Galiba ben de Nisan annesi olacağım Allah nasip ederse hayırlısıyla keseyi gördük kalp atışı için haftaya gidicem ya da yarın her an gidebilirim bu endişeler varken
Biz aslında eşimle çekecektik ama karından görünmeyip alttan bakınca video falan çekemedim Sağlıkla büyüsünler kalpleri atmaya devam etsin de biz varsın bekleyelim
Biz aslında eşimle çekecektik ama karından görünmeyip alttan bakınca video falan çekemedim Sağlıkla büyüsünler kalpleri atmaya devam etsin de biz varsın bekleyelim
Ya valla ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. Kendimi kandıracak cümlem bile kalmadı. Hayırlısı diyorum sadece bi mucize olarak geldi en stresli en berbat dönemimde ve elimden bişey gelmiyor.
Senin umudun yine var bence sadece biraz daha bekliceksin. Herşey yoluna bir girse de bu kadar boşa ağlamışım desem keşke
Ben ağlayınca eşim doktoru arayıp sonucumu söylemiş oda bi sıkıntı yok çok kusması ağrısı yoksa endişe etmeyin Çarşamba gelin kontrole artması güzel bişey demiş
Ben ağlayınca eşim doktoru arayıp sonucumu söylemiş oda bi sıkıntı yok çok kusması ağrısı yoksa endişe etmeyin Çarşamba gelin kontrole artması güzel bişey demiş