2021 Nisan Anneleri

Suyla gazoz mu kesiyormuş benide yoğurt çok rahatlatıyor yaa

Bende 6 gun kala ogrenmistim canim ve degerim 13 tu bende leke olmadi ama benimdr kasik sancilarim cok fazlaydi

Suyla gazoz mu kesiyormuş benide yoğurt çok rahatlatıyor yaa
Su icemiyorum canım kusturuyor hemen diye. Gazozu kaşıkla karıştırıp gazını çıkartıyorsun bu şekilde sonra içiyorsun. 2 saatten fazla oldu enerji verdi bana bir de mide bulantımi kesti. Yoğurt ilk bebeğimde iyi geliyordu bu defa eksitiyor. Her hamilelik farklıymış yaaa

bende sana bakmak icin girmistim sabah 10 dedigin icin ay cok sevindim inan ki biliyordum guzel haber alacagini saglikli bir sekilde kucagimiza alalim ins
Ayy yaaa ne güzel insanlarsınız valla bende şoka girdim 4 eylülde tekrar kontrol cok güzeldi ağlamaktan doktorun ne dediğinide anlamadım reçete kodunu unutmuşum falan

Ben de geçen hafta vajinal muayenede doktor kesinin içinde oluşumu da göstermişti ama bugün karından göremedi vajinal muayene yapmayalım haftaya yine bakarız dedi umarım bi sıkıntı olmaz
Olmaz inşallah canım haftaya seninde güzel haberlerini alalım

Amiiin hiç beklemiyodum valla inşallah sağ salim hepimiz kucagımıza alalımm benimde 7 haftalıkmış büyümüş minnoş

Kızlar, bebiş için ne kadar yiyecwklerinize dikkat esiyorsunuz ? Çikolata tatlı vs yiyor musunuz? Baharat tüketimine dikkat ediyor musunuz ?
Ben az önce eşimden sütlü çikolata istedim valla aslında araştırıp sağlıklı beslenmek lazım ama çay içem biri değilim cok en fazla 2 bardak. Bitki çaylarını tüketmiyorum sonra baharatlı yemiyorum ekmek her zaman az tüketirdim asitli içecekler falan içmiyorum fast food yemiyorum ama canım ister hamburger falan aklıma bunlar geliyo ama marketten kurabiye almış eşim o benim bulantımı bastırdı mecbur yiyOdum bikaç gün önce bence az öz yemek lazım ya

Ilk bebeğinin cinsiyeti neydi Allah razı olsun kuzum

Kızlar kendinizi ac birakmayin az ve şık yiyin

Ayy yaaa ne güzel insanlarsınız valla bende şoka girdim 4 eylülde tekrar kontrol cok güzeldi ağlamaktan doktorun ne dediğinide anlamadım reçete kodunu unutmuşum falan
Vallahi inan bende sana baktım ilk. Çok sevindim. Artık kucağına almayı bekleme zamanı sağlıcakla insaallah

Seninle ben aynıyız tatlının adını dahi duymak istemiyorum..Çayı zaten şekersiz içerdim ama şimdi ondan da tiksindim içemiyorum.. Türk kahvesi az olduğu için günde 1 tane şekersiz içiyorum.. Yemek namına ne yesem boğazdan aşağıya inmiyor sanki çok az her şeyden yemeye çalışıyorum ama gün işkence ile bitiyor.. Bir tek uyurken rahatım :) Gün içinde çiğ badem fındık ve ceviz atıştırıyorum.. Bir öğün de az bir şey peynir ekmek yiyorum çünkü hep açım...

Okuyunca canım peynir çekti

Canım benimmm o kadar sevindim kiiii Ohh çok şükür artık sende sevinebilitsin rahat rahat bende bugün duydum kalp atışını çok şükür
Ohh ya güzel haberler geliyo şükür cok sevindim allah kucagımıza almayı nasip etsin sağ salim

İkiz gibiyiz bende yemek yerken midem kötü oluyo hemen. Tiksiniyom o an. Kahvaltıda da peynir yemeyi cok seviyorum. Bi de yumurta yiyorum her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…