2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Amiiiin canım benimmm hoşgeldinnnn

Kızlar size bi soru 6+2 yim uygulamada 7. Hafta olarak gösteriyor şimdi bana sorduklarında 7. Haftadamıyım dicem 6 mi

Evet dr kolonya dedi bana bugün bende öyle yapim. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşllh

Merhaba canım, çok erken gibi görünüyor, görünmemesi normal diye düşünüyorum. Sat kaç

Herkese merhaba ben de ultrasona göre 6+1 haftalık hamileyim. Ultrasona göre diyorum çünkü sat a göre uyumsuz geç döllenme olduğunu söyledi doktorumuz. Geçen hafta yolksac ile birlikte kalp atışını görmüştük bebek yaklaşık 2,5 mm idi. Bugün kontrolümüzde de kalp atışlarını dinledikYaklaşık 5 mm olmuş Folik asit konusunda markanın önemli olmadığını 400 mcg olması gerektiğini söyledi doktorum ve TSH değerim de kan tahlilinde yüksek çıktığı için tiroid ilacı kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır. Hepimize sağlıklı bir süreç diliyorum.

Canimm benimde ayni sekilde kahverengi geldi adet tarihimden 4 gun once geldi ilk. Sonra aksam bi damla daha ertesi gun bi damla daha toplamda 3 gun kahverengi akinti seklinde oldu. Ama cok yogun degil lekelenme gibiydi dikkatli olmasam belki goremezdim bile siyah camasir giysem filan. Ben o donemde bol bol ayaklarimi uzatip dinlenmistim bi de adete yakin zaman oldugu icin kramp giriyodu belim biraz agriyodu her an adet olcakmisim gibi hissediyordum sonra kendiliginden kesildi. Doktorda pembe kirmizi olmadikca sorun yok agrin olursa gel demisti

Bende 5+3 de Dr gittim kalp atışı duymadık. Daha önce düşük yaptığım için progestan ve aspirin verdi üç hafta sonra gel dedi

Bende 5+3 de Dr gittim kalp atışı duymadık. Daha önce düşük yaptığım için progestan ve aspirin verdi üç hafta sonra gel dedi
Canım 5+3 te ben kese görmeye gitmiştim kalp atışı için 10 gün sonra gel demişti pazartesi gidicem kısmetse 5. 6. Haftada çok nadir duyuluyor kalp atışı

İnşallah canım ama pek umudum yok..Bende daha önce olmamıştı..Bide peceteye silerken görüyorum tek leke şeklinde değil ama sulu bir şekilde hani adetten çok önce gelen o yavru ağzı rengi gibi bir sıvı oluyor ya gerçi bunun rengi soluk kahve ama kıvamı öyle.Bide her WC ye gittigimde.Yanlız benimde adetimede 3gün var.Doktora sordum oda beta HCG yaptırıp değer düşmüş de zaten kaybedilir gebelik kimyasaldir değer artıyorsa sıkıntı yoktur dedi.

İki gündür açık kahve geliyor bende kalıntıları. Başta beyazdı. Anlamadım, hiç lekelenmem olmamıştı daha önce.
Benımde fitildenn sonra kırmızı geliyor leke ama benım normal dede geliyor içerideki kanı akıtıyo fitil ya

Aynen benden de beta istedi. 29 agustos tarihinde 34, 1 eylulde 156 cikmisti o gun kan ve ultrasondan sonra lekelenme basladi. Doktorda dediki beta yaptir bakalim dedi 2 eylulde 319 cikti deger artisi iyi kahverengi lekelenmeleri bekliyoruz dedi. Sen betayi olctur istersen ona gore doktorunu bilgilendirisin benim sat 10 beklenen adet 6 eyluldu. Insallah artar beta bende cok korktum ama oluyormus

Benımde fitildenn sonra kırmızı geliyor leke ama benım normal dede geliyor içerideki kanı akıtıyo fitil ya
Benim daha önce hiç lekelenmem veya kanamam olmamıştı. Ondan tedirgin oldum. Kan olup olmadığına da emin değilim, bir değişik. Bazı yerlerde ilacın tortusunun da kahverengiye dönebileceğini okudum ama emin olamıyorum.

Kızlar bende şimdi hastaneden geldim ama keseyi göremedik. 10 gün sonra yeniden bakıcaz
Ayın 7 sinde hcg 836 idi. Tahmini şuan 1600 olması gerekiyor. Bu rakamlarda buralarda gören oldu mu hiç acaba?
Canım 31 Ağustos pazartesi beta 891 cıkmıstı 2 Eylül’de ultrasonda karından keseyi gördük biz 5+3 tüm Kese göründüğünde ama telaş yapma herkeste aynı olmuyor geç döllenme vs olabilir görünmeme sebebi 10 gün sonra gittiğinde insallah hem kese hem kalp atışı duyarsın içini ferah tut tatlım

Kızlar ne fitili bu dediginiz

Herkese merhaba. Ben de 5+4 günlük hamileyim. Geçen cuma keseyi görmüştük doktorum 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama benden kan tahlili istemedi. Normalde bu dönemde tam kan sayımı tiroid vs bakılması gerekmiyor mu?

kızlar şu tahliller asmde yapılmayanları özelde mi yaptırdınız ne kadar verdiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…