- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.042
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.601
İnternette çok güzel fit tarifler var canım, şeker ve un yerine alternatif malzemeler kullanılıyor. Onlardan yapar nefsini köreltirsinHepinize çok teşekkür ederimyazdıklarınızı alıntılayamsdım tek tek. Doktor ile görüştüm bende dönüş yaptı. Endokrine gerek yok dedi günde yarım saat yürüyüş abuecubur hamur işi yeme dedi. Tatlı yemeye hasret kaldım 6 aydır yahu. Oysa bol tarçınlı cevizli kek yapasım vardı şimdi
Öyle yapim en iyisi çok teşekkür ederimİnternette çok güzel fit tarifler var canım, şeker ve un yerine alternatif malzemeler kullanılıyor. Onlardan yapar nefsini köreltirsin
Sağol canım, aynen insan kıyamıyor. Bi de daha kızım da küçük. İlk hamile kaldığımı öğrenince üzülmüştüm bile acaba kızıma haksızlık mı ettim diyeAllah yardımcınız olsun kuzum ikinci bebisler olunca ilkler bı fena oluyo üzülür diye bisy de diyemiyo insan
Biliyorum kuzum kuzenim de senin gibi bebislerin arası 11 ay büyüğe haksızlık olcak fln diyodu ama maşallahhh ikisi de çok tatlı çok sağlıklı annelik farklı bişey yaşamayan bilmiyoSağol canım, aynen insan kıyamıyor. Bi de daha kızım da küçük. İlk hamile kaldığımı öğrenince üzülmüştüm bile acaba kızıma haksızlık mı ettim diye
98Kaç çıktı canım?
Aynı bizim kızlar desene ama bizimkilere gel kardeşe cici yapın diyorum birbirlerine cici yapiyorlar ciddiye almıyorlar bebeği henüzTabi canım akşama kadar ne badireler atlatıyoruz
Koca evde yer yok gibi gelir karnıma oturur, azıcık uzanıp dinleneyim desem hemen gelir üstüme yatar
Ama hadi kardeşini öp dediğimde de hemen gelir karnımı öper miniğim
Inşallah canımAnladım canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla süreci tamamlarız hepimiz.
Yüksek çıkmamış canım normal 100 altı.
Ben 90 diye biliyordumYüksek çıkmamış canım normal 100 altı.
Benim 110çıktı :)
Kaç kere ölçüm yapıyorsun günde. Ben şimdi akşam açlık ölçücem. KorkuyorumBenim 110çıktı :)
Yaa çok tatlııKızlar bizimde bugün detaylı ultrasonumuz vardı böbreklerin birinde damar genişlemesi var dedi onu doktorumuzda söylemişti ztn takip edilecek erkek bebeklerde yüzde 90 oluyor dedi onun dışında haftasıyla uyumlu gidiyor 496 gr olmuş minik kuş Eki Görüntüle 2766109
Buda fotoğrafımız zorla çektik almış kafayı bacaklarının arasına ellerini de yüzüne kapatmış :)
Inş görürsün cnm gitmeden tatlı birşeyler atıştır ;-)Yaa çok tatlıı
Bende yarın gidicem detaylı ultrasona umarım yüzünü görürüm.
Bi kere gittiğimde öyle yaptım bebek çıldırdı kalp atımı 190 olduInş görürsün cnm gitmeden tatlı birşeyler atıştır ;-)
Bugün kızlarında 18 ay aşıları vardı hepsi aynı gün ultrason saatine kadar acıkmıştım yorulmuştum zor hareket ediyordu kuşum o yüzden düzgün fotosunu çekemedikBi kere gittiğimde öyle yaptım bebek çıldırdı kalp atımı 190 oldu
Bide taklalar atıyordu doktor keşke yemeseydin dedi
Gebelerde 93 altı istiyorlar da normalde 100un altı normal. Hem çubukla ölçümde yüzde 10luk bir sapma payı oluyor. Mesela bir gün kan verdim peşine hemen çubukla ölçtüm. Kan sonucum 100 çubukla ölçtügum 110 çıkmıştıBen 90 diye biliyordum
Canım 8 yada 10 saatlik aclikta 93 altı olmalı. Ama gün içinde yediğimiz için 8 saat ac kalmiyoruz. Akşam ve öğle acliklarinda 105 ve altı olmalı deniyor. Çubukla ölçmede de yüzde 10 lük bir hata payı olabilir. Çok yüksek değil yaniBenim 110çıktı :)