2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın çok halsizim gözüm kararıyor gbi bugün ve karnımda gelip giden ağrı. Bugün bat günüm birde.
Ben de oyleyim. Sabahtan neseliydim sonra bi ara gormeyle ilgili bir problemim oldu cok korktum. Nasil aciklasam tam gorememe gibi. Hani karanlikta durursun sonra birden isiga cikarsin ya, bi degisik olursun beyaz gorur gibi. Bi anda oyle oldum 10 15 dk surdu hemen yattim gecsin diye. Simdi duzelmis ama nesem gitti. Karnima da o agri surekli geliyo gidiyor.

Senin için değil de genel olarak diyorum, covid servisinde hamile bulundurmuyorlar değil mi?
Kuzum inan ki bilmiyorum inşallah vermiyorlardır

Kızlar bugün aşırı halsizim ve işteyim bayada yoğun dualaşalım sağlıkla gelsin bebeler

Ay aynısı banada oldu. Birde ekşi yiyorum tansiyon mu düştü acaba.

Tatli anne adaylari, aranizda koku hassasiyeti baslayan oldu mu bu arada ben herseyi kokluyorum henuz bisey yok cok merak ediyorum hepimiz hangi kokulara fenalik geciricez

kızlar siz igara kullanıyor musunuz nasıl bırakıcaz bu sigarayı ben düne kadar bir paket içerdim bugün 5 tane içtim
ilk hamileliğimde öğrendiğim an bırakmıstım asla içmedim canım da istemedi ama ikincide beni çok zorluyor. ben de bilmiyprum içmedikçe de sinir stres sahibi oluyorum

belirti falan yok kızlar bende. arada kasıga giren agrı var sadece o kadar. bu haftalarda belirrinin en guzel yanı bebeğinizin sizinle oldugundan emin olmanız. o yuzden belirti arıyor insan

Kızlar benım de bir düşük var bana kan sulandırıcı başlamadı sordum sağlıklı gebelik her türlü gelişir eğer bir gebelik saglık sız sa kan sulandırıcı kullansak ta fayda etmez her turlu duser gibsine getirdi canım sıkıldı kendım alıp kullanabilir miyim

Tatli anne adaylari, aranizda koku hassasiyeti baslayan oldu mu bu arada ben herseyi kokluyorum henuz bisey yok cok merak ediyorum hepimiz hangi kokulara fenalik geciricez
Şu an sadece kokuları çok hızlı alıyorum, henüz tiksinme vs yok, umarım da olmaz
kızlar siz igara kullanıyor musunuz nasıl bırakıcaz bu sigarayı ben düne kadar bir paket içerdim bugün 5 tane içtim
Ben 10 sene kullandım ama 3 yıl evvel daha evlenmeden önce, bir gün bebek yapacağım onu zehirleyemem içim temizlensin diye bırakmıştım. İyi ki de o zaman bırakmışım, şu an bide onunla cebelleşmek istemezdim. İnşallah en kısa sürede bırakırsınız

İşte bu
valla yahu ağzımda bi demir tadı var hem tiksiniyorum hem içiyorum
İşte bu bagımlılık bende oyle bişe yok olsa içmem sanırım tiksinsem yani bende hiç belirti yok ya alt karın agrısı dan Baska oda ara sıra gecen bide belim agrırdı ıkı uc gun okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…