- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Gozun aydin cok sevindim vajinal mi bakti. Ben bugun gidemedim doktorum covidli hastalara bakiyomus bugun cok stresliuim
Gözün aydın canım cok sukur
Umutumut82 canım vajinaldrn sonra kanama falan olmadı demi
Bende şimdi gidiyorum dua edin kızlar kesemizi görelim ❤
ben yurtdışındayım. ner3deyse hiç özel devlet farklılığı yok. ama tr de arkadaşlarım özel de yapmıştı almışlardı eşini.Özel hastanedemi dogurdun devlet Hastanesi'nde mi . Devlette aliyolarmi
Hayırlı haberlerle gelBende şimdi gidiyorum dua edin kızlar kesemizi görelim ❤
Gözüm aydın çok güzel haber buYok kuzum olmadi şükur. Cumaya sana karindan bakar doktor.cünkü degerlerimiz birbirine yakindi.cumaya rahat karindan görür senin minnişunu
İnşallahcanımYok kuzum olmadi şükur. Cumaya sana karindan bakar doktor.cünkü degerlerimiz birbirine yakindi.cumaya rahat karindan görür senin minnişunu
Hayırlı haberlerle gel
Gözüm aydın çok güzel haber bukaçtı değerin bende gideceğim birazdan ama kese görüneceğini sanmam
Inşallah canım ❤Cok tesekkur ederim canim. Degerim 2800 olmus. Doktor vajinal 1500 ustü görunuyor dedi. Hadi iyi haberlerle insallah gel
Amin canım insallahhhHadi hayirli haberlerle insallahhhhhhh
benide yazarmısınız :) yaş 37 1 çocuk 2.ciye hamileyim inşallah ankara tahmini doğum 11.03.2020Kızlar ilk sayfaya liste yapalım mıbaşka topiklerde gördüm hoş duruyor
Cok tesekkür ederim canim.
Hayırlı haberlerle gel
Gözüm aydın çok güzel haber bukaçtı değerin bende gideceğim birazdan ama kese görüneceğini sanmam
Canım tabloya ekleme yapamadım beceremedim, muneye yazdım o düzenlesin ekleyeceğimbenide yazarmısınız :) yaş 37 1 çocuk 2.ciye hamileyim inşallah ankara tahmini doğum 11.03.2020
merhaba hayırlıolsun bende ankaradayımbenide yazarmısınız :) yaş 37 1 çocuk 2.ciye hamileyim inşallah ankara tahmini doğum 11.03.2020