2021 Nisan Anneleri

Kızlar selammm,
Süreciniz nasıl gidiyor biz 8. Haftaya girdik bulantılarım 1 haftadır çok şiddetlendi doktorum onzyd verdi sürünmene gerek yok her gün içebilirsin dedi ama açıkcası ben pek ilaç taraftarı değilim. Ama gerçekten aç, susuz hamilelik yaşıyorum başımı kaldıramıyorum. Kusamasam bile sürekli öğürtüm var :KK43: Doğal önerebileceğiniz neler var. İlk hamileliğim olduğu için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorum ♥️🥰

Kızlar selammm,
Süreciniz nasıl gidiyor biz 8. Haftaya girdik bulantılarım 1 haftadır çok şiddetlendi doktorum onzyd verdi sürünmene gerek yok her gün içebilirsin dedi ama açıkcası ben pek ilaç taraftarı değilim. Ama gerçekten aç, susuz hamilelik yaşıyorum başımı kaldıramıyorum. Kusamasam bile sürekli öğürtüm var :KK43: Doğal önerebileceğiniz neler var. İlk hamileliğim olduğu için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorum ♥🥰
Hayırlı uğurlu olsun büyük ihtimalle kız bebeğin olacak benim iki kizimda aynı geçirdim serumlarla geçti hamileliğim ama sonu güzel ona odaklan Allah yardımcın olsun

Kızlar bir şey sorcam bugün çok kasık ağrım var. Doktora normalde cumartesi gitmeyi düşünüyordum ama meme sızlaması geçti ve kasıklarım çok ağrıyor. Lütfen yardım eder misiniz? Ağrı bacaklarıma vuruyor bu arada adet sancısı gibi. Ama o kadar şiddetli de değil.
Canım bilemiyorum ben yaşamadım kasık ağrısı

Günaydın kizlar 6 haftalık oldum ama kasık agri geçmiyor sol taraf sadece ağrıyor. Benm gibi olan varmı.

Merhaba kızlar çok fazla aktif olamıyorum 2 yaşında bi kızım olduğu için ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı güzel haberler alacağınız bir gün olsun.. çok fazla kendinizi dinlemeyin akışına bırakın kötü tecrübelerinizi geçmişi geçmişte bırakın bu size daha iyi gelecektir her hamilelik kendine hastır iyi düşünelim ki iyi olsun bebeklerimizede iyi enerjiler gitsin kendinize iyi bakın güzel anneler:KK54:

Kızlar keselerinizi görmenize cok sevindim. @Sessizsedali ikiz haberi cok mutlu etti beni saglikla kucağına alasın ikisinide 🥰 rskks rskks bebeğin seninle geçen hafta perşembe paylasmistim ustten kese bile zor gorunuyordu alttan hem keseyi hem bebeği hem de kalbinin atışını gördük, yarın güzel haberler gelecek 🥰 @Montessoriannesi canım keseni görmene çok sevindim bel ağrısı bende de var her an adet olacakmış gibi. Bu hafta kesilmeye başladı. Korkma progestanda alıyorsun inşallah bir sonraki kontrolde kalpsesinide duyarsin 🥰 Azze Azze süpersin canım bekledin bekledin hepsini bir arada görmüş oldun. Çok sevindim. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalim inşallah. Yeni gebelik öğrenip gelen arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
Cumartesiden beridir girmiyordum baya yazı birikmişti dün gece başladım uyudum uyandım tekrar okudum anca bitti ☺
Fenalardayım sürekli araba tutmuş gibiyim, hiç kızımda ki gibi değil
Ay canım valla yarın 10 da belli olacak inşallah güzel haberler veririm size boş gebeliğimde bu kadar mide yanması ve bulantı yoktu ordan acaba olabilirmi diyorum. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim size yarın

Ay canım valla yarın 10 da belli olacak inşallah güzel haberler veririm size boş gebeliğimde bu kadar mide yanması ve bulantı yoktu ordan acaba olabilirmi diyorum. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim size yarın
İnşallah sevindiren haberler alırsın... Dualarımız seninle..

Hayırlı uğurlu olsun büyük ihtimalle kız bebeğin olacak benim iki kizimda aynı geçirdim serumlarla geçti hamileliğim ama sonu güzel ona odaklan Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim 🙏🏼 herkesin içine erkek doğuyor çok dillendirmek istemiyorum ama hep kız çocuk hayalim vardı. Bu yorum beni mutlu etti 😁 her şeyden önce sağlık tabii ki 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

X