2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
En azından tansiyon sıkıntısı yok çok şükür o da çok tehlikeli. 20 haftadan beri devamlı ölçmeye başladım tansiyonu da. 11 7 10 6 falan çıkıyor hep.
Normal ama değerlerin,ilk gebeliğimde olmuştu tansiyon bende.16ya çıkıodu doktor ilaç başlamıştı.valla tansiyondu şekerdi sonlara geldik şükür

Evet cnm doğumla bir bitio,ilk gebelikten biliom..az daha sabır hepimize...

Canım o ıslak mendilden ben de alayıö diyorum ama şimdi alınca bunların son kullanma tarihi falan var mı? Geçer mi diye kaygılandım, bir de suyu biter mi içinde acaba diye kaygılandım , ne yapayım
Ben siparis verdim bugun bakalim bi gelsin bakip soylerim yine ama bunlarin raf omurleri acilmadigi surece sikinti olmuyo diye biliyorum. Kuruma vs olmuyomus. Oyle tarih gecme vs olursa orada satici var olmadi ulasip degisim isterim

Ben siparis verdim bugun bakalim bi gelsin bakip soylerim yine ama bunlarin raf omurleri acilmadigi surece sikinti olmuyo diye biliyorum. Kuruma vs olmuyomus. Oyle tarih gecme vs olursa orada satici var olmadi ulasip degisim isterim
O zaman ben de alayım ya, sanki en güvenli markalardan biri bu, su ve pamuk şeklinde dimi senin aldığın da? Bir de şey var ya, bebel silme pamuğu mu ne? O da bu sulu pamuğun sadece pamuk hali dimi?

O zaman ben de alayım ya, sanki en güvenli markalardan biri bu, su ve pamuk şeklinde dimi senin aldığın da? Bir de şey var ya, bebel silme pamuğu mu ne? O da bu sulu pamuğun sadece pamuk hali dimi?
Aynen cnm onlari da tek satiyolarmis makyaj temizleme pamugundan biraz daha buyukmus onu alip evde suyla kendin silebiliyosun ebebekte varmis diye duydum.

Ben kampanyada bu urunden aldim. Alanlardan yorumlar ve buradaki arkadaslardan tavsiyeleri de okudum.

Eklentiler

• Screenshot_20210202-204920.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 51
Ya ben de bunun yorumlarını okudum kızlar. Gliserinli olduğu için parfüm gibi kokuyormuş. Yenidoğan olan serisi var yine aynı markanın onun içeriği daha temiz ve o daha kalınmış. Bunun da içeriği çok kötü gelmedi ama bi saf sulu olan gibi değil anladığım kadarıyla. Sen de kararsız birisin sanırım burda hep öyle görüyorum ben de çok kararsızımdır o yüzden hep vazgeçiyorum alacğaım şeylerden

Kizlar kan sulandirici igne sekeri yukseltir veya dusurur mu bilgisi olan var mi??
Hayır cnm alakası yok.
Ben 4 gündür takip ediyorum şekerimi yükselten şeyin ekmek oldugunu gördüm.
Az önce ekmeksiz tıka basa yemek yedim ,1 saat sonraki şekerim 120idi.(tatlı da yemiyorum)
Bence herkesin şekerini çok yükselten bişey var,onu bulunca çözülüyo olay.
Tabi bazıları diyet yapsada yüksek çıkıyor,onlara insülin şart malesef..

Normal ama değerlerin,ilk gebeliğimde olmuştu tansiyon bende.16ya çıkıodu doktor ilaç başlamıştı.valla tansiyondu şekerdi sonlara geldik şükür
Inşallah kuzu. Tansiyondan korkuyorum valla. Kız kardeşim tansiyondan dolayi ikinci gebeliği erken doğum oldu. Rabbim yardimcimiz olsun. Şekerde bebek büyüdükçe daha çok oynak oluyor. Sağlıkla kucağımiza alsak allahın izniyle

Evet cnm doğumla bir bitio,ilk gebelikten biliom..az daha sabır hepimize...
Inşallah biter canım ya. Cok yorucu, çok endişeli bir süreç oldu gebelik benim için hala da öyle. Bağırsak parlaklığı çıktığı için. En başından beri rahat bir nefes alamadım. Ama namaz kılarken teşbih çekerken rahatlıyorum. Içimdeki ses sağlıklı olacak herşey güzel olacak diyor. Rabbime emanetiz. Hayırlısı inşallah

Evet evet ben de zaten salatalık katkılıyı değil de sırf su pamuk olanı düşünüyordum, alayım gitsin bu sefer hadi

kızlar merhaba ebebekte nuna marka anakucağı indirimde sizce nasıl bazı sitelerde 2500 gibi fiyat vermişer ebebekte 718 tl bugün. ne zamandır bakıyorum karasızım hala... alan ya da alacak olan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz?

Ay çok sevindim bulunduğum şehirden bir arkadaşa denk geldiğime Kadir yamana gidiyoruz canım. Siverekteyiz burda da özelde alev hanım devlet hastaneleri pek sağlıklı bakmıyor kalabalıktan dolayı yakınımda da Samandağ var ani bir olayda ona da gidiyorum işte sen peki ?

Aynen kuzum ben aslen urfaliyim Ztn istediğini sorabilirsin bende detaylı için kadir yamana gitmiştim ama devamli gittigm akademi hastanesinde Ayşe baz

atanamayanogretmen mrb cnm sendin sanirim incia urunlerini kullanan,memnun musun?catlak kremi nasil bir fikir verirsen sevinirim.muhendisoglu tavsiye etmis icerigi temiz gogus ucu kremiyle birlikte aldim.gogus ucu kremi dogumdan sonra da guvenilir bir sekilde kullanilir sanirim bayagi olumlu yorum var?

Kızlar kanguru kullanan ya da araştıran var mı? Ebebekte nuna marka kanguru indirime girmiş aldık ama açıkcası pek de fikrimiz olmadan aldık
Ben oğlumda kullandım solomombaby marka. Sizinki nasıl bilmiyorum ama bebeğin bacaklarının M seklinde durması önemliymiş kanguru da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…