-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.461
Kisiden kisiye degisiyordur tabi ben olmadigimda siskinlik ve bacak agrim cok oluyor o yuzden benim icin olmasi iyi.kızımda bir yıl adet görmemiştim tam bir yasina girdikten 3,4 gün sonra ilk adet olmuştum şimdi yine hala adet görmüyorum 4.ayda kontrole gittim doktoruma herşey çok iyi demisti kizimdayken bir yıl sonra adet görmeye başlamama rağmen akabinde 2 yıl düzensizlik yaşadım kontrole gittiğimde herşey yine yiyiydi kişiden kişiye değişiyor bu durumlar ne yalan söyleyeyim o adet görmediğim bir yıl çok güzeldi şimdi yine aynı şeyi yaşarsam benim için gayet güzel olur
Bendede genelde hemoglobin dusuklugu oluyor kuru uzum koyuyorum tabaga gelip gecip yiyorum faydasi olsun diyeBenimde oyle ya ilk dokulmedi herkes sac dokulmesi konusurken sonra bi basladi avuc avucnormalde hep uzundur saclarim omzuma kadar kestirdim hala dokuluyo. Bende bu ay asilari yaptirirken saglik ocagina kan testi yapabilir mi diye sorucam, dogumdan beri baktirmadim en son demir yerlerdeydi
Önce uyuduğu odada emzirmeyi kestim. Oynadığı odada emzirdim hafif gözleri kapanır gibi olunca oyuncak gösterdim ya da seslendim dikkatini çektim uyumasın diye. Bezini değiştirme, uyku tulumu giydirme gibi uyku hazırlığını da emzirdikten sonra yaptım.
Şu an tek besini süt olunca gece kalkması kabul edilebilir ama ek gıdaya tamamen geçince gece acıktığı için değil alışkanlık olduğu için kalkacak bunu biliyorum. O zaman ayırması daha zor olacak diye şimdiden başladım. Ayrıca 1-1.5 yaşından sonra çalışmayı düşünüyorum bu şekilde işe gitmek istemiyorum. Herkesin kendi fikri tabi ama o yaştan sonra gece boyu deliksiz bir uyku uyuması, saat başı kalkıp emdiği sütten daha faydalı bence.
Bendede genelde hemoglobin dusuklugu oluyor kuru uzum koyuyorum tabaga gelip gecip yiyorum faydasi olsun diye
Benimki de emzik almıyor. Tavşan şeklinde uyku arkadaşı var farkettim ki uyumadan önce onun kulaklarını emiyor belki öyle bişi deneyebilirsin sen de. Gece uyanınca da saç kurutma sesi açıyorum bi 5 dk kadar geri dalıyor sonra kapatıyorum. Şimdi o sesi de kapatmak istiyorum gündüz ses olmadan da uyuyor bi şekil ama gece için hala bi çözüm yolu bulamadımNe guzel en azindan bir destegi kesmissin darisi basimabizimki suan sadece aliskanliktan uyaniyor gozu kapali aglayip agzini aciyor gece uyaninca, doktor baska sekilde oyala demisti bana surekli emmesin. Ama agzini acinca kucakta pispislamakta ise yaramiyor araniyo baya
Bende 1 yasini doldursun calismak istiyorum bakalim nasil olacak, annem simdiden ayakta salla bosuna kendini yipratma ben bakinca nasil uyutucam diyor. Memeyi kesmem gerekiyor ki bir baskasi da uyutabilsin bende ayni fikirdeyim, emzik denedim bibs ve avent alismadi. Bu saatten sonrada alismaz heralde
Ilac icmekte cok zorlanan biriyim oncelikle dogal yollarla cozmeye calisiyorum o yuzden bir sonuc alamazsam son care ilac oluyorCok iyi yapiyosun ben kendimden o kadar vazgecmis durumdayim ki degerlerimi arttirmak icin hic bir cabam yok aklima bile gelmedi kuru uzum mesela. Sadece arada bir vitamin iciyorum o bir nebze belki kurtariyordur beni
Benimki de emzik almıyor. Tavşan şeklinde uyku arkadaşı var farkettim ki uyumadan önce onun kulaklarını emiyor belki öyle bişi deneyebilirsin sen de. Gece uyanınca da saç kurutma sesi açıyorum bi 5 dk kadar geri dalıyor sonra kapatıyorum. Şimdi o sesi de kapatmak istiyorum gündüz ses olmadan da uyuyor bi şekil ama gece için hala bi çözüm yolu bulamadım
Ilac icmekte cok zorlanan biriyim oncelikle dogal yollarla cozmeye calisiyorum o yuzden bir sonuc alamazsam son care ilac oluyor
Bi ara biz de sürekli saç kurutma makinası sesiyle uyuyorduk itiraf edeyim öyle daha uzun uyuyor ama ben artık o sese dayanamıyorum resmen Çin işkencesine döndü benim için o yüzden bıraktırmaya çalışıyorum.Bende deniyimmbiz bazi gunler sabaha kadar o sesle uyuyoruz spotify da supurgeden sonra yagmurluya geciyor sonra bulasik makinesi oyle oyle sabah oluyor gunduz sesi kapatinca aninda uyaniyor, benim esimde evden calisiyor telefonu caliyo konusuyor filan hemen uyanir diye hic cesaret edemedim sesi kapatmaya, biraz sesini kisiyorum dalinca
Bi ara biz de sürekli saç kurutma makinası sesiyle uyuyorduk itiraf edeyim öyle daha uzun uyuyor ama ben artık o sese dayanamıyorum resmen Çin işkencesine döndü benim için o yüzden bıraktırmaya çalışıyorum.
Bebekler ıcın sakinleştirici muzık deneyin birde bende oyleuyutuyorumBi ara biz de sürekli saç kurutma makinası sesiyle uyuyorduk itiraf edeyim öyle daha uzun uyuyor ama ben artık o sese dayanamıyorum resmen Çin işkencesine döndü benim için o yüzden bıraktırmaya çalışıyorum.
Ben mesela gormeyengillerdenimEvet bazi anneler birkac ayda bazilari l bir yil sonunda adet olabiliyormus ben 3. aydan beri adet oluyorum ama cok duzensiz bende bir kontrol olucam hem kan degerlerime baktiricam vitamin mineral eksikligi varmi diye sac dokulmemde hat safhada suan
Tarhana da tuz var bebeklere uygun degil simdilik cnmYeni aldım bende canım. İrmik ve tarhanasını kullandım memnun kaldım.Yoğurt tadınından sonda kızımda egzama gibi 2 tane leke oldu. Yoğurtsuz tarhana için alerjin setten aldım.
Organik bebek tarhanası aldım canım içerisinde tuz yok.Tarhana da tuz var bebeklere uygun degil simdilik cnm
Nereden aldın?Organik bebek tarhanası aldım canım içerisinde tuz yok.
Hepsiburada dan markası OG naturelNereden aldın?
Paylaşır mısın ne varKızlar ben diyete başladım. Çok mutluyum. Diyetim sütümü çoğaltmaya yönelik aslında hem de kilo verdirecek inşallah
Sabah 1 dilim ekmek(25 gr olacak şekilde)Paylaşır mısın ne var