• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Merhaba Nisan anneleri 3 gundur kahverengi su gibi akintim geliyordu bugün test yaptim cift cizdi doktora gittim.kan verdim 230 cikti degerim. Hamileyim fakat kanamam vardi. Doktordan gelince iyice siddetlendi yatarken biranda kan geldi ve bir parca geldi. Düşük mü yaptim bilmiyorum. Doktorum endise etme dinlen 2 gun sonra testi yeniledigimizde anlariz dedi. Böyle kanamali geciren var mi? Bu arada adet duzensizligim var bir arkadasim icinde kalmis kan pihtisini atmis olabilirsin diyor bilemedim.

Merhaba Nisan anneleri 3 gundur kahverengi su gibi akintim geliyordu bugün test yaptim cift cizdi doktora gittim.kan verdim 230 cikti degerim. Hamileyim fakat kanamam vardi. Doktordan gelince iyice siddetlendi yatarken biranda kan geldi ve bir parca geldi. Düşük mü yaptim bilmiyorum. Doktorum endise etme dinlen 2 gun sonra testi yeniledigimizde anlariz dedi. Böyle kanamali geciren var mi? Bu arada adet duzensizligim var bir arkadasim icinde kalmis kan pihtisini atmis olabilirsin diyor bilemedim.
Bende de eskı kan geldi koyu kahverengi renginde bir kaç gün sürdü ama az geldi, parça gelmedi ama

Meraba benim kahve lekelerim vardı sarı akıntıyla gelen ama kırmızı parça olmadı. O halde değerim güzel artmıştı inşallah 2 gün sonra sizinkide artar suan bişey denilemez 2 gün sonra anlasılır ancak 460 ı geçerse herşey yolunda demektir🥰

Bende de eskı kan geldi koyu kahverengi renginde bir kaç gün sürdü ama az geldi, parça gelmedi ama
Canım bendede oldu hatta gecen pazartesi baya gelmişti kahverenk dedim düşüyo heralde ama kesildi ondan sonra. Sen kalp atısını duydunmu bu şekilde

Ben kalp atışını gördüm ama duymadım. Bu hafta gittim doktora. Sen gördün mü?
Yok canım ben kese gördüm sadece yarın doktora gidicem inşallah o lekeler iyi bişeydir ☺️ Benim boş gebeliğimde oldu korkuyorum o yüzden sen ne güzel görmüşsün

Doktorla konuştum kızlar. Bazı uzmanlar yüksek dozda ilac verilebilir diyo bazılarıda tehlikeli olabilir diyo dedi. Yarın endokrine gidicem. Doktorla görüşcem. 15 günde anca düşürülür değerlerin dedi
Kuzum ben 150 mg kullanıyorum gebelikten önce 125 ti hamile olduğumu öğrenir öğrenmez test sonucumda iyi çıkmasına rağmen doktorum 150 mg yaptı ki kendisi de iyi bir doktordur Fulya acıbademde profesör kesinlikle ihmal etmemelisin hala içmiyor olman çok büyük eksiklik

Merhaba arkadaşlar bu gün kan testi sonucum 1041 çıktı son adet 15 temmuz normal mi bu değer hemen kadın doğumcuya gitmeli miyim yoksa kese için biraz daha beklemeli miyim ? Hiç belirtim de yok endişeleniyorum hayırlısı olursa ben de Nisan annesi olacağım
Bnmde kasık ağrım çok ndn ağrıyor diye endişeliyim.

Arkadaşlar iğne olanlara soruyorum.olğum an değil asıl akşam ağrısı oluyor yukarı doğru yayıldı.sizde de oldu mu?kız yaparken yakacak ilacı veriyorum derin nefes alın dedi ama öyle aman aman bir yanma olmadı hani.sonrasında akşam ağrı başladı o çevrede.çok ilginç:KK64:
Evet canım aynen öyle oluyor ben 1 buçuk aldır gün aşırı 2 tane oluyorum akşama doğru acısı daha çok belli oluyor üstüne yatamıyorsun beze oluyor içi

Kuzum ben 150 mg kullanıyorum gebelikten önce 125 ti hamile olduğumu öğrenir öğrenmez test sonucumda iyi çıkmasına rağmen doktorum 150 mg yaptı ki kendisi de iyi bir doktordur Fulya acıbademde profesör kesinlikle ihmal etmemelisin hala içmiyor olman çok büyük eksiklik
Kullanmaya basladım canım zaten benim ilacsız bile bi günde cok güzel düşüş olmuş ☺

Ahhh canım Allah yardımcın olsun. Bende uçlarda yaşıyorum bu defa her şeyi. Bunaldım gibi ama geçecek Allah'in izni ile. Tabi ikiz olunca senin her şey iki katı. İlaçlar ise yarar inşallah canım yaa 🤲🤲
Amin canım inşaallah sağol.evet ikiz olduğundan bu derecesin dedi doktorda vr riskli diyor bakalım önümüzdeki günlerde neler cıkacak karsımıza Rabbim kararlamıstır elbet sağlıklıca hayırlıca gelirler inşaallah🙏 bugünü daha iyi gecirdim canım nekadar ilaç kullanmak istemesemde olmadı yine kullandım bakalım hayırlısı tez gecer inşaallah bulantılar. Bugün kan sonuclarını götürmeye gittik.hocam yine bi bakalım mı dedim kırmadı sağolsun Karnımdan yine bir baktık karnımdan da duyduk kalp atışlarını üç günde büyümüşler bile artık cok hızlı büyücek dedi. Rabbim sag salim hayırlıca hepimize almayı nasip etsin🙏

Ahhh canım Allah yardımcın olsun. Bende uçlarda yaşıyorum bu defa her şeyi. Bunaldım gibi ama geçecek Allah'in izni ile. Tabi ikiz olunca senin her şey iki katı. İlaçlar ise yarar inşallah canım yaa 🤲🤲
Amin canım inşaallah sağol.evet ikiz olduğundan bu derecesin dedi doktorda vr riskli diyor bakalım önümüzdeki günlerde neler cıkacak karsımıza Rabbim kararlamıstır elbet sağlıklıca hayırlıca gelirler inşaallah🙏 bugünü daha iyi gecirdim canım nekadar ilaç kullanmak istemesemde olmadı yine kullandım bakalım hayırlısı tez gecer inşaallah bulantılar. Bugün kan sonuclarını götürmeye gittik.hocam yine bi bakalım mı dedim kırmadı sağolsun Karnımdan yine bir baktık karnımdan da duyduk kalp atışlarını üç günde büyümüşler bile artık cok hızlı büyücek dedi. Rabbim sag salim hayırlıca hepimize almayı nasip etsin🙏

kızlar merhaba, ben de yarın 6.hafta gireceğim kalp atışı için 7.haftaya çağırdı doktor duyabilirim inşallah :)

Kullanmaya basladım canım zaten benim ilacsız bile bi günde cok güzel düşüş olmuş ☺
Çok sevindim canım inşallah sadece hamileliktendir troit değerlerin doğumdan sonra biter inşallah onu da ancak doğumDan sonra anlayabilirsin 😊 yoksa doktorun dediği gibi ömürlük ilaç 🙃

Merhaba canım benim de Tsh değerim 10 gün önce 4,4 çıkmıştı. Euthyrox 25 mg kullanıyordum. Dün doktorum tekrar tahlil istemişti ilaç kullanmama rağmen 5 e yükselmiş doktorum da ilacımı 50 mg yaptı. Sen de bu ilacı mı kullanıyorsun? Endişelenmeye başladım ilaca rağmen düşmeyince bebeğimde ya bir sıkıntı olursa diye korkuyorum 😞

Back
X