- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım embriyo olustugu icin yüksek demekki senin değerlerin benimki daha embriyo bile değildir. Sağlıkla devam etsin insallah bu süreç ben cok tedirginim sen nasilsinEvt 31 Mayıs ama bnm tup bebek 16 Haziran'da iki embriyo konuldu.
Degerim artmis kizlar 15gun sonra tekrar gidicem yanliz tsham cok dusmus dusuk tehlikem.var ve bebegin gelsiimini etkileyebilir dedi dua edinn
Aman tahlil istedi perşembe gel dedi gönderdi hevesim yarim kaldı resmenBugün ne bereketli bi günmüş ya herkesin kontrolu bugün harika haberler geliyo hadi sen de iyi haberler ver
Istah açıklığı 3 aydan sonra olurmuş diyetisyenden geldim az önce o dediKızlar ilişkiden 3-4 gün sonra iş yaptıkça müthiş bir bel ağrısı yaşadınız mı? İştah açıklığı da cabası...
Allah korusun esirgesin canım inşallah atlatırsın tehlikeyi sağlıkla gelirDegerim artmis kizlar 15gun sonra tekrar gidicem yanliz tsham cok dusmus dusuk tehlikem.var ve bebegin gelsiimini etkileyebilir dedi dua edinn
Gecikmenin 2. günü yaptigimda bile çok çok silik bir çizgi çıkmıştı benim daha varmış biraz daha bekle benceMerhaba kızlar. Benim de adetime 5 gün var bu gün dayanamadım evde test yaptım ancak negatif çıktı. Sizce normal mi? Siz ne zaman nasıl öğrendiniz?
Ben adete 2 gün kala normal gebelik testiyle ögrendim.Merhaba kızlar. Benim de adetime 5 gün var bu gün dayanamadım evde test yaptım ancak negatif çıktı. Sizce normal mi? Siz ne zaman nasıl öğrendiniz?
benim ilki 40 cıktı ikinci 140 cıktı erken dönemde böyle düsük cikabiliyormus bende cok korkmustumSelam kızlar
Sabah içimde bir gariplik idrar hamilelik testi yaptım silik çıktı. Sonra hemen kan vermeye çünkü daha önce kimyasal gecelik yaşamıştım. Lan testinde beta hcg 79 çıktı hala son adet 4 haziran doktor çarşamba tekrar gel artışa bakalım dedi ama ben nasıl bekliycem bilemiyorum ... Rabbim kucaklarımızı boş koymasın
Kasıgıma agrı giriyo arada ve bende cok istahsızım canım yaKızlar alt karninda ağri olan varmi. Tam ortada ayaga kalkinca sanki orda birsey var yürürken düşecek gibi. Uzaninca geciyor. Birde ağzimin tadi yok iştahım azaldi. Günde 3 litre su içen ben zar zor su iciyorum.
Kasıgıma agrı giriyo arada ve bende cok istahsızım canım ya
Gördük kesemizi cok sukurSen de bugün gidiyosun ay hadi inşallah iyi haberlerle gel
Cok sukur kızlar karından ultrasonla kesemizi gördük haftaya kontrole cagırdı❤
[/QUOTE
Hadi gözünaydın çok sevindim ne mutlu sana
Aman tahlil istedi perşembe gel dedi gönderdi hevesim yarim kaldı resmen
Istah açıklığı 3 aydan sonra olurmuş diyetisyenden geldim az önce o dedi
Allah korusun esirgesin canım inşallah atlatırsın tehlikeyi sağlıkla gelir
Gecikmenin 2. günü yaptigimda bile çok çok silik bir çizgi çıkmıştı benim daha varmış biraz daha bekle bence
Cok sukur kızlar karından ultrasonla kesemizi gördük haftaya kontrole cagırdı❤
Demin birine rica ettik kanim 1300 uzeri olmus. Bi radyoloji uzmanına ultrosana baktirdim karindan 2 mm falan bisey goruyorum dedi ama gec dollenmemi biraz kucuk gibi geldi dedi supheli gebelik dedi yarin kendi doktoruma gtcemevet canim vajinal bakti. baska doktora gitme imkanin yokmu.. Cok tesekkur ederim darisi basina.
3 gun kala ogrendim ama asiri silik cizgiMerhaba kızlar. Benim de adetime 5 gün var bu gün dayanamadım evde test yaptım ancak negatif çıktı. Sizce normal mi? Siz ne zaman nasıl öğrendiniz?
gozunuz aydin beta hcg degerinz kacti acaba karindan gordugunuzdeSagol canım saglıkla gelsin bebeklerimiz insallahh
Çok şükür Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar beta hcg cok sükür 2800 olmuş. Kesemizi gördük doktor simdilik problem yok dedi. 15 temmuza kalp icin cagirdi. Saglik ocagina kaydim yapildi demir hapı ve folik asid verildi. Rabbim hepinuzden güzel haber gelmeyi nasip etsin.