- 1 Ağustos 2019
- 520
- 735
- 53
Sağlıkla kucağına al inşallah.hayırlı olsun Bende bugün gittim yolk sac göründü kese göründü 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi nasıl geçecek bu 10 günBuda minnoşun fotosu kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağına al inşallah.hayırlı olsun Bende bugün gittim yolk sac göründü kese göründü 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi nasıl geçecek bu 10 günBuda minnoşun fotosu kızlar![]()
Benimki kızdı aynı bunun gibiydi kesesi.kızlar kese şekline hiç bakmayın bir sürü hurafe varHeekese fasulyeyse erkek diyorlar
![]()
Sabırsızlık diz boyuu :) aslında sağlıklı olsun farketmez ama çok merak oluyoBenimki kızdı aynı bunun gibiydi kesesi.kızlar kese şekline hiç bakmayın bir sürü hurafe var
Önceki hamileliğimde 5+4te kalp atışı görmüştüm. Keseyi 5te görmüştüm. Bu sefer yine 5+0 keseyi ve yolk sacı gördüm bebek ve kalp atışı yok 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için. Bugün 5. Haftaya girdikBende seni merak ediyordu çok sevindim maşallah. Allah isteyince olur canim. Rabbim hepimize sağlıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim bugün kesen göründü çok şükür ama bebiş görünmedi 5+2 yim normal dedi dr . Sözlerin ne zaman göründü bebişler kizlar
Yok ya maksat muhabbet olsunBenimki kızdı aynı bunun gibiydi kesesi.kızlar kese şekline hiç bakmayın bir sürü hurafe var
Ayy cok zor geciyo ama ben çalıstıgım için birazda umutsuz oldugum için cabuk gecti Yolk sac görüldüyse korkma inşallah güzel olacakSağlıkla kucağına al inşallah.hayırlı olsun Bende bugün gittim yolk sac göründü kese göründü 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi nasıl geçecek bu 10 gün
İlk gebeliğin mi canım. Bünyeye göre değişir bence. Kimisinin düşük riski yüksek olabiliyor ilk dönemlerde. Bence doktoruna danışKızlar sizce 6 saatlik yolculuk bu durumda tehlikelimi
Ben ramzi teorisini okudum biraz birkaç kişiye bu bilgiye göre yorumladım doğru çıktı sanki. Tabi en doğrusınu Allah bilir. Ultrason resminiz varsa atın bakalımBenimki kızdı aynı bunun gibiydi kesesi.kızlar kese şekline hiç bakmayın bir sürü hurafe var
Canım karından mı vajinal mi. Ona göre ben de yorum yapayımBuda minnoşun fotosu kızlar![]()
Daha bebişimi göremedim canımBen ramzi teorisini okudum biraz birkaç kişiye bu bilgiye göre yorumladım doğru çıktı sanki. Tabi en doğrusınu Allah bilir. Ultrason resminiz varsa atın bakalım
Canım vajinal ultrason görünütüsüyse erkek, ama karından ultrason görünütüsüyse kız gibi. Tabi doğrusunu ancak Rabbim bilir.Hadi hayırlısı bakalım Allah herkesin gönlüne göre versinBuda minnoşun fotosu kızlar![]()
Aynen canım öyle diyorlar bakalım hayırlısı olsun.Daha bebişimi göremedim canım10 gün sonra gel dedi de ben dayanamam 5-6 gün sonra giderim görünce atarım resim o tahmin yöntemi yüzde 95 doğru diyorlar
Ya bi de tek cinsiyete takılı olmak ilk gebeliğimde beni negatif etkiledi.herkes erkek Olur dedi doktor bile erkeğe benziyor dedi. Haliyle ben şartlandım. Kız olduğunu öğrenince aptal gibi hayal kırıklığı yaşadım ve bir hafta sonra bebeğimi kaybetmiştim. Büyük ders oldu.Ben ramzi teorisini okudum biraz birkaç kişiye bu bilgiye göre yorumladım doğru çıktı sanki. Tabi en doğrusınu Allah bilir. Ultrason resminiz varsa atın bakalım
Canım benim nasibinde yokmuş öyle düşünme. İnsan ister istemez kendini şartlandıtıyor. Benim 4.bebişim olacak. 3prensesim var bu da değişik olsun istiyor gönül. Tabiki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Ya bi de tek cinsiyete takılı olmak ilk gebeliğimde beni negatif etkiledi.herkes erkek Olur dedi doktor bile erkeğe benziyor dedi. Haliyle ben şartlandım. Kız olduğunu öğrenince aptal gibi hayal kırıklığı yaşadım ve bir hafta sonra bebeğimi kaybetmiştim. Büyük ders oldu.
Evet ilk gevelik canım. Doktor problem uok diyor ama daha ne kese gorfuk ne kalp sesi duyduk tedirginim biraz o yuzdenİlk gebeliğin mi canım. Bünyeye göre değişir bence. Kimisinin düşük riski yüksek olabiliyor ilk dönemlerde. Bence doktoruna danış
Aa karından baktı neye göreymiş bu acaba benimde içimden kız geciyo sağlıklı olsunda zaten zor kavuştum cinsiyet önemli değilCanım vajinal ultrason görünütüsüyse erkek, ama karından ultrason görünütüsüyse kız gibi. Tabi doğrusunu ancak Rabbim bilir.Hadi hayırlısı bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin
Hayırlısı olsun inşallah birşey olmaz canımEvet ilk gevelik canım. Doktor problem uok diyor ama daha ne kese gorfuk ne kalp sesi duyduk tedirginim biraz o yuzden