- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Evet simdi kagan kocatepeyi izledim de kasilma tas gibi olma yani varsa dr gidin diyo o yok gibi yalancilar bunlar galibaValla kuzum dediğin gibi oluyo bana ben kasılma olarak algılıyorum onu ama aynı zmanda da karnım taşş gibi oluyo bi ağırlık oluşuyo o kasılma bence
Valla gumbur gumbur geliyor esimle bebisin dolabina bakiyorduk dedim görünce heyecan mi yaptn naptn kizim 3 hafta daha dayan en azindanKuş rahat dur
Yalancı kasılmalar hoşgelmiş.
Benim bunlara bir de karında toplanmaları ekleniyor mesela şimdi. Ama sen de yat aşağı bak hiç akıllanmıyosun hee
Yaa al benden o kadarUykusuz her gece çılgın ölesiyesu içmeye vakit olmuyor derlerdi inanmazdım. Ne zaman büyür bu bebeler. Boşuna bekleme her zamanı zor diyorlar
Laf aramızda ben de azcık korkuyorum ama geçip gitcek inşallahEvet şimdi izledim kıyamadım
Yaa o da dolabını bilmiş de heyecanlanıyoValla gumbur gumbur geliyor esimle bebisin dolabina bakiyorduk dedim görünce heyecan mi yaptn naptn kizim 3 hafta daha dayan en azindanvalla baska is yaptigimda yok inan evi b..k götürüyor resmen bi yemek yapyrm onuda yapamadm bugun esime biraktm ortaya ne cikarsa artk
Resmen içimi okudun demin başucu sepeti yapıyordum bebelere onu da koyum içine dedim de sonra dur kızlara doğuranlara sorayım erken başlıyorlar mı dedimDoguran anneler aspiratör kullaniyor musunuz hakikaten burunlar cabuk tıkanıyor mu biz bunu anlar miyiz
Ay valla kimseyi istemedim ama hata mi ettim bilmiyorum annemle babam cok fena grip tıkalı onlar cok kötüler gariplerim Allah tan negatif geldi testler kv de gelse de ne biliyim ay bizim yemek aliskanliklarimiz bile farkli istemedim artk gittigi yere kadar napymYaa o da dolabını bilmiş de heyecanlanıyo
Yapar yapar sal artık. Kız valla benim kv gelmeseydi yemek konusu nanaydı bende
Bnde onu hazirliyordm da ordan aklima geldiResmen içimi okudun demin başucu sepeti yapıyordum bebelere onu da koyum içine dedim de sonra dur kızlara doğuranlara sorayım erken başlıyorlar mı dedim
Ya yok gelen giden yoksa idare et yine de ses etme benceAy valla kimseyi istemedim ama hata mi ettim bilmiyorum annemle babam cok fena grip tıkalı onlar cok kötüler gariplerim Allah tan negatif geldi testler kv de gelse de ne biliyim ay bizim yemek aliskanliklarimiz bile farkli istemedim artk gittigi yere kadar napym
Hayir kadir ezildiyi izlemezsem naparm benYa yok gelen giden yoksa idare et yine de ses etme bence
Tamam yapıyolar da 1 ay önceden gerek yoktu yatak odası mekanım oldu rahat yatmak için illaki kısıtlandım yani tv bakamıyorum ki ben çok bakardım
YaaaBnde onu hazirliyordm da ordan aklima geldi
Sen kesn yarım mıLaf aramızda ben de azcık korkuyorum ama geçip gitcek inşallah
Kesin fikrim değişmez ama olaki o esnada bişe oldu genele dönmek zorunda kaldılar hani olmaz da olur ya öyle Bi durumda yapcak bişe yok elbet.Sen kesn yarım mıay yumurta kapıya dayandı gerildim yaa sancı mancı olsa ne olcaksa olsun alın beni dicem de böyle o ortamı hayal edince bi ürktm bi de herkes bebek telaşnda ben kendi derdimdeym evde şuan sinirim bozuluyo
Kız sen 12ye kadar yemeğin anasını ağlatsaydın ya keşke sıvı beslenme neymişBenim eşime bakın arıyor arkadaslarla yemeğe gidicem 2 saate gelirim diyolen ben açım burda yemek yeme dedi dr bana ayrıca yanmda ol yanii stresliyiz burda o da çok stresli evet ama napaym yani gıcık
Benm dr da cok espirli bi tık ona güveniyorum ben de orda bi şaka yap bişi yap anlamadan kes valla yaaKesin fikrim değişmez ama olaki o esnada bişe oldu genele dönmek zorunda kaldılar hani olmaz da olur ya öyle Bi durumda yapcak bişe yok elbet.
Bence eğlenceli olucak benim doktor bana Orhan açacakmışresimlerini de çektirirm dedi eşimi almayı kabul etmeyince
Saatin kaçtı bu aradaaa
Yeme dedi kabız olma dediKız sen 12ye kadar yemeğin anasını ağlatsaydın ya keşke sıvı beslenme neymiş
Bi de şey diyorum elalem güzellik uğruna kendini kestiriyo valla ama bence yarın bi olsun da bana bi cesaret gelicek yani ve allah yardım edicek bi şekilde zaten bebek hemen çıkar arkası bi dikiş bekleme olcak yani operasyon basladımı bitecek elbet zaten bi tık sakinleştirici veriyor olmaları güzel ne oldgnu anlamadm diyen de var cunku hayal meyal hatırlıyorum dedi birisiKız sen 12ye kadar yemeğin anasını ağlatsaydın ya keşke sıvı beslenme neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?