2021 Nisan Anneleri

Galiba ben de Nisan annesi olacağım Allah nasip ederse hayırlısıyla keseyi gördük kalp atışı için haftaya gidicem ya da yarın her an gidebilirim bu endişeler varken
Bnde keseyi gördüm test felan verdi bi sure gitmeyi düşünmüyorum biraz büyüsün canım yavrum

Ben de niye kalp atışını videoya çekmedim diye kendime kızıyorum 9 eylüle kadar nasıl bekleyeceğim
Bende ya ama inan o an onu bile düşünemedim tsh yüzünden. Neyse yeter ki sağlıklı olsun da bu eksik olsun napim

Bende ya ama inan o an onu bile düşünemedim tsh yüzünden. Neyse yeter ki sağlıklı olsun da bu eksik olsun napim
Biz aslında eşimle çekecektik ama karından görünmeyip alttan bakınca video falan çekemedim Sağlıkla büyüsünler kalpleri atmaya devam etsin de biz varsın bekleyelim

Biz aslında eşimle çekecektik ama karından görünmeyip alttan bakınca video falan çekemedim Sağlıkla büyüsünler kalpleri atmaya devam etsin de biz varsın bekleyelim
Olsun canım canını sıkma hic yeter ki herşey yolunda gitsin canları sağ olsunda kuzularınn ❤

yaaaa kuzuumm gördünn mü bakk. Sen boş gebelik derken bebeginn sana supriz yapmış. Çok sevindim sağlıklı ilerlesin inşallah ❤
Aynen canım cok güzel bi duygu ya allahım herkes yaşasın biz cok uğraştık gercekten inşallah sağ salim kucagımıza alırız

Sen nasılsın kuzum? Doktor ne dedi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…