2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynen cnm onlari da tek satiyolarmis makyaj temizleme pamugundan biraz daha buyukmus onu alip evde suyla kendin silebiliyosun ebebekte varmis diye duydum.

Ben kampanyada bu urunden aldim. Alanlardan yorumlar ve buradaki arkadaslardan tavsiyeleri de okudum.
Ben bunun Yenidoğanını kullandım oğlumda. Çok memnundum. 40 tane var Bi pakette sayı olarak daha az. Şimdi de sleepy organik kullanıyorum yeşil paket. O da şahane. Kalın aynı Yenidoğan gibi. Kokusu da çok doğal. Sirke limon kekik falan diyor ama güzel Bi koku. Düşünenlere tavsiye ederim. Onda da 50 tane var pakettr

kızlar merhaba ebebekte nuna marka anakucağı indirimde sizce nasıl bazı sitelerde 2500 gibi fiyat vermişer ebebekte 718 tl bugün. ne zamandır bakıyorum karasızım hala... alan ya da alacak olan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz?
Arkadşsım vermişti bize. Çok memnundum ya. Şahane Bi ana kucağı bence. Yenidoğandan itibaren çok rahat kullanımı. Yatış pozisyonu vs. Gündüz onda uyuyordu bazen oğlum. Başka Bi marka da vardı mesela. O hafif olduğundan Bi süre sonra eğilirken içinden düşüyordu. Ama nuna da öyle Bi durum yok taş gibi. Zaten bence tek sorun o taş gibi olması :) odadan odaya taşımak zor biraz ağır diğer ana kucaklarına göre. Ama ben de tekrar almayı düşünüyorum ikinci el bakacağım

Arkadşsım vermişti bize. Çok memnundum ya. Şahane Bi ana kucağı bence. Yenidoğandan itibaren çok rahat kullanımı. Yatış pozisyonu vs. Gündüz onda uyuyordu bazen oğlum. Başka Bi marka da vardı mesela. O hafif olduğundan Bi süre sonra eğilirken içinden düşüyordu. Ama nuna da öyle Bi durum yok taş gibi. Zaten bence tek sorun o taş gibi olması :) odadan odaya taşımak zor biraz ağır diğer ana kucaklarına göre. Ama ben de tekrar almayı düşünüyorum ikinci el bakacağım
saol canım yaa benim de baya kafama yattı taşıma kapasitesi de oldukça yüksek diye, ama tabi ben karar verene kadar indirim bitti ebebekte:KK43: 719 tl idi 12yi geçince hemen 999 olmuş :KK43:( olmazsa o fiyata alacağım artık

Kızlar e bebek de katalog da baby plus travel set İn indirimi ni gören ve gününü hatırlayan varmı... Zayen her yete arabala gidiyoruz bagajında duracak 1. 5 2 yıl anca, sonra chicco nun bastonu var onu kullanırım çık pata vermeye gerek yok fiyatı ve kalitesi iyidi şimdi ben katalog da, çok baktım bulamadım indirime girerse çok iyi oluyor da, girmez mi ji zaten 1299 TL Bi bilginiz var mı takip ettiniz mi

atanamayanogretmen atanamayanogretmen mrb cnm sendin sanirim incia urunlerini kullanan,memnun musun?catlak kremi nasil bir fikir verirsen sevinirim.muhendisoglu tavsiye etmis icerigi temiz gogus ucu kremiyle birlikte aldim.gogus ucu kremi dogumdan sonra da guvenilir bir sekilde kullanilir sanirim bayagi olumlu yorum var?
Yok canım ben değilim , bilgim yok 🌷

saol canım yaa benim de baya kafama yattı taşıma kapasitesi de oldukça yüksek diye, ama tabi ben karar verene kadar indirim bitti ebebekte:KK43: 719 tl idi 12yi geçince hemen 999 olmuş :KK43:( olmazsa o fiyata alacağım artık
Yine illa baska sitede indirime girer cnm takip et trenduol, hepsiburada ya da baska bebek magazasi. Bir de bir uygulama var 2. El ama tertemiz genelde alinip bebeler yatmiuo ya da hediye geliyo satiyolar onlarada bi goz gezdir derim

Kızlar e bebek de katalog da baby plus travel set İn indirimi ni gören ve gününü hatırlayan varmı... Zayen her yete arabala gidiyoruz bagajında duracak 1. 5 2 yıl anca, sonra chicco nun bastonu var onu kullanırım çık pata vermeye gerek yok fiyatı ve kalitesi iyidi şimdi ben katalog da, çok baktım bulamadım indirime girerse çok iyi oluyor da, girmez mi ji zaten 1299 TL Bi bilginiz var mı takip ettiniz mi
Onun indirimi yoktu ben aldığım İçin bakmıştım içime otursun diye 🤣

İkimci elde bakabilirsin. İlk çocuğumda çok önyargılıydım. İlla her şey sıfır olsun dedim ama bu tarz pahalı seyler olabilir artık diyorum. Çok temiz ürünler var. Zaten kılıfı falan çıkıyor yıkanıyor. Tabi bulunduğun şehir itibariyle seçeceğin de olması önemli.

Kızlar losyon mu yağ mı daha iyi? Az önce yağ almış bulundum da 🤦‍♀️😂
Baby me şampuan, granül sabun, bulaşık det.falan aldım, umarım iyidir, yorumlar iyi ama yine de hiç bilmediğimiz bir şey ya, bakalım.
Bir de sterilizatör şart mı bu bebeye?

Baby me şampuan, granül sabun, bulaşık det.falan aldım, umarım iyidir, yorumlar iyi ama yine de hiç bilmediğimiz bir şey ya, bakalım.
Bir arkadaşım hiç bebek kullanmamış, zeytinyağı kullanmış. Ocakta ısıtıp asidini aldıktan sonra obu bebek yağı olarak kullanmış. Poposuna da 1 yaşına kadar ıslak mendil sürmemiş hiç. Temizleme pamuklarını ıslatıp o zeytinyağından damlatlmış. Benim de aklımda.

Ben henüz losyon yağa gelmedim onları son dakika almayı düşünüyorum. Sterilizatör de gerekli değil bence olmadı düdüklülere atar otoklav niyetine kullanırız🤪

Bir arkadaşım hiç bebek kullanmamış, zeytinyağı kullanmış. Ocakta ısıtıp asidini aldıktan sonra obu bebek yağı olarak kullanmış. Poposuna da 1 yaşına kadar ıslak mendil sürmemiş hiç. Temizleme pamuklarını ıslatıp o zeytinyağından damlatlmış. Benim de aklımda.
Ya ben bebenin poposuna sudan başka pek bir şey değmesi taraftarı değilim, yağ da olsa, salatalık özü de olsa. Belki yanlış düşünüyorum ama böyle düşünüyorum, bi duş aldırırken şampuanının ettiği kadar temasa razıyım, başka türlü florasını bozmak tehlikesi varmış gibi geliyor

X