarın olucak doktorum sakin ol panik olcak durum deil dedi nişan gelip bir hafta sonrada doğuran oluyormuş önemli olan su gelmesi kasılma dediNişan geldi![]()
İnşallah öyledir kuzu bu ara çoğu ameliyat ertelendi malzeme temin edilmiyor muş yurt dışından hastaneler krizde diyorlar. Düşünüyorum da ya ne kadar kötü bir döneme denk geldik şansımıza her şey kötü bebeklerimiz adına üzülüyorumÖzelde olmaz galiba ya devlette yapan yapar eylemini
Gercekten öyle ilerde bu cocuklari neler bekliyor aceba diyorum alım gücü azaldı cok sukur biz var zorlanıyoruz Allah olmayana su devirde yardim etsin gercekten fakirin yemegi makarnadir undur ekmektir ama gel gör ki ates pahası hersey insallah daha da kötüye gitmeyizİnşallah öyledir kuzu bu ara çoğu ameliyat ertelendi malzeme temin edilmiyor muş yurt dışından hastaneler krizde diyorlar. Düşünüyorum da ya ne kadar kötü bir döneme denk geldik şansımıza her şey kötü bebeklerimiz adına üzülüyorum![]()
Çok şükür elimizden geleni yaptık tedaviler, ilaçlar, masraflar, aldıklarımız ve daha alacaklarımız Allah hepimize kolaylık versin. Bundan sonrası için Allah yardımcımız olsunGercekten öyle ilerde bu cocuklari neler bekliyor aceba diyorum alım gücü azaldı cok sukur biz var zorlanıyoruz Allah olmayana su devirde yardim etsin gercekten fakirin yemegi makarnadir undur ekmektir ama gel gör ki ates pahası hersey insallah daha da kötüye gitmeyiz
Aminn insallahÇok şükür elimizden geleni yaptık tedaviler, ilaçlar, masraflar, aldıklarımız ve daha alacaklarımız Allah hepimize kolaylık versin. Bundan sonrası için Allah yardımcımız olsun
Nişanı nasıl anlıyorsunuzcanım benim de dün geldi doğum yarın olucak doktorum sakin ol panik olcak durum deil dedi nişan gelip bir hafta sonrada doğuran oluyormuş önemli olan su gelmesi kasılma dedi
Pembe kırmızı arası bir kan geliyo galiba, çok az ama.Nişanı nasıl anlıyorsunuz![]()
Merhaba öncelikle inşallah hayırlı sonuçlarınız olsunMerhabalar bende ocakta inşallah dondurulmus tedaviye baslicam kızlar ama size farklı bir soru sormak istiyorum sizce Şubat ayı mi yoksa yazın mi dondurulmuş transfer için iyi olur ben bu durumu ilk defa yasicam ama Şubat la yani kışin ile yazın arasında sizce fark olur mu bide memleketimden 8 saat mesafede bir yerde yaptırıyoruz dondurulmuş deneyimli olann bayanlar bana bı akıl verse çok memmun olurum Ocak adetiyle başladığımda 17-19 gün arası sürüyor diyorlar bdie son adet tarihi dondurulmuş nasıl oluyor hanımlar mesele Ocak 29 adetim gözüküyor ben o şekilde dondurulmuşa başlasam sizce tahmini doğum günü ne zaman olur
Eneeeee çok heyecanlıııı bakalım kontrolde ol belki dönmüşsündür negatifeNişan geldi![]()
Merhaba bnde dondurulmus embriyo transferi oldum ama yaz kış pek farketmez bnce yani nisan basinda baslamistik nisan sonu transfer oldu dogum tarihini dr transfer tarihi -15 i sat kabul ederek hesapladi önemli olan sizin psikolojik hazirliginiz siz iyiseniz bence yaz kış farketmezMerhabalar bende ocakta inşallah dondurulmus tedaviye baslicam kızlar ama size farklı bir soru sormak istiyorum sizce Şubat ayı mi yoksa yazın mi dondurulmuş transfer için iyi olur ben bu durumu ilk defa yasicam ama Şubat la yani kışin ile yazın arasında sizce fark olur mu bide memleketimden 8 saat mesafede bir yerde yaptırıyoruz dondurulmuş deneyimli olann bayanlar bana bı akıl verse çok memmun olurum Ocak adetiyle başladığımda 17-19 gün arası sürüyor diyorlar bdie son adet tarihi dondurulmuş nasıl oluyor hanımlar mesele Ocak 29 adetim gözüküyor ben o şekilde dondurulmuşa başlasam sizce tahmini doğum günü ne zaman olur
Yaa evet son gün ne hazirligi oluyor aceba neler yapiyorlar
İyi yapmissin bosalt icini bacım gecende benim esim öyleydi ay bi aşı yapıldı 2 gün yatti öldüm yorgunluktanBenden de haberler kotu esim hastabakalim ne olcak covid degilimdir dio ama sanirim gene isin sonu test yapmadan anlamicaz bekliyoruz
Kombi bozuldu heryeri su akitti bu halde egildim yer sildim bi yandan kocaya hizmet zaten bilirsini bebek gibi oluyo bu erkekler hastayjeb
oturup aglicam az kaldiii kizimda sagolsun kaburgamdan sirtima baski yapio firlicak sankii dedin beni en iyi benim kizlar anlarr yazayim icimi bosaltiyim
![]()
Pembe kırmızı arası bir kan geliyo galiba, çok az ama.
Ablamda olmuştu, öyle anlatmıştı.
Vallahiii ben de merak ediyorum sanki kendim dogurcam gibi bi de bi hissiyat gelio sana da oluyo muYaa evet son gün ne hazirligi oluyor aceba neler yapiyorlar![]()
Kız melonun nişanı gelmiş bende tık yok
Son 1 dur sabret nisan felan karistirma git temiz temiz ol bize yaz hemenGelmedi galiba benim
![]()
Ah canım, Allah kolaylık versin.Benden de haberler kotu esim hastabakalim ne olcak covid degilimdir dio ama sanirim gene isin sonu test yapmadan anlamicaz bekliyoruz
Kombi bozuldu heryeri su akitti bu halde egildim yer sildim bi yandan kocaya hizmet zaten bilirsini bebek gibi oluyo bu erkekler hastayjeb
oturup aglicam az kaldiii kizimda sagolsun kaburgamdan sirtima baski yapio firlicak sankii dedin beni en iyi benim kizlar anlarr yazayim icimi bosaltiyim
![]()