- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Teşekkür ederim cevap içinBen 4+5 te gördüm keseyi kalp için 2 3 hafta sonra demişti zor geçiyor şu günler. Bence görürsünüz sağlıkla

inşallah görürüm yazarım sizlere yarın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevap içinBen 4+5 te gördüm keseyi kalp için 2 3 hafta sonra demişti zor geçiyor şu günler. Bence görürsünüz sağlıkla
Karından. O hafta ptsi kan vermiştim 1200 lerdeydi beta perşembe de dr gitmiştim 3000 leri bulmuştur diye tahmin ediyorum o gün de göründü minnacıkVajinal muayene ile mi gördü?
Güzel haberinizi bekliyoruzTeşekkür ederim cevap için
inşallah görürüm yazarım sizlere yarın![]()
Ben en son çarşamba yaptırdım kan testi. 1618 çıkmıştı. Sağlıkla ikiye katladıysa 5bini geçmiştir diye umuyorum canımBen 5+2de göremedim. 6+3te tekrar gidicem Çarşamba. Ama benim değerlerim azdi 5 bine yakınsa görüyor ultrasonda
Benim hesabıma göre Çarşamba 3binlere gelmesi lazım geldiyse bi umut görürüm kanamam var ne olduğunu bilmiyorum yattigim için de beta yaptiramadim kısmet inş benimledir hâlâKarından. O hafta ptsi kan vermiştim 1200 lerdeydi beta perşembe de dr gitmiştim 3000 leri bulmuştur diye tahmin ediyorum o gün de göründü minnacıksizin ki de görünür
İnşallah bana da nasip olur ikinci deAmin inşallahilk olunca öyle oluyor ben de kızımda sabırsızdım
Benim 5+0 da göründü normal ultrasonda. Tuvaletini sıkışık gitmeni öneririm. Bir tanıdığımin çıkmayınca doktor öyle demişti ben de öyle gittim hemen göründüDayanamayıp yarına randevu aldım
İnşallah kese görünür. 5+2 olmuş olacağım. Görünür mü kızlar![]()
Ben diğerinde 5.hafta da görmüştüm keseyi :)Dayanamayıp yarına randevu aldım
İnşallah kese görünür. 5+2 olmuş olacağım. Görünür mü kızlar![]()
Teşekkür ederim harika tavsiyeBenim 5+0 da göründü normal ultrasonda. Tuvaletini sıkışık gitmeni öneririm. Bir tanıdığımin çıkmayınca doktor öyle demişti ben de öyle gittim hemen göründü
Ya bende oğlum da 4+larda görmüştüm diye hatırlıyorum ama tabi tamda hatırlayamıyorum yani 7 yıl geçti nerdeyseBen diğerinde 5.hafta da görmüştüm keseyi :)
Bazı kişilerin değeleri yüksek cıkıyo ya onla ilgili bence :) üstünden yıllar gecince buda ilkmis gibi oluyo değil miYa bende oğlum da 4+larda görmüştüm diye hatırlıyorum ama tabi tamda hatırlayamıyorum yani 7 yıl geçti nerdeyse![]()
EvetBazı kişilerin değeleri yüksek cıkıyo ya onla ilgili bence :) üstünden yıllar gecince buda ilkmis gibi oluyo değil mi![]()
yaaaEvetZaten bu hissi (ilkmiş gibi hissini) yaşayabilmek için araya bu kadar zaman girdi
Oğlumun bebekliği çok zordu, iyice unutmam lazımdı
![]()
Nisanda görüşelim Azze hanımcım bu konuyu tekraryaaaen fazla napmış olabilir ki küçücük savunmasız bebek diyorumm
![]()
İnşallah sağlıkla gönlünüze göre olsunİnşallah bana da nasip olur ikinci de![]()
İnşallah sağlıkla sizinledir kızım da ben de lekelenme yaşadım bir ay yattım olumlu düşünün her şey güzel olsunBenim hesabıma göre Çarşamba 3binlere gelmesi lazım geldiyse bi umut görürüm kanamam var ne olduğunu bilmiyorum yattigim için de beta yaptiramadim kısmet inş benimledir hâlâ![]()
Benimkide çok oldu 9 yaş olcakEvetZaten bu hissi (ilkmiş gibi hissini) yaşayabilmek için araya bu kadar zaman girdi
Oğlumun bebekliği çok zordu, iyice unutmam lazımdı
![]()
Ben uykuya cok düskünümdür şimdi bol bol uyuyorum ama o zamana bi yararı olmıcak tabiNisanda görüşelim Azze hanımcım bu konuyu tekrar
Geceleri “Allahım nolur en azından 20 dk kesintisiz uyuyabileyim” diye dua ederdim![]()
Benim bi düşüğüm oldugu icin bu sıkıntısız sorunsuz ilerlesin hemen kucağıma alim istiyorummm9.haftadan daha doğum dersen oo bana komşu daha sen doğurmasını diyip duruyordu en son catladim son ayimdi he doğurmadım diye bir bağırdım kadını görünce hala utanirim son aylar çok zor![]()