• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ben işte leke oldugu gün baktırdım ama leke baktırdıktan sonra oldu ona rağmen arttı. Somradan nasıl arttı bilmiyorum baktırmadım keseyi gördüm 10 unda. 16 Sında kese boştu ama şimdi 21 i hızlı büyümül kalbi oluşmuş atıyo ki sen tekrar tekrar baktırma keseyi gördün zaten içinde noktayıda gördün inşallah kalp atısını bekle ve benim gibi şok ol sevinçten inşallah
Doktor bir tanıdığımız var bayan.şehirdışında...ona da danışırız böyle durumlarda...o da beta yükseliş seyri az ise gelişim seyri yavaşlamış olabilir dedi.ultrason fotoğrafımı attım.kese şu an güzel dedi ama daha sonra yapısal olarak bozulabilirmiş gelişim yavaşladıkça...inşallah canım nasipse sağlıklıysa olsun.elden hiiiç birşey gelmiyor.

Doktor bir tanıdığımız var bayan.şehirdışında...ona da danışırız böyle durumlarda...o da beta yükseliş seyri az ise gelişim seyri yavaşlamış olabilir dedi.ultrason fotoğrafımı attım.kese şu an güzel dedi ama daha sonra yapısal olarak bozulabilirmiş gelişim yavaşladıkça...inşallah canım nasipse sağlıklıysa olsun.elden hiiiç birşey gelmiyor.
Işını ferah tut Allah 'ın izniyle herşey güzel olucak.

Bende seni merak ediyordu çok sevindim maşallah. Allah isteyince olur canim. Rabbim hepimize sağlıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim bugün kesen göründü çok şükür ama bebiş görünmedi 5+2 yim normal dedi dr . Sözlerin ne zaman göründü bebişler kizlar
Normal benim pazar günü hiç bişey yoktu yani doktor 10 unda 5 haftalık demişti 16 sı pazar 5+6 oluyo ama boştu şimdi karından bebişide kalbinide duyduk şükür bende umutsuzdu. Yine boşmu diye ama şükür değil

Canım aynen kontrolün ne zaman

Kızlarrrr duyduk kalp atısını 7 haftalık dedi allahım şok oldum 🥰🥰🥰🥰 bunu yazmayı hiç düşünmüyodum
Hayırlı olsun çok sevindim inşallah darısı benim de başıma senin gibi oldu benim de bugün gittim karından baktı kese var ama göremiyorum haftaya gel tekrar bakalım dedi

Canım benim kardeşim tüp bebekle hamile kaldı ilk değeri 47 ikinci 168 3.sü 205 cıktı biz korktuk ama 4.değer 1067 falandı canını sıkma sakın birden yükselebilir
Tüp bebekte nasıl oluyor bilmiyorum inan. Bi başka doktora gönderdim az önce sonuçları hiç iyi şeyler söylemedi. Ağlamaktan gözlerim acıyor artık

Tüp bebekte nasıl oluyor bilmiyorum inan. Bi başka doktora gönderdim az önce sonuçları hiç iyi şeyler söylemedi. Ağlamaktan gözlerim acıyor artık
Canım tüp bebekle normal aynı şeyler ama canını sıkma nolur bende yaşadım kaç kere kimyasal ağlama. Benim 600 cıkmıstı sevindik sonra 900 oldu sonra 1100 sonra düşmeye başlamıştı benim olduysa hepinizin olur gercekten inşallah artar ama artmazsada bi zamanı var inan

Hayırlı olsun çok sevindim inşallah darısı benim de başıma senin gibi oldu benim de bugün gittim karından baktı kese var ama göremiyorum haftaya gel tekrar bakalım dedi
Ya ben üzülmüştüm biliyosun hızlı büyüyo minikler inşallah sende haftaya görürsün benim göremediğimde 5+6 ydı o zaman kalp atısını duyan gören coktu ben üzülmüştüm

Kızlar geniz akıntım oluyo o da midemi bulandırıyo. Geniz akıntısına çare var mı önceki hamileliğimde de artmıştı... :(

Back
X