Benm yanmda hamile külotları vardı ama hiç iç çamaşır giymedim bi eve giderken giycem kuzucm evde de duruma göre artık ilave aldırırmHmm. Evet e bebekte var lohusa pedi. Ve aklında olsun yüksek bel külot da var e bebekte 3lü 3 renk ben alıp ondan koydum valize süper bişe aldır eşine olmadı
Ohhh işte var ya bunlar lohusa döneminde hep stres ve gereksiz şeyler yani. İki fayda sağlıycaz diye başka şeylerden götürüyolar insandan.Anneme müdahale ediyorum sürekli çıkarmısn bi gidermisin sen git bi otur bana bırak gibiannem diye sorun etmiyorum çnkü sözüm geçiyo. Kv bişi diyince de yok öyle değil diyorm yani sürekli bi kendmi savunmak zorunds kalma durumu beni yoruyor annem X kv Y ben Z herkes farklı kafada
Hadi bakalım. Neyse yarın eve gidiyorsun evin havası mis gelsin inşallahhBenm yanmda hamile külotları vardı ama hiç iç çamaşır giymedim bi eve giderken giycem kuzucm evde de duruma göre artık ilave aldırırm
Annem yatak odasında kalıcam dedi yoksa niye kalıyorum gece nasıl bakcm dediHadi bakalım. Neyse yarın eve gidiyorsun evin havası mis gelsin inşallahhAllah yanından ayırmasın bebeğini. Yatak odanda eşinle kal. Gün içinde destek atcaklarsa atarlar elbet de
Tatlı heyecanlar o gece ben konusmuyodm bile dilim tutulduUykular haram olduuuu. Te ben uyuyamıyom bastı ya deli heyecan beni iyice anaaaa
Bugun çıkıcaz insallah kuzucm bakalm bu sarılık düşerse inşallah fototerapide mavi ışıkta çıplak bi şekilde gözünde de vecihi gözlüğü var (öyle desen yapmıslar göz bandınaHadi bakalım. Neyse yarın eve gidiyorsun evin havası mis gelsin inşallahhAllah yanından ayırmasın bebeğini. Yatak odanda eşinle kal. Gün içinde destek atcaklarsa atarlar elbet de
Yaa kuuzmnne macedalar yasamıssın yasıyrosun valla annen sayesındeBugun çıkıcaz insallah kuzucm bakalm bu sarılık düşerse inşallah fototerapide mavi ışıkta çıplak bi şekilde gözünde de vecihi gözlüğü var (öyle desen yapmıslar göz bandına) solaryumda gibi pozlar veriyor
Annem yatak odasında kalıcam dedi yoksa niye kalıyorum gece nasıl bakcm dedi
Tatlı heyecanlar o gece ben konusmuyodm bile dilim tutulduallahım uyandıgmda herşey bitmiş olsn bian önce doğurmuş olaym dedim bitti gitti bile
YaaaBugun çıkıcaz insallah kuzucm bakalm bu sarılık düşerse inşallah fototerapide mavi ışıkta çıplak bi şekilde gözünde de vecihi gözlüğü var (öyle desen yapmıslar göz bandına) solaryumda gibi pozlar veriyor
Hey Allah ım niye böyle yapıyorlar bizdede mi böyle olur aceba yaAnnem yatak odasında kalıcam dedi yoksa niye kalıyorum gece nasıl bakcm dedi
Daha olayını anlatayım mıHey Allah ım niye böyle yapıyorlar bizdede mi böyle olur aceba ya
Yavrum en başta denedim şırınga kaşık biberonda mama soğuyor dökülüyor fazlaca doymuyor anlamıyorsun biberona mecburen dönüyorsun onlar ancak ilk bir iki gün kullanılır sürekli beslenme de işe yaramıyor maalesef biz mecburen düzenli mama vereceğizYok ondan demedim senin memeyi reddetmssinler diye kaşık biberon denesene
Kilyacm üzme kendini sen elinden geleni yaptn yine denersin emzirmeyi ama ac kalip sarilik vs ugrasmaktansa mama vermek en mantiklisi dedigin gibi kasikla felan hadi 2 gün ver sonrasi hem sana eziyet hem onlara eziyet sagliklari yerinde olsunda tek mama alsinlar bosverYavrum en başta denedim şırınga kaşık biberonda mama soğuyor dökülüyor fazlaca doymuyor anlamıyorsun biberona mecburen dönüyorsun onlar ancak ilk bir iki gün kullanılır sürekli beslenme de işe yaramıyor maalesef biz mecburen düzenli mama vereceğiz
Ya aslnda şöyle annemi kv gerdi herşeye muhalefet cnku kadın. Annem de beni gerdi ama anam yani geçer gider en sonnda ağladm zaten gergnlkten sonra annem geldi sarıldı heheh ama asıl sıkıntı herkesin bi yorum yapması aslnda sonra herkesn yannda dedm evde sadcee annem kalsn istyorm kmseyi istemiyorm bkalm nolcekYaa kuuzmnne macedalar yasamıssın yasıyrosun valla annen sayesınde
Benım de babam aklıma gelıyor sen anlattıkcabem oyuzden tek kaldım evde kımseyı ıstemedım rahatsızdım zaten yoruma sorulara gereksız olumsuzluklara kapattmıstım kendımı ıyı de oldu uoksa kendıme gelemezdim sende bı yerde oatlarsın gıbı me gelıyor
Evet ya uyardılar göz için ama bak losyon demedleerrYaaa
Losyon krem sürümez fotoda ona dikkat et kuzum demişlerdir gerçi de. Bi de aman dikkat et açılmasın gözlüğü. Piliç gibi çevir heryeri alsın
Aayyyy benim 10 gün sonraki akibetim bu olabilir annem panik değildir ama her kafadan bi ses çıkacak eşim dahil karışacak ne yapacağım kara kara düşünüyorum....ablam senin gibi oldu doğurduğunda angel k.validesi ile eve çıkınca ilk gun ayni odada kalmışlar. artık dayanamayip bebekle kadini odada bırakıp eşinin yanina kaçmış lütfen annen gitsin diyeKız beni delirttiler burda ya her kafadan bi ses ve 2 ay beni bırakmazlarmıs evde de çıldırma parti var gelsenize
Valla öyle yaaaYasamademek123 ayy seninki daha fenaymis babanin kalmak istemesi ayh aslinda iste icleri rahat etmiyor iyilik yapiyoruz felan diyorlar ama iste bi yerde bizimde artk kendimizle kalmamiz lazim sonucta biz bakip büyutücez ne deyim valla Allah tan hayirlisi yasayip görücez bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?