• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Karından. O hafta ptsi kan vermiştim 1200 lerdeydi beta perşembe de dr gitmiştim 3000 leri bulmuştur diye tahmin ediyorum o gün de göründü minnacık 😊 sizin ki de görünür
Benim hesabıma göre Çarşamba 3binlere gelmesi lazım geldiyse bi umut görürüm kanamam var ne olduğunu bilmiyorum yattigim için de beta yaptiramadim kısmet inş benimledir hâlâ 😔

9.haftadan daha doğum dersen oo bana komşu daha sen doğurmasını diyip duruyordu en son catladim son ayimdi he doğurmadım diye bir bağırdım kadını görünce hala utanirim son aylar çok zor🤣🤣🤣

Benim hesabıma göre Çarşamba 3binlere gelmesi lazım geldiyse bi umut görürüm kanamam var ne olduğunu bilmiyorum yattigim için de beta yaptiramadim kısmet inş benimledir hâlâ 😔
İnşallah sağlıkla sizinledir kızım da ben de lekelenme yaşadım bir ay yattım olumlu düşünün her şey güzel olsun 😊

Nisanda görüşelim Azze hanımcım bu konuyu tekrar:KK70:
Geceleri “Allahım nolur en azından 20 dk kesintisiz uyuyabileyim” diye dua ederdim:KK53:
Ben uykuya cok düskünümdür şimdi bol bol uyuyorum ama o zamana bi yararı olmıcak tabi :D evlat büyütmek gercekten sabır,fedakarlık istiyor. Bence anneler gercekten bi melek :)

9.haftadan daha doğum dersen oo bana komşu daha sen doğurmasını diyip duruyordu en son catladim son ayimdi he doğurmadım diye bir bağırdım kadını görünce hala utanirim son aylar çok zor🤣🤣🤣
Benim bi düşüğüm oldugu icin bu sıkıntısız sorunsuz ilerlesin hemen kucağıma alim istiyorummm :D

Back
X