• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla. Kalp atışı var şükür
Dikkat et canım zaten doktor gerekli açıklamaları yapmıştır, uyarılarını mutkaka uygula. İnşallah sağlıkla doğar alırsın kucağına kuzuuum. Kalp atışınıda ilk kez duydun sanırım gözün aydın.

Dikkat et canım zaten doktor gerekli açıklamaları yapmıştır, uyarılarını mutkaka uygula. İnşallah sağlıkla doğar alırsın kucağına kuzuuum. Kalp atışınıda ilk kez duydun sanırım gözün aydın.
Sağol cnm Allah razı olsun 🥰 senle günümüz yakınmış aynı sayılır ilk kez gitmiştim zaten doktora duyuldu şükür biraz içimi rahatlattı. Sen duydun mu ya da gittin mi

Merhaba eğer adet döngünüz 28 günde bir ise 11 Ağustos belki olmuş olabilir. En erken beklenen regl gününe 3 4 gün kala idrar testinde ya da kan da görebilirsiniz hayırlısı olsun :)

Teşekkür ederim cevabınız için :)
16 aylık kızım var, ondan fırsat bulup pek bakamıyorum geç yazdım kusura bakmayın 😊
Dediğiniz gibi bugün adetime 4 gün kala test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı, gidip kan verdim, değer düşük ama yeni olduğu için olabilir demiş doktor. Tam adet günüm geldiğinde tekrar tahlil vericem bakalım hakkımızda hayırlısı artık 😊

Amin canım inşaallah🙏 aa cok gecmiş olsun kıyamam bende cok su icemiyorum midem bulanıyor cıkarıyorum su icince😕 evet genelde bende yapıyorum canım hep konusmaya dua okumaya çalışıyorum
Çok teşekkür ederim canım, ayyy içmemiz lazım. Kayın validem gazoz iç dedi. Bir bardağa doldur kaşıkla karıştır gazı gitsin öyle iç dedi. Lezzetli geldi sanki enerjide verdi biraz kusmadim henüz. Iyi gelirse günde bir iki bardak içerim hiç yoktan iyidir.

Selam kızlar :) geçen hafta bi yazdım sonra kayboldum 🙈

Bu sabah adetime 4 gün kala test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı, hemen gidip kan verdim.
Sonucu öğrenmek için eşim gitti, değer 41 çıktı demiş doktor, haftaya tekrar kan verin çok yeni olduğu için düşük çıkmış olabilir demiş.
Gebeliğini bu kadar düşük bir değerle öğrenen var mı?

Diğer durum ise, kan verdikten sonra adet başlangıcı gibi hafif bir leke gördüm, sildikçe de geldi ve hala devam ediyor, kasıklarımda belimde adet olacakmışım gibi ağrı sancı var.
Allah korusun bu kötü bir gidişatın mı belirtisi?

Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum 🌸

Bu sabah adetime 4 gün kala test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı, hemen gidip kan verdim.
Sonucu öğrenmek için eşim gitti, değer 41 çıktı demiş doktor, haftaya tekrar kan verin çok yeni olduğu için düşük çıkmış olabilir demiş.

Diğer durum ise, kan verdikten sonra adet başlangıcı gibi hafif bir leke gördüm, sildikçe de geldi ve hala devam ediyor, kasıklarımda belimde adet olacakmışım gibi ağrı sancı var.

Bende 5 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim ve akabinde leke geldi. Adet günüm geçene kadar da bel ağrım uzun süre devam etti. Değerin gayet güzel. Adet tarihin geçince de baktır. Sonra ikide bir bastırıp kafanızı yormayın strese sokmayın kendinizi. Adet tarihinden iki hafta sonra da kontrolde kesenizi gorursunuz

canım yerleşme kanamasıda olabilir. Devamı gelirse adet kanına dönüşürse kimyasal gebelikde olabilir. İnşallah yerleşme kanamasıdır😊

Insallah cok endiselendim burda 1000 gecince gorenler var :KK43:
1000 le gören olmadı canım. Endişelenme çok yeni olduğu içindir. 6 haftama doğru karından ultrasonla görünmedi benimde, alttan bakınca göründü. Bir sonraki kontrolünde görürsün sende 🌸

Back
X