2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlae doktor randevum taaa 16 ekimdeydi dayanamadim baska bi hastaneden randevu aldim yarina bakalim cinsiyeti gorulecek mi sagligi da yerindedir insallah cok heyecan yaptim
Pozisyon uygunsa gorur benm doktorum 14+2 de ve 13+4 de erkek dedi bsska doktors gitim 15+2 de bebis tamda o bolgeyi kapatincz doktor goremedi .
Ins ogreneblrsin gorurse kesin söyler insan dayanamiyorya iyimi degilmi diye iyidir ama git icini rahatlat 🥰

Kizlae doktor randevum taaa 16 ekimdeydi dayanamadim baska bi hastaneden randevu aldim yarina bakalim cinsiyeti gorulecek mi sagligi da yerindedir insallah cok heyecan yaptim

Ben de senin gibi yaptım canım insan dayanamıyor 14. haftada başka hastaneden randevu alıp cinsiyeti öğrendim. Ama insan yine de bir kendi doktorundan duymak teyit ettirmek istiyor o yüzden yine emin olamadım ben ☺️ 12 ekimi bekliyorum kendi doktorum da erkek derse hazırlıklara başlıyorum. İyi yapmışsın ama inşallah görünür 😍

Kızlarr merhaba.. Bugğn heyecanla bebeğimi görmeye gittim.. Randevu günümden bikaç gün erken gittiğim için doktor ve sekreterinin yapmadığı kalmadı o kadar moralim bozulduki ağlayarak çıktım hastaneden. Bi de özel hastaneye gidiyoruz biraz ilgi ve güleryüz görebilmek için 😕 doktor değiştirmek istiyorum bugün yaşadıklarım sebebiyle ama eşim değiştirmeyelim diyor doktorun tecrübeli olduğunu savunuyor 🙄 sizce abartıyor muyum?

Pozisyon uygunsa gorur benm doktorum 14+2 de ve 13+4 de erkek dedi bsska doktors gitim 15+2 de bebis tamda o bolgeyi kapatincz doktor goremedi .
Ins ogreneblrsin gorurse kesin söyler insan dayanamiyorya iyimi degilmi diye iyidir ama git icini rahatlat 🥰
İnsallah ya en basta iyi oldugunu bi göreyim de gostermezse de yapacak bisey yok icime erkekdoguyor ama bakaljm artik

Kızlarr merhaba.. Bugğn heyecanla bebeğimi görmeye gittim.. Randevu günümden bikaç gün erken gittiğim için doktor ve sekreterinin yapmadığı kalmadı o kadar moralim bozulduki ağlayarak çıktım hastaneden. Bi de özel hastaneye gidiyoruz biraz ilgi ve güleryüz görebilmek için 😕 doktor değiştirmek istiyorum bugün yaşadıklarım sebebiyle ama eşim değiştirmeyelim diyor doktorun tecrübeli olduğunu savunuyor 🙄 sizce abartıyor muyum?
Aa ne yaptılar ki🤦‍♀️😾

Ben de senin gibi yaptım canım insan dayanamıyor 14. haftada başka hastaneden randevu alıp cinsiyeti öğrendim. Ama insan yine de bir kendi doktorundan duymak teyit ettirmek istiyor o yüzden yine emin olamadım ben ☺ 12 ekimi bekliyorum kendi doktorum da erkek derse hazırlıklara başlıyorum. İyi yapmışsın ama inşallah görünür 😍
Evet ben de muhtemelen kendi doktorum soylemeden emin olamam ama olsun iyi oldugunu gorsem o da yeter❤❤

Seni azarladiysa degistir o doktoru insan hamile kadini üzer mi terbiyesiz ruhsuz insanlar

Ne kadar saçma devlette olsa anlarım da özel de ne hakla karışıyor istersem her hafta giderim valla bende güleryüz taraftarıyım hatta doktorum diğer doktorlardan fazla almasına rağmen doğum ücreti onlardan 500 fazla olmasına rağmen sırf güleryüzlü ve ilgisi için gidiyorum. Hamilelik bi hastalık değil psikolojik olarak yıpratan bi durum o yüzden insan rahatlayacak şeyler duymak istiyor

Aa ne yaptılar ki🤦‍♀️😾
Sekreteri herkesin içinde azarladı neden erken geldin diye bi de baya kalabalıktı hastane ben de sessiz sakin biriyim cevap veremedim kaldım öylece 🙁 üfleyip püfledi yüzüme bile bakmadı bari arasaydın. Bi alo diyemedinmi filan dedi. Zoraki ultrasona soktular ama doktor bir iki kelime etti anca zorla. Suratlarını görmeniz lazımdı ama 🙁

Ne kadar saçma devlette olsa anlarım da özel de ne hakla karışıyor istersem her hafta giderim valla bende güleryüz taraftarıyım hatta doktorum diğer doktorlardan fazla almasına rağmen doğum ücreti onlardan 500 fazla olmasına rağmen sırf güleryüzlü ve ilgisi için gidiyorum. Hamilelik bi hastalık değil psikolojik olarak yıpratan bi durum o yüzden insan rahatlayacak şeyler duymak istiyor
Kesinlikle öyle canım ben de çok etkilenen biriyim hemen ağlamaya başladım ve moralim hâlâ o kadar bozukki. Ben parasını verip geliyorum ne zaman istersem gelmem lazım onların da bana bu rahatlığı vermesini beklerdim 😥

Sekreteri herkesin içinde azarladı neden erken geldin diye bi de baya kalabalıktı hastane ben de sessiz sakin biriyim cevap veremedim kaldım öylece 🙁 üfleyip püfledi yüzüme bile bakmadı bari arasaydın. Bi alo diyemedinmi filan dedi. Zoraki ultrasona soktular ama doktor bir iki kelime etti anca zorla. Suratlarını görmeniz lazımdı ama 🙁
Bu fazla abartı olmus üzüldüm senin adına 😳 neyse takılmayın yıne de .. ama baska doktor bulabılıyorsanız onu da deneyin derim .. güleryüz muhabbet uyum çok önemliii

Hayırdır ya ne kadar sinirlendim şu an 😡 bir kaç gün erken bakınca bir yerlerimi eksiliyormuş. Şikayet et canım hastanenin başhekimine ya da cimere bile yazabilirsin. Ben olsam yolardım onu valla aa ona neymiş parasını alsın işine baksın kendime yapılmış kadar gıcık oldum

X