2021 Nisan Anneleri

Yani aktif birinin kan tahlilleri bu kadar iyi olmaz dedi.
Akciglerlerde ki kalicak onlar dedi onemli olan uzerine bindirme.
Alyaliya da demis influanza aşısı ve kesinlikle covid aşını duzenli yaptiracaksin tekrar olursan bir kere daha cigerlerlerine inecek yogun bakimda gorusuruz yaptirmazsan dedi.
Benimde cigerlerimde enf var hic covid olmadigim halde doktor dediki sen olmadin ama bogaz enf sonra kizin bronsiti yok kovid yok inf fln ortamda bulundugn icin cok enf yuku almssin dedi.Bana antbytik basladi.Sonra gecti sikayetlerim ama nefes darligim fln var bir ara ciddi sekilde.Bak okullar tatildi 3 haftadir tik yoktu gayet iyiydik bakalom.simdi ne olcak.

Bana da oyle dedi iste grip aşısı covid aşısi duzenli yaptiracaksin tekrar aşısiz bu hastaliga yakalanmamalisin dedi. Uzerinden 5 ay gecmisti aşımın.
Benim 15 gun olmustu 3.asi olalli oglum oldu bize gecmedi ama arkadasimda dioki alaksi yok ben 4 asiliydim kaptim valla hicbiside bilmiorz ki nedense mantikli gelio bir o kdrda mantiksiz bana artik.

Benimde cigerlerimde enf var hic covid olmadigim halde doktor dediki sen olmadin ama bogaz enf sonra kizin bronsiti yok kovid yok inf fln ortamda bulundugn icin cok enf yuku almssin dedi.Bana antbytik basladi.Sonra gecti sikayetlerim ama nefes darligim fln var bir ara ciddi sekilde.Bak okullar tatildi 3 haftadir tik yoktu gayet iyiydik bakalom.simdi ne olcak.
Gecmis olsun canim ya.
Belki 1. Dönemde oldugu kadar hastalik olmaz ne biliyim belki bagisiklik olmustur cocuklarda pek cok viruse.

Benim 15 gun olmustu 3.asi olalli oglum oldu bize gecmedi ama arkadasimda dioki alaksi yok ben 4 asiliydim kaptim valla hicbiside bilmiorz ki nedense mantikli gelio bir o kdrda mantiksiz bana artik.
Yok kaparsin tekrar ama en azindan bu sekilde cigerlere inmez belki.
Ablamda bizden kapti mesela ama onun cigerlere inmedi.
5 tane aşısı var onunda.

Yazdıklarınızı hem üzülerek hem korkarak okuyorum😔 kızım covidi atlattı ama korkuyorum bi etkisi kalmış mıdır diye, bunun için ne yapmak lazım biliyor musunuz test muayene? Sadece covid sonrası çocukların kalp muayenesi olması gerektiğini okumuştum. Ben negatifim ama yanlış sonuç bence çünkü kızımdan iki gün sonra boğaz ağrısı ve burun akıntısı başladı üç gündür de günde 3-5 kez öksürük oluyor normalde olmaz hiç, ben de ciğerlerime baktırmalı mıyım? Siz nasıl anladınız ciğere indiğini?

Yazdıklarınızı hem üzülerek hem korkarak okuyorum😔 kızım covidi atlattı ama korkuyorum bi etkisi kalmış mıdır diye, bunun için ne yapmak lazım biliyor musunuz test muayene? Sadece covid sonrası çocukların kalp muayenesi olması gerektiğini okumuştum. Ben negatifim ama yanlış sonuç bence çünkü kızımdan iki gün sonra boğaz ağrısı ve burun akıntısı başladı üç gündür de günde 3-5 kez öksürük oluyor normalde olmaz hiç, ben de ciğerlerime baktırmalı mıyım? Siz nasıl anladınız ciğere indiğini?
Canım bizim basimiza gelen herkese olmaz merak etme.
Benim oksurdukce tarifsiz bir yanma oluyordu gogsumde anlarsin onu muhakkak.
Covit bittikten sonra goturursun kontrole genel bir muayene olur.
Bizim doktorumuz 20 gun sonra filan getir demisti.
Atlatirsiniz insallah.

Baby me’nin leke çıkarıcısını oğlumda alıp beğenmemiştim. Tabi 6-7 yıl önceydi şuan nasıl bilmiyorum o_O Yumuşatıcı kullanmayacağım. Zaten kurutma makinesinden çıktığında yumuşacık oluyor kıyafetler:KK70: Deterjanda dalin alırım heralde.. İyi bi leke çıkarıcı daha önemli benim için şuan. Instagramda BioBellinda diye bir ürün çok övülüyor. Onu alacağım sanırım trendyoldan.
Şimdiki yumuşatıcı çok güzel 4 hafta kalıcılığı var

Canım bizim basimiza gelen herkese olmaz merak etme.
Benim oksurdukce tarifsiz bir yanma oluyordu gogsumde anlarsin onu muhakkak.
Covit bittikten sonra goturursun kontrole genel bir muayene olur.
Bizim doktorumuz 20 gun sonra filan getir demisti.
Atlatirsiniz insallah.
Çok teşekkür ederim ben de ne zaman kontrole götüreceğime karar verememiştim bu ayın sonunda götürüyüm

Çok teşekkür ederim ben de ne zaman kontrole götüreceğime karar verememiştim bu ayın sonunda götürüyüm
Aslinda ben 15. Gün goturdum cunku 9 ay kontrolu amaciyla.
Goturdugumde dedim ne zaman kan tahlili yapariz covid gecirdiler akciger filmi cekilecek mi dedim oglum icin de sordum.
O covid gecirdikleri icin 6 ay duzenli kontrollerini yapmak lazim 20 gun sonra oglani da getir dedi o zaman yani 1 ay gibi covidden sonra.
Ama bizde zaten bir suru sorun ciktigi icin surekli gidiyoruz maalesef.
Istersen gotur karantinaniz bitince bir baksinlar

Kızlar birşey sorcam tarhananın içeriğinde yumurta oluyor mu
Ben Netten Tombul tarhana alıyorum bebek için. İçeriği şöyle yazmışlar organik buğday unu, organik kırmızı biber (kapya), organik yoğurt, organik kuru soğan, organik kuru nane, organik maya, organik havuç, organik ısırgan otu bulunur. geleneksel yöntemler ile üretilmektedir. Organik sertifikalıdır. Saygılarımızla,

Geçmiş olsun kızlar acil şifalar diliyorum hastalara.
Benim de annem covid çok üzgünüm bana söylememişler eşim söyledi evde geçiriyor ama kronik hasta annem. Inşallah bu illet hastalık biter de kurtuluruz.
Bebisler ne alemde çok geriye gidemedim 2 sayfayı okuyabildim.
Bu minnak çok yaramaz benim durmuyor yerinde bir orda bir burda kitaplık çekmece ne bulsa darmaduman ediyor 🤣 bu arada merdivenlere dadandı oraya merdiven kapısı alacağız ama kullanan var mı nasıl bisi tercih etmeli?

Ben Netten Tombul tarhana alıyorum bebek için. İçeriği şöyle yazmışlar organik buğday unu, organik kırmızı biber (kapya), organik yoğurt, organik kuru soğan, organik kuru nane, organik maya, organik havuç, organik ısırgan otu bulunur. geleneksel yöntemler ile üretilmektedir. Organik sertifikalıdır. Saygılarımızla,

Ablama sordum canim koymuyoruz ne isi var yumurtanin icinde dedi😆
Tamamdır 😍 havuç 6. Ayında alerji yapmıştı sonra hiç denemedim bi deniyim 🥰

X