- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehirde sivasBenide eklermksin yaş 27 1.cocuk tahmini doğum tarihi 07/03/2021
güzel olmuş canım ellerine sağlık. inşallah en kısa zamanda cinciyetini de eklerizKızlar yazdım eksik bilgisi olanlar söylerse eklerin
İnşallah canım güzelce kalp atışını falan duyarız Umutumut82 naptı acabagüzel olmuş canım ellerine sağlık. inşallah en kısa zamanda cinciyetini de ekleriz
Kızlar yazdım eksik bilgisi olanlar söylerse eklerin
Yaa dmeek 2800 de gözüküyor ya çok mutlu oldum hadi gözün aydın artık yüzün gülsün lütfen darısı bekleyen bizlereKizlar beta hcg cok sükür 2800 olmuş. Kesemizi gördük doktor simdilik problem yok dedi. 15 temmuza kalp icin cagirdi. Saglik ocagina kaydim yapildi demir hapı ve folik asid verildi. Rabbim hepinuzden güzel haber gelmeyi nasip etsin.
Yaa dmeek 2800 de gözüküyor ya çok mutlu oldum hadi gözün aydın artık yüzün gülsün lütfen darısı bekleyen bizlere
Ahah doğduktan sonra ne başlayacakAminnn canim .itiraf ediyim keseyi görünce cok rahatladim. 10 dakika sonrada acaba kalp atisi olacakmiya odaklandim. .. sanirim doguma kadar devam edicek bu evham.
Ahah doğduktan sonra ne başlayacak
AhahahahValla annelik öyle birseyki afedersin ama bokunum rengi kıvamı bile düsunüyor insan
Gozun aydin cok sevindim vajinal mi bakti. Ben bugun gidemedim doktorum covidli hastalara bakiyomus bugun cok stresliuimAminnn canim .itiraf ediyim keseyi görünce cok rahatladim. 10 dakika sonrada acaba kalp atisi olacakmiya odaklandim. .. sanirim doguma kadar devam edicek bu evham.
Gözün aydın canım cok sukurKizlar beta hcg cok sükür 2800 olmuş. Kesemizi gördük doktor simdilik problem yok dedi. 15 temmuza kalp icin cagirdi. Saglik ocagina kaydim yapildi demir hapı ve folik asid verildi. Rabbim hepinuzden güzel haber gelmeyi nasip etsin.