• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım 31 Ağustos pazartesi beta 891 cıkmıstı 2 Eylül’de ultrasonda karından keseyi gördük biz 5+3 tüm Kese göründüğünde ama telaş yapma herkeste aynı olmuyor geç döllenme vs olabilir görünmeme sebebi 10 gün sonra gittiğinde insallah hem kese hem kalp atışı duyarsın 🤲🏻 içini ferah tut tatlım 🧚🏽‍♀️🧡
Yani 2 eylülde karından keseyi gördünüz ve 5+2 idiniz.
Hcg o halde en fazla 1700 lerde olmalıydı? Doğru mu?

Kızlar hepinizin gebeligi sağlıkla ilerler inşallah :dua: Kasık ağrılarınız yumurtlamadan kaç gün sonra başladı

Merhabalr hamileyken cay kahve tuketimizn nasıl. Ben her gün cay tüketmiyorum çok sevmem.. günde 1 fincan kahveye doktorlar izin veriyor. Ben 10 gündür kahve vs tüketmedim

Herkese merhaba. Ben de 5+4 günlük hamileyim. Geçen cuma keseyi görmüştük doktorum 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama benden kan tahlili istemedi. Normalde bu dönemde tam kan sayımı tiroid vs bakılması gerekmiyor mu?

Merhaba, ben de 5+2 günlük hamileyim. Geçen cumartesi gördük biz de keseyi ve aynı şekilde benden de kan tahlili falan istemedi. Sanırım kalp atışı duyduğunda isteyecek o testleri. Bu cumartesi için çağırdı yine kontrole yine istemezse sorcam ne zaman tahlil isteyeceksiniz diye

Merhabalr hamileyken cay kahve tuketimizn nasıl. Ben her gün cay tüketmiyorum çok sevmem.. günde 1 fincan kahveye doktorlar izin veriyor. Ben 10 gündür kahve vs tüketmedim
Kahve hastası olmama rağmen bıraktım içmiyorum canım çay da eşim çok sevdiği için sadece onunla bir bardak içiyorum

Merhaba, ben de 5+2 günlük hamileyim. Geçen cumartesi gördük biz de keseyi ve aynı şekilde benden de kan tahlili falan istemedi. Sanırım kalp atışı duyduğunda isteyecek o testleri. Bu cumartesi için çağırdı yine kontrole yine istemezse sorcam ne zaman tahlil isteyeceksiniz diye
Bana da 10 gün sonra gel demişti ama erken olur bebeği göremezse, kalp atışını duymazsam diye endişe ediyorum o yüzden 12 gün sonrasına erteledim kontrol gününü 😊

önceki hamilleiğimde de hiç içmedim çay kahve şimdi de içmiyorum çayı. nescafe konusunda kafeinsizi aldım çok canım cekerse içiyorum. ki çay kahvrsiz gunum gecmezdi benim. biraz zorluyo tabi su süt soda kefir içiyorum

Bana da 10 gün sonra gel demişti ama erken olur bebeği göremezse, kalp atışını duymazsam diye endişe ediyorum o yüzden 12 gün sonrasına erteledim kontrol gününü 😊

Cumartesi 5+5 günlük olcam muhtemelen kalp atışını henüz duyamam ama bir umut işte gidicem bakalım :) hayırlısıyla sağlıkla hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah 🙏

kizlar beta artisi acisindan 492 den 905 e cikmis nasil sizce

Güzel bence sıkıntı yok. %80den fazla artmış.

Ins canım🙏🏻 bilmiyorum hormonlardan mi boyle endiseliyim ...18 eylule kadar her 2 gune 1 kan versem mi 1000 i gecince biraksam mi bilemedim..dr 18 eylulde izinden dönecekmiş hem de bebis biraz buyusun diye bekleyeyim diyorum..hepimiz icin hayırlısı

Ins canım🙏🏻 bilmiyorum hormonlardan mi boyle endiseliyim ...18 eylule kadar her 2 gune 1 kan versem mi 1000 i gecince biraksam mi bilemedim..dr 18 eylulde izinden dönecekmiş hem de bebis biraz buyusun diye bekleyeyim diyorum..hepimiz icin hayırlısı
Anlıyorum çok normal canım ☺️ Kendini yıpratmayacaksan ver için rahat eder ya da 4 gün sonra baktırırsın, artık 3500 seviyelerine gelmiş olur. Onu da görmüş olursun.

Kızlar lütfen acil yardım

1 Eylül 136 betahcg
6 Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Çok iyi artmış bir sıkıntı yok. Benim ilk gebeliğimde bat günü 230 du 6 gün sonra 1300 Dü yani 2 kat artmadı ama kızım şuan 1 yaşında ;)

Back