2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlk adım ayakkabısı almak istiyorum alan tecrübeli anneler var mi kaç numaradan başladınız bizimki emekleme tutunarak ayakta durmaya başladı erken mi almak için yürüme olunca mi alsam
Ayakkabı için daha erken bence ben ev ayakkabısı aldım 19 numara çıkartıp atıyor pandufunu da aynı şekilde. Babannesi bağcıklı patik ördü bı onu giyiyor

Çarık çorap aldım bende ayağında hiç durmuyor ben mi bilemedim dedim havlu çorap giydiriyorum ama içime sinmiyor yine üşüyor gibi geliyor
Yururken kivriliyor canim carik coraplar cikartiyor cift kat giydiriyum bende biri havlu ama disari cikarken uzerine birde. Carigi giydiriyorum😁😁 usutur ayaklarindan pimpirikleniyorum

Ust disi patlayacak sanirim bugun asiri huysuz uyutamadim sabah 7 de uyandi 1.5 saat uyudu boluk porcuk aglayarak uyaniyor. Karanfil agi z.yagi masaji banamisin demiyor calpol verdim rahatladi.

Ben baharda almayi dusunuyorum. Hele bir yurusunlerde ayak olcusune gre alirim..kisin disari cikmiyoruz ev ayakkabisi giyidiriyorum 2 dk da cikartiyor carik patik kullaniyoruz simdilik.
Ben su meşhur çıtçıtlı patiklerden aldım asla çıkartamıyor Eylül’den beri rahatım o konuda
Ayakkabı için daha erken bence ben ev ayakkabısı aldım 19 numara çıkartıp atıyor pandufunu da aynı şekilde. Babannesi bağcıklı patik ördü bı onu giyiyor
Pnduf ve çorap bizimkide çıkarttı trnyolda var biraz pahalı ama değiyor

Maşallah valla senin ki pek erkenci çıkmış. Darısı bizimkilerin başına inşallah. Bizde baba dede al attı bir kaç anlamadığım şeyler daha söylüyor. Uykumuz şükür bizimde iyi iştahı pek yok herşeyi yemiyor
Babasına çekmiş kaynanamın çocukları hep 9 ayda yürümüş sağlıklı oluşumlarda hersey sırasıyla oluyor cok sukur🤲

Yururken kivriliyor canim carik coraplar cikartiyor cift kat giydiriyum bende biri havlu ama disari cikarken uzerine birde. Carigi giydiriyorum😁😁 usutur ayaklarindan pimpirikleniyorum
Ya evet bende hiç rahat edemiyorum teyzesi pandif aldım dışarı çıkarken onu giydiriyorum ama evde mümkün değil çıkarıp atıyor
Ust disi patlayacak sanirim bugun asiri huysuz uyutamadim sabah 7 de uyandi 1.5 saat uyudu boluk porcuk aglayarak uyaniyor. Karanfil agi z.yagi masaji banamisin demiyor calpol verdim rahatladi.
Yavrucaklar kolayca çıkarsın inşallah
Ben hep ayrı yıkamayı düşünüyorum canım
Bende daha düşünmüyorum birlikte yıkamayı da merak ettim yine de doğru olan ne kadar zaman acaba diye

Ben su meşhur çıtçıtlı patiklerden aldım asla çıkartamıyor Eylül’den beri rahatım o konuda

Pnduf ve çorap bizimkide çıkarttı trnyolda var biraz pahalı ama değiyor
Lastikli alti kaymazlardan hediye cok geldi sonra kuzenimizin oglunun kullanip bize verdikleri var hepsinin hakkindan geldi artik cift kat corap giydiriyorum birde cirtli ayakkabi var onu disarda giydiriyorum.pes ettim nasipse ilk adim ayakkabisina😉

Kızlar bebislerin kıyafetini kaç yaşına kadar ayrı yıkayacağız
2 yasina kadar ayri yikarim 2 yasindan sonra ablasinin kiyafetleriyle yikamayi dusunuyorum . Narinde yikiyorum kizimin kiyafetlerini kiz olunca tutusuymus renk degistiren payetleriymis dert bitmiyor mecbur narin yikama yapiyorum.

Kizlar hala gece uykumiz coo kötü sütum artk 10 ml anca geliyo mama ya gecmk istyorm biberon almiyo sizce nasi alistrablrm biberona gece mama diye agliyo icim gdiyo. Surekli kulaklaklarini cekistryo dis mi artk 46 haftadayiz atakmi bilmiyorm herseye agliyo cok huysuz kusp kafasni yere atiyo yemk yedrcegm zaman benden kaciyo babasundan yine daha iyi yiyo. yurume de daha yok esyalara tutunarak gdyo bagmsz yuruyemuyo. Diste sadece alttan iki tane cikti

Kizlar hala gece uykumiz coo kötü sütum artk 10 ml anca geliyo mama ya gecmk istyorm biberon almiyo sizce nasi alistrablrm biberona gece mama diye agliyo icim gdiyo. Surekli kulaklaklarini cekistryo dis mi artk 46 haftadayiz atakmi bilmiyorm herseye agliyo cok huysuz kusp kafasni yere atiyo yemk yedrcegm zaman benden kaciyo babasundan yine daha iyi yiyo. yurume de daha yok esyalara tutunarak gdyo bagmsz yuruyemuyo. Diste sadece alttan iki tane cikti
Kilo alımı nasıl peki aç olan çocuk gece gerçekten çok uyanıyor yada uyuyamıyor. Ben sadece 3 ay emzirebildim meme reddi yaşadık almadı bir daha. İlk zamanlar şırıngayla veriyordum mamayı daha sonra Lansinoh biberon aldım şimdi sorunsuz içiyor onunla bı dene istersen. Kulak kaşıma da hem dişten hemde uykusuzluktan yapıyorlar. Yürümemesine takılma daha erken bizde de yok henüz tutuna tutuna gidiyor.

Biberon olarak ne kullaniyorsun h cesitli markalari denedin mi ? Genel olarak yemek.problemi varsa vitamin degerlerine baktirmani oneririm belki cinko destegi verir
birde her kulak cekisi hastalik belirtisi olmayacagi gb dis belirtisi de degilmis oglumda gordum uykusuzluk tavandi ates yoktu kulaklariyla oynuyordu en son doktora goturdum ortakulakta sivi brikmis dedi. Sen doktoruna danis istersen .
Uzun sure ac kaldiginda da yemek yemiyor mu? Uzmanlar onermiyor ama ben arada cizgi filme yediriyorum ozellikle mama sandalesi yoksa surekli emekliyor tutunup kalkiyor hem yemek yemiyor hem de heryer mama oluyor
Yurumesine takilma benimkide ayakta durup koltuk kenarlarinda yuruyor bu aralar ayakta desteksiz durmaya calisip agir cekimde lop dusuyor 😉

Mama fiyatlari ne olmus oyle dun markette baktim.bezden daha pahali. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Cocuklardan disari cikamiyorum birde soguk hava dun ciktim resmen kanim dondu rakamlari gorunce. 1 yasina grsinlerde inek sutu alsinlar daha hesapli.

Kulak kaşıma çekme bizde de vardı ben de çocuk doktoruna gittim sezeryan doğum yapmıştım bebeğimin kulagini iyi yikayamamiar kulak kırı çok ve katı buna gliserin verip KBB de pompa ile çektir dedi salı günü temizlenecek bi doktorunuza danışın diş veya kulak enfeksiyonu da olmayabilirmiş

Mamalar bezler uçmuş valla içeriğine güvendiğim similac alıyorum bende en ucuz ebebek de. Yaşına kadar içsin diyorum inek sütü konusunda çok kararsızım ya çoğu Dr önermiyor artık. Avrupada da doktorlar günlük 300 ml kadar öneriyormuş bilemedim bende. Kulaklarını sürekli tuttuğu için bende KBB götürdüm baktı alerjiden dolayı dedi geniz akıntısiyla beraber kaşıntı yapar dedi

Kilo alımı nasıl peki aç olan çocuk gece gerçekten çok uyanıyor yada uyuyamıyor. Ben sadece 3 ay emzirebildim meme reddi yaşadık almadı bir daha. İlk zamanlar şırıngayla veriyordum mamayı daha sonra Lansinoh biberon aldım şimdi sorunsuz içiyor onunla bı dene istersen. Kulak kaşıma da hem dişten hemde uykusuzluktan yapıyorlar. Yürümemesine takılma daha erken bizde de yok henüz tutuna tutuna gidiyor.
Gece asiri uyaniyo ama 4 aydan beri hep oyle nerdeyse uyumuyo surekli donup duruyo. Biberonu 4 aya kadar iki uc haftada bi sutum az oldugunda veryodm ozmn alıyodu. Suan agzna dahi almiyo. 7 ayda 9.200 falandi suan on bucuk aylik 10 kilo 100 gram baya kilo alimi uavasladi

Biberon olarak ne kullaniyorsun h cesitli markalari denedin mi ? Genel olarak yemek.problemi varsa vitamin degerlerine baktirmani oneririm belki cinko destegi verir
birde her kulak cekisi hastalik belirtisi olmayacagi gb dis belirtisi de degilmis oglumda gordum uykusuzluk tavandi ates yoktu kulaklariyla oynuyordu en son doktora goturdum ortakulakta sivi brikmis dedi. Sen doktoruna danis istersen .
Uzun sure ac kaldiginda da yemek yemiyor mu? Uzmanlar onermiyor ama ben arada cizgi filme yediriyorum ozellikle mama sandalesi yoksa surekli emekliyor tutunup kalkiyor hem yemek yemiyor hem de heryer mama oluyor
Yurumesine takilma benimkide ayakta durup koltuk kenarlarinda yuruyor bu aralar ayakta desteksiz durmaya calisip agir cekimde lop dusuyor 😉
Nuk mamajonun wee bayb denedim hic almiyo yani emse denese yine bi sekilde belki alisir yani hic yemiyo degl ama cok zorluyo yanj tek yesin dye hersey veryorm iskembe corbasi bile verdm yani. Bi hafta once 10 kilo 100 gramdi ama almiyo yanj kilo 7 ayda 9 kusurdu

Gece asiri uyaniyo ama 4 aydan beri hep oyle nerdeyse uyumuyo surekli donup duruyo. Biberonu 4 aya kadar iki uc haftada bi sutum az oldugunda veryodm ozmn alıyodu. Suan agzna dahi almiyo. 7 ayda 9.200 falandi suan on bucuk aylik 10 kilo 100 gram baya kilo alimi uavasladi
Kilosu ayına göre iyi bence ilk zamanlar da ki gibi her ay 500 Gr üstü almıyorlar tabi. Bizde öyle gıdım gıdım alıyoruz 9.300 Gr şuan herkes zayıf deyip duruyor zaten.

Kizlar birde kac numara mama almam lazm hangisini daha cok seviyolar hangisi daha saglikli
Valla canım keçi sütlü mamalar hariç içeriği temiz tek mama similac diğer markalarda maalesef şeker nişasta mısır şurubu ve zararlı yağlar var. Bende similac 2 kullanıyorum bulamayınca el mecbur Bebelac Gold alıyorum

X