• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Buda minnoşun fotosu kızlar🥰🥰
Sağlıkla kucağına al inşallah.hayırlı olsun Bende bugün gittim yolk sac göründü kese göründü 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi nasıl geçecek bu 10 gün

Bende seni merak ediyordu çok sevindim maşallah. Allah isteyince olur canim. Rabbim hepimize sağlıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim bugün kesen göründü çok şükür ama bebiş görünmedi 5+2 yim normal dedi dr . Sözlerin ne zaman göründü bebişler kizlar
Önceki hamileliğimde 5+4te kalp atışı görmüştüm. Keseyi 5te görmüştüm. Bu sefer yine 5+0 keseyi ve yolk sacı gördüm bebek ve kalp atışı yok 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için. Bugün 5. Haftaya girdik

Sağlıkla kucağına al inşallah.hayırlı olsun Bende bugün gittim yolk sac göründü kese göründü 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi nasıl geçecek bu 10 gün
Ayy cok zor geciyo ama ben çalıstıgım için birazda umutsuz oldugum için cabuk gecti Yolk sac görüldüyse korkma inşallah güzel olacak🥰🥰

Kızlar göğüs altımdaki boşlukta bir acı gibi gerilme gibi şeyler hissediyorum. Nefes alırken yatakta sağa sola dönerken özellikle. Bu sabah farkettim geçer mi diyorum ama geçmiyor. Acep ne ola ki

Ben ramzi teorisini okudum biraz birkaç kişiye bu bilgiye göre yorumladım doğru çıktı sanki. Tabi en doğrusınu Allah bilir. Ultrason resminiz varsa atın bakalım
Daha bebişimi göremedim canım 😄😄 10 gün sonra gel dedi de ben dayanamam 5-6 gün sonra giderim görünce atarım resim o tahmin yöntemi yüzde 95 doğru diyorlar

Ben ramzi teorisini okudum biraz birkaç kişiye bu bilgiye göre yorumladım doğru çıktı sanki. Tabi en doğrusınu Allah bilir. Ultrason resminiz varsa atın bakalım
Ya bi de tek cinsiyete takılı olmak ilk gebeliğimde beni negatif etkiledi.herkes erkek Olur dedi doktor bile erkeğe benziyor dedi. Haliyle ben şartlandım. Kız olduğunu öğrenince aptal gibi hayal kırıklığı yaşadım ve bir hafta sonra bebeğimi kaybetmiştim. Büyük ders oldu.

Ya bi de tek cinsiyete takılı olmak ilk gebeliğimde beni negatif etkiledi.herkes erkek Olur dedi doktor bile erkeğe benziyor dedi. Haliyle ben şartlandım. Kız olduğunu öğrenince aptal gibi hayal kırıklığı yaşadım ve bir hafta sonra bebeğimi kaybetmiştim. Büyük ders oldu.
Canım benim nasibinde yokmuş öyle düşünme. İnsan ister istemez kendini şartlandıtıyor. Benim 4.bebişim olacak. 3prensesim var bu da değişik olsun istiyor gönül. Tabiki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Canım vajinal ultrason görünütüsüyse erkek, ama karından ultrason görünütüsüyse kız gibi. Tabi doğrusunu ancak Rabbim bilir.Hadi hayırlısı bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin
Aa karından baktı neye göreymiş bu acaba benimde içimden kız geciyo sağlıklı olsunda zaten zor kavuştum cinsiyet önemli değil🥰

Back
X