2021 Nisan Anneleri

Aa odami girecek doguma 🥰 Ben oglumu anneme birakacam esimle girecez doguma. Cok güzel ve rahat atlatiriz insallah🥰 Cok mutluyum kuzum senle ayni yillarda ayni ayda hele bu sefer ayni günde bebisleri kucagimiza alacazz 🥰🧿
Yok canım ben genel anestezi olucam doğuma eşimde girmeyecek zaten o cesarete sahip değil 😁 hastaneye gelecek anlamında söylemiştim. Çok merak ediyorum kardeşiyle ilk buluşmasını o anlarını. Evet gerçekten tesadüfün böylesi❤️ inşallah sağlıcakla kavuşacağız bebeklerimize. Benim durumumda bu haftalar çok büyük şans. Kızım 35+4 günlükken doğmuştu

Gunaydin bacilar doguma girecekler saglikla kavusun insallah gercekten nisan annesi gorunumlu mart annesi oldunuz🙈bende yarin gidicem kontrole umarim bu sefer bi tarih verir🤭
Doguranlar ortadan kaybolmayin nekadar 2.kez anne olsak da bazilarimiz tecrubelere her daim acigiz hastane cantanizda kesin şu olsn dediginiz bisiler olursa yazin bizede🥰

Kizlar dun kan verdim hastanede damardan kan icin ilac yuklemesi yapmislardi. Sizce suan sonuclarim nasil?

Eklentiler

• 20210323_093004.jpg
    20210323_093004.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 57
Biz olduk 36+ daha günler geçmiyor yaseminnnn
Geeecmiyooooorr :KK8: :KK34:
Sen böyle uslu uslu bekle bizi temsilen nisan anasi ol biz dökülüyoz catir cutur 😄 Ysmnondr Ysmnondr ve senden hala bombalar bekliyorum. Cuma oglusumu alip gelcem sizi takibe 🤭 Hepimiz insallah saglikla kucagimiza alip ayy gazi cikmiyo, kakasi neden böyleleri konusalim 🥰
Ben daha doğuramam poliçem bitti nisanda doğurcam banane:KK8::KK70:

Yok canım ben genel anestezi olucam doğuma eşimde girmeyecek zaten o cesarete sahip değil 😁 hastaneye gelecek anlamında söylemiştim. Çok merak ediyorum kardeşiyle ilk buluşmasını o anlarını. Evet gerçekten tesadüfün böylesi❤️ inşallah sağlıcakla kavuşacağız bebeklerimize. Benim durumumda bu haftalar çok büyük şans. Kızım 35+4 günlükken doğmuştu
Evet cok sükür bu günlere. Bende cok merak ediyorum 2 kardesin ilk bulusmasini, kesin aglar dururum o an. Benim esim gecen seferki dogumda baya cesaretliydi anestezi uzmani bakma bayilirsin demesine ragmen dayanamayip kalkip bakmisti 😄 aha bebegimiz göründü aha cikardilar falan deyip benide heycanlandirmisti 🤭

Kızlar doğumdan sonra devlet tarafından ödenen doğum yardımı varmış çalışan çalışmayan tüm annelere ödeniyormuş ama başvurmak gerekiyormuş bilgisi olan varmı? Ödeme nekadardır acaba?

Kızlar doğumdan sonra devlet tarafından ödenen doğum yardımı varmış çalışan çalışmayan tüm annelere ödeniyormuş ama başvurmak gerekiyormuş bilgisi olan varmı? Ödeme nekadardır acaba?
Günaydınlar. Şimdi araştırdım bende 2.çocuk için 400 tl diyor. Süt parası için de eşler başvurabiliyormuş.

Kızlar oğlum doğdu, 9 saat sancı çektim açılmam hiç artmadı doktor da sezaryen dedi. 3170 gram 50 cm doğdu. Spinal sezaryenle doğdu, ilk başta hafif boyun ağrısı falan hissettim şimdi daha yeni bacaklarım açılmaya başladı, biraz ağrım var.
Ayyy canım ne mutlu sana sağlıkla kavuştun yavruna Allah bagislasin 🤲❤ bize se sua et. Aaaa aklima gelmisken sorayim sezeryandan sonra süt geliyor mu ? Bana gelmez diyolar makine almayı düşünüyorum. Kuzenimde süt kanalların kapalıysa gelemez pompayla da hastane de açtırman lazım dedi kafam karıştı iyice.

Herkese iyi akşamlar.. Bugün ben de korkulu anlar yaşadım. Kontrolüm vardı, her şey iyi dedi. Nstde bebeğimin kalp atışları düzensizdi, baya endişendim, neyse ki doktorum normal sıkıntı yok dedi 🙏 tam rahatladım derken, gelen sarı akıntıyı söylemiştim onun için turnusol ped verdi mor olursa haber ver dedi. Eve bi geldim mor ☹️ bi anda çok kötü oldum, çok korktum ağlamaya başladım, evde de tektim, hemen doktorumu aradım, mosmor olması gerekiyormuş 🤦🏻‍♀️ Niye bu kadar kötü oldum anlamadım, hemen bugün doğuma alacak sandım, doğumdan hiç korkmuyordum hazır değilmişim demek ki
Sakin ol canım sakin olmaya çalışalım Allah a emanetiz

Günaydınlar. Şimdi araştırdım bende 2.çocuk için 400 tl diyor. Süt parası için de eşler başvurabiliyormuş.

Sağol canım ilk çocuk için 300 3. çocuk için 600 müş.aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerine başvurulması gerekiyormuş çocuğun kimliği ile memur isen çalıştığın kuruma başvuruyormuşsun. Süt parası da anne çalışansa direkt anneye yatıyor bir defaya mahsus ptt den alıyorsun, anne çalışan değilse babaya yatıyor sanırım.Çalışan anneler analık izin ücretlerini de ptt den alıyor.

Ayyy canım ne mutlu sana sağlıkla kavuştun yavruna Allah bagislasin 🤲❤ bize se sua et. Aaaa aklima gelmisken sorayim sezeryandan sonra süt geliyor mu ? Bana gelmez diyolar makine almayı düşünüyorum. Kuzenimde süt kanalların kapalıysa gelemez pompayla da hastane de açtırman lazım dedi kafam karıştı iyice.
Canım daha iki ay önce en yakın arkadaşım sezeryan doğum yaptı , ve aynı gün sütü geldi sağma falan da yapmadı . Birkaç hafta önce de kuzenim normal doğum yaptı ilk bir hafta sütü gelmedi . Ben normalde süt gelir sezeryanda gelmez olayına inanmıyorum. Birde kafaya takmamak gerekiyormuş ne kadar düşünürsen o kadar geç gelir bence

Canım daha iki ay önce en yakın arkadaşım sezeryan doğum yaptı , ve aynı gün sütü geldi sağma falan da yapmadı . Birkaç hafta önce de kuzenim normal doğum yaptı ilk bir hafta sütü gelmedi . Ben normalde süt gelir sezeryanda gelmez olayına inanmıyorum. Birde kafaya takmamak gerekiyormuş ne kadar düşünürsen o kadar geç gelir bence
Doğru diyosun demek bünye ye göre degisiyo canım akışa birakicaz artık hayırlı doğumlarımız olsun 🤲

X