2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Iki kardes olmak ne guzel bi duygu.. hayatta bir dayanagi olacak. Ben de hep iki cocugum olsun isterdim bi kiz bi oglan😍 bu arada cinsiyet tahminlerimizi ne zaman yapicaz😀😀😀
Biz de araları çok açılmadan kardeşi olmasını çok istedik Canım çok şükür rabbim nasip etmiştir inşallah
Benim ilki kız ama bunda da gönlümden geçen kız 😍
Tabi kız erkek fark etmez hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da işte her annenin de gönlünden geçen vardır illa 😇

Göğüslerinizde aşırı hassasiyet var mı?
İlk gebeliğimde dehşet şekilde hassasiyet vardı ama bunda henüz yaşamadım, umarım yaşamam da çünkü emziriyorum işkenceye dönmesin 🙈

Eki Görüntüle 2681836

Surda kukuletali bisey var mi yok mu👀👀 sanki o bir erkek cocugu. Ya da o benim ve karninda bisey var gibi. Valla sunu gorunce icimde inanilmaz bi heyecan belirmisti😃 22 agustos tarih.
Ay valla ben de gördüm 🤭 kukuletalı kadın silüeti var sağa dönük, karnında da Bebek bar sola dönük 😇
Kız ben bile heyecanlandım ben şirin çıkmış bunlar böyle 🤩

Kizlar onemli bisey sorucam. Doktora soramadim henuz🤦🏻‍♀️ hamile oldugunuzu ogrendiginiz andan itibaren iliskiye ara verdiniz mi? Ya da doktoruyla bu konuyu gorusen var mi? Ben gerci daha 2 gun oldu ogreneli ama zaten son 2 haftadir bisey yapmamistik. Bundan sonrasi icin korkuyorum, sanki yapinca dusermis gibi geliyo😥
İlk haftalarda genel olarak riskli bulunuyor bu durumlar canım, ama kanaman veya başka bir riskin yoksa doktorla da görüşerek olabilir.

Ayy iyi ki bi hata yapmadim sukurr. Bak bana hic soyluyo mu doktor😥 ben agir kaldirdim camasir katladim egil kalk yaptim kac kez torba tasidim. Bisey olmaz insallah😥
Hiç üzülme Canım Allah’ın koruduğunu kimse koruyamaz
Bak biz ev taşıyoruz, koli indir kaldır eşya topla bir sürü iş yaptım, kızım desen zaten iyice kucakçı oldu sğrekli kucak kucak 🤦🏻‍♀️
Belim ağrıyor artık

atanamayanogretmen atanamayanogretmen haberlerine sevindm hadi saglikla devam 🙏🏿🙏🏿
Amin inşallah Canım hepimizin sağlıkla devam etsin 🌸

gözün aydın, maşallah değerler iyi sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim canım
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❣️

Maşallah kızına sevmiş yerini, benim 6 yaşında bir oğlum var 38 haftalık doğdu. Bu hamileliğimde hep kız hissediyorum ve geç gelecek diye düşünüyorum hepimiz için hayırlısı inşallah.
Evet ya yerini pek sevdi doğmaya niyeti yoktu, Perşembe yatışım yapılacaktı ve suni sancı ile doğumu başlatacaklardı, Çarşamba gece 12de sancılarım başladı 🤩
Gece 3te hastaneye gittik, Perşembe öğleden sonra 3te anca doğdu zilli beni çok yordu doğana kadar
Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah canım 🌸

Günaydın canlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz🌹😊
Yorgun ve uykusuz 😩
Ve stresli
Güya yarın nakliye gelecekti, hocam sizin günü yanlış not etmşiz Salı günü taşıcaz sizin evi dediler 👊🏻
Aramasak haber de vermiyorlar
Bir aydır göçebe gibi yaşıyoruz evin içinde

bende varımmmm en son adet tarihim 3 ağustostu bugün adet olmam gerekiyordu benim 2 gün önce gittim test aldım silik çıktı dün kan verdim 57 çıktı değerim. 2 ay önce kimyasal geçirmiştim şimdi çoook temknli davranıyorumm :):) 3 haftalık sanırım daha
Hayırlı olsun 😇 sağlıkla ilerlesin inşallah

atanamayanogretmen atanamayanogretmen me tatli cikmis de mi falda😁😁 valla ben de gorunce bi ayy demistim 😍😍

Tasinmaniz kotu zaman denk gelmis hay allah, dunyanin en stresli islerinden biri, insallah kolaylikla kendini cok yormadam atlatirsin🌸 yeni baslangiclar,aileye katilacak yeni bir bebis ve yeni bir ev size ugur getirsin🧿🧿🧿

Back