Hey Allah ım niye böyle yapıyorlar bizdede mi böyle olur aceba ya
Daha olayını anlatayım mı
Bneım esım işe gıtmesı lazımdı hastanede 2.gecem olucak babam tutturdu - kızım adam gıtsın eve ben kalıcam - Ben hayır olmaz diyorum zaten benım kızlarda yanımda bırde bisey olmaz yanımda kalsın burdan gıder ıse dıyroum bazen wc ye felan gıdince yardımcı oluyor dıyroum - yok olsun sen benım kızımsın bem senı wc yede gotrurum
ayy zaten benım heyheyler uzerıımdeydı
Benım kı geldı hıc bıseyden habersız
Babam dıo ben bı eve gidip gelıyorum
Bem esımle bı kavga ettım sen mı bısey dedın dıe
Ama o zamanlar x10 kat depresyon halindeydım
Cunku kayınvalıdem de daha dogum yapmadan bana evde ıken ıgne vueunuyorsum sakınlestırıcı oda gunduZ bana bıraz uyku yapıyordu oda ozaman demıstı
Sen gunduz uyu gece oglanı uyutmazsan sana sorarım dıe
Lan zatem benım problemım bu bem bunun ıcın ıyıce panık atagım tuttu sinir sistemim saştı dr bunun ıcın ıgne yapıyor benı rahatlataın uyutsun dıe
O gece uyuyamamıstım ve kv dedıgı aklıma geldıkce sınırden bacaklarımı kasımaktan tınaklamıştım resmen
Dogumdan sonrada babam adam elın işinde calısıyor yok bem kalıcam
Sanki sabaha kadar adama sen uyuma basımı bekle dıcem
Anlamıyrodu kı benı
Bem zaten panık ataktan nevrım dönüyor gece bazem fenalık gecıyroum esıme can atıyordum o anda ne yapılması gerekiyorsa o anlıyordu yapıyordu
Bırde baba modleı ıle yenı dogum yapmıs eextra bunalıma gırmıs bırı hıc rahat edermı
Esım de ben konuşurum babanla dedı ama ıste daha anlatmayayım o anlae aklıma geliyor kendımı tekrar o olayların ıcınde buluyorum
kendılerıne gore evlatlarını düşünüyorlar babam ozEllıkle elınden gelse elı ıle yedirip ıcırecek
Ama benı bunalıma sokuyordu bemım yanımda esımın olmasının bama paıkoljık faydası var kwndımı ıyı hıssetmedııgım de sadece o anlar dıe dusunuyordum ve yamınd a kendımı guvemde hissediyordum
O sabah bıle eve gelmeden psikiyatri ye gıtmıstık hastaneden 7.30 da cıkıp kızım sen Yeterkı ıyı ol nerde ıse dr oraya gotururm dıyordu
Ama bunun gıbı yaptıgı benı bunaltan seyelr daha kotuye goturyordu
O oldu sonra eve geldim kımseyı bırakmadım yanımda 1 hafta kızlarımla kaldım sonra onlarda gıtmıstı evse kımse yokken bende iyice telefon tv herseyı soyut lamıstım kımse ıle de konusmamıstım acmamıstım telefon felan
Bazı anne babalar asırı musahalecı oluyor
Aslında bılmıyorlar kı bıze ıtıce geldıgı ıcın bız uzaklasıyrouz