• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Galiba ben de Nisan annesi olacağım Allah nasip ederse hayırlısıyla 🙏🙏🙏🙏 keseyi gördük kalp atışı için haftaya gidicem ya da yarın her an gidebilirim bu endişeler varken 😀
Bnde keseyi gördüm test felan verdi bi sure gitmeyi düşünmüyorum biraz büyüsün canım yavrum ♥️🤩

Ben de niye kalp atışını videoya çekmedim diye kendime kızıyorum 😂 9 eylüle kadar nasıl bekleyeceğim 😅😍
Bende ya :( ama inan o an onu bile düşünemedim tsh yüzünden. Neyse yeter ki sağlıklı olsun da bu eksik olsun napim😊

Bende ya :KK43: ama inan o an onu bile düşünemedim tsh yüzünden. Neyse yeter ki sağlıklı olsun da bu eksik olsun napim😊
Biz aslında eşimle çekecektik ama karından görünmeyip alttan bakınca video falan çekemedim😢 Sağlıkla büyüsünler kalpleri atmaya devam etsin de biz varsın bekleyelim 💕

Biz aslında eşimle çekecektik ama karından görünmeyip alttan bakınca video falan çekemedim😢 Sağlıkla büyüsünler kalpleri atmaya devam etsin de biz varsın bekleyelim 💕
Olsun canım canını sıkma hic yeter ki herşey yolunda gitsin 😊 canları sağ olsunda kuzularınn ❤

yaaaa kuzuumm gördünn mü bakk. Sen boş gebelik derken bebeginn sana supriz yapmış. Çok sevindim sağlıklı ilerlesin inşallah ❤
Aynen canım cok güzel bi duygu ya allahım herkes yaşasın biz cok uğraştık gercekten inşallah sağ salim kucagımıza alırız

Buda minnoşun fotosu kızlar🥰🥰

Eklentiler

• E4D0D706-2EF4-4222-9595-ED4DCF844F9B.webp
    E4D0D706-2EF4-4222-9595-ED4DCF844F9B.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 71
Ya valla ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. Kendimi kandıracak cümlem bile kalmadı.🤷🏻‍♀️ Hayırlısı diyorum sadece bi mucize olarak geldi en stresli en berbat dönemimde ve elimden bişey gelmiyor.

Senin umudun yine var bence sadece biraz daha bekliceksin. Herşey yoluna bir girse de bu kadar boşa ağlamışım desem keşke
Sen nasılsın kuzum? Doktor ne dedi sana?

Back
X