• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Canım ben kalp atışı değil ama sağlıklı bir kese ve bir nokta göründü içerde.bizim doktor istemedi ama bir damla lekem olmuştu ultrason öncesi ve sonra müthiş bel ağrım oldu o gün iğneye rağmen...6 gün sonra betama baktırdım ve güzel giden betam dün 2 kat artmamıştı.gece gündüz ağrım var.bel ağrısı....
Bende de leke geldi canım şimdi yok ama inşallah iyi olur sağlıkla büyürler benim doktor beta istemedi bilmiyorum nedense. kısa zamanda tekrar gidicem ama çağırdı

Arkadaslar merhaba bendr nisan annesi adayiyim. Hamileligimi erken gebelik testile ile 6 agustos da ogrenfim bhcg degerim 13 du 10 agustosda 159 cikti ve son olarak 17 agustosda 4500 cikti ama doktor keseyi goremedi persembe gunu tekrar gidicez sizce neden olabilir

Ilk fotomuz kızlar hayırlısıyla😊 doktor çok beğendi çok iyi dedi ama makina cok fenaydi amma bastırdı yaa 😒 p.tesi 6.5 mm di az büyümüş sanki dedm yok yaa çok iyi takılma mm lere dio keşke vajinal baktıraydım 🙄

Eklentiler

• 20200821_152121.webp
    20200821_152121.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar, bebiş için ne kadar yiyecwklerinize dikkat esiyorsunuz ? Çikolata tatlı vs yiyor musunuz? Baharat tüketimine dikkat ediyor musunuz ?

Ya ben üzülmüştüm biliyosun hızlı büyüyo minikler inşallah sende haftaya görürsün benim göremediğimde 5+6 ydı o zaman kalp atısını duyan gören coktu ben üzülmüştüm
Ben de geçen hafta vajinal muayenede doktor kesinin içinde oluşumu da göstermişti ama bugün karından göremedi vajinal muayene yapmayalım haftaya yine bakarız dedi umarım bi sıkıntı olmaz

Ilk fotomuz kızlar hayırlısıyla😊 doktor çok beğendi çok iyi dedi ama makina cok fenaydi amma bastırdı yaa 😒 p.tesi 6.5 mm di az büyümüş sanki dedm yok yaa çok iyi takılma mm lere dio keşke vajinal baktıraydım 🙄
gözün aydın canımmm😊 devlete mi gittin

Kızlar, bebiş için ne kadar yiyecwklerinize dikkat esiyorsunuz ? Çikolata tatlı vs yiyor musunuz? Baharat tüketimine dikkat ediyor musunuz ?
ben zaten tatlıdan soğudum hamilelikle beraber o yüzden yiyemiyorum. Çay da aynı şekilde. Kahve de tüketmiyorum asitli içicekler aynı şekilde. Bu konuda özellikle araştırma yapmadım hiç ama bildiğim kadarıyla dikkat ediyorum. Ceviz fındık yiyorum.

ben zaten tatlıdan soğudum hamilelikle beraber o yüzden yiyemiyorum. Çay da aynı şekilde. Kahve de tüketmiyorum asitli içicekler aynı şekilde. Bu konuda özellikle araştırma yapmadım hiç ama bildiğim kadarıyla dikkat ediyorum. Ceviz fındık yiyorum.
Bende soğuma yok ama aynen senin gibi yapıyorum kafein ve asitli yok tatlı yok çok severim ama dayanıyorum 😊maydanoz yemiyorum. Baharatlara bakıyorum genelde yenmesi ve yenmemesi gerekenler diye

Bende soğuma yok ama aynen senin gibi yapıyorum kafein ve asitli yok tatlı yok çok severim ama dayanıyorum 😊maydanoz yemiyorum. Baharatlara bakıyorum genelde yenmesi ve yenmemesi gerekenler diye
aslında bende araştırmak istiyordum ne yenmeli ne yenmemeli diye 😊 bunlar hep tatlı meraklarrr :KK36:

Back
X