- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
AynenOda güzel olur ben Hazr consept aldım bi uygulamadan cok guzel heyecanla bekliyorum :)
Aynen oyleListe verdi bizimki bazıları zorla yapıyor işini malesef
Mrb ben balik 6. Aydan beri az az veriyorum mantar hic vermedim yumurta beyazida 3 gun kurali ile vermeye basladm az az cok skur bi sorn yasamadk 1 ay sonra yasina giriyor kizimKizlar bebeginize yumurtanin beyazini veriyomusun birde mantar ve balik
Selam herkes bebiş buyutmekle meşgul çok aktif değil artık burasıSelam kızlar ne var ne yok cocuklardan fırsat bulup da giremiyorum artık hâlbuki geçen sene bu zamanlar nasıl aktiftik doğuma gün sayıyorduk. Şimdi herkes bebek büyütmekle meşgul. 1 hafta sonra 11 aylık olacağız inşallah. Yaramazlıklar tavan bizde çekmece dolap ne varsa karıştırıyor. Desteksiz 2-3 adım atmaya da başladı yürümeye başladıklarında kimbilir neler yapacaklar. Bu arada 6 tane de dişimiz çıktı. Bizden havadisler bu kadar..
Masallah 6 dis cikmis adimlar atilmis.Selam kızlar ne var ne yok cocuklardan fırsat bulup da giremiyorum artık hâlbuki geçen sene bu zamanlar nasıl aktiftik doğuma gün sayıyorduk. Şimdi herkes bebek büyütmekle meşgul. 1 hafta sonra 11 aylık olacağız inşallah. Yaramazlıklar tavan bizde çekmece dolap ne varsa karıştırıyor. Desteksiz 2-3 adım atmaya da başladı yürümeye başladıklarında kimbilir neler yapacaklar. Bu arada 6 tane de dişimiz çıktı. Bizden havadisler bu kadar..
Hay maşallah erken yürümüş seninki hiç durmaz artık. Bez değiştirirken benimki de hiç durmuyor o yüzden külot bez aldım. Salyasi çoksa bugün yarın çıkar kabarık mi diş etleri. Bizim üstler zor çıktı elleri sürekli kulağındaydı hafif ateş de yapmıştı.Selam herkes bebiş buyutmekle meşgul çok aktif değil artık burasıbenimkinde 10 aylık oldu bugün 1 aydır yürüyor artık yaramazlık peşinde bez bile değiştirirken aşırı zorlanıyorum. Bizim 2 disimiz çıktı çok salyasi kaşıntısı var ama üst dişleriniz cikmadi bir türlü
Şükür canım üst dişlerini zor patlattı ama azı dişlerde ne oluruz kimbilir iştahı da gidiyor çünkü. Ay çok komik ya genelde önden iki diş aynı anda patlıyorMasallah 6 dis cikmis adimlar atilmis.
Benim sipam emekliyor tay duruyor onda cesaret varda benim yuregim agzimda geziyoruz. 3 disi var oglumun 2 si altta 1 i ustte cok komik duruyorustten 2. De patlamis bugun yarin digerine erisir
Bende külot bez alacam elimdekiler bitsin her bez degistirme maceraHay maşallah erken yürümüş seninki hiç durmaz artık. Bez değiştirirken benimki de hiç durmuyor o yüzden külot bez aldım. Salyasi çoksa bugün yarın çıkar kabarık mi diş etleri. Bizim üstler zor çıktı elleri sürekli kulağındaydı hafif ateş de yapmıştı.
Şükür canım üst dişlerini zor patlattı ama azı dişlerde ne oluruz kimbilir iştahı da gidiyor çünkü. Ay çok komik ya genelde önden iki diş aynı anda patlıyortek dişli canavar gibi
Gelir canım merak etme D vitaminini ihmal etme ama dişlerin çıkmasına da fayda ediyormuş birde hergun diş etlerine zeytinyağı sürmek de diş etlerini yumuşatıyormuşBende külot bez alacam elimdekiler bitsin her bez degistirme macerauzun süredir salyasi oluyor zaman zaman sonra geçiyor tekrarliyor eli hep ağzında kasimaya çalışıyor a gelmiyor nedense bir türlü
Bilmiyordum d vitaminini canım veriyorum ama zeytinyağını karanfille yapmıştım çok sıkıntısı olduğu zaman sürüyorumGelir canım merak etme D vitaminini ihmal etme ama dişlerin çıkmasına da fayda ediyormuş birde hergun diş etlerine zeytinyağı sürmek de diş etlerini yumuşatıyormuş
Net değil demek ki 1 yaşında net olur dediklerine göre inşallah yoktur öyle birşey dişi de yigenim 1 yaşında çıkarmıştı. Benimkinde sıkıntı olmasa dert etmeyeceğim ama yavrum sıkıntısını çekiyor çıkmıyor sende var mı belirtisi kaşınti salya ateş vsKızlar 9 aylık kontrolünde kan değerlerine bakıldı anemi gözüküyor denildi Akdeniz anemi hatta genetik oluyor ama bizde yok bu şaşırdık 1.yaş ta daha net olur o zaman gelin dediler.
Ve bir hafta sonra 10 aylık olucaz diş mis yok daha da geleceği de yokmuş
Aleykum selam cok sukur büyüyorlar bizde 8 gün sonra 11 aylık olcaz bizimki 9. ayında yurudu simdi kosturuyor valla yürüyünce hic durmuyorlar akşama kadar peşindeyim yorgunluktan bitiyor pilim iyi oldularsa bugünlerde geçecek cok hareketli bi cocuk dur durak bilmiyor anne baba abi bitti ver aç bunları söylüyor 4 dişimiz var 2 alt 2 üst ustedikelerde cok zorlandi uykumuz duzene bindi sukur o konuda daha iyiyiz ama bu ara iştahı hic yok ne yapsam yemiyorSelam kızlar ne var ne yok cocuklardan fırsat bulup da giremiyorum artık hâlbuki geçen sene bu zamanlar nasıl aktiftik doğuma gün sayıyorduk. Şimdi herkes bebek büyütmekle meşgul. 1 hafta sonra 11 aylık olacağız inşallah. Yaramazlıklar tavan bizde çekmece dolap ne varsa karıştırıyor. Desteksiz 2-3 adım atmaya da başladı yürümeye başladıklarında kimbilir neler yapacaklar. Bu arada 6 tane de dişimiz çıktı. Bizden havadisler bu kadar..
Teşekkür ederim canım hayır belirti yok hatta doktor diş sürmesi bile yok dedi yanı 1 ay daha diş gözükmüyorBilmiyordum d vitaminini canım veriyorum ama zeytinyağını karanfille yapmıştım çok sıkıntısı olduğu zaman sürüyorum
Net değil demek ki 1 yaşında net olur dediklerine göre inşallah yoktur öyle birşey dişi de yigenim 1 yaşında çıkarmıştı. Benimkinde sıkıntı olmasa dert etmeyeceğim ama yavrum sıkıntısını çekiyor çıkmıyor sende var mı belirtisi kaşınti salya ateş vs
Ben baharda almayi dusunuyorum. Hele bir yurusunlerde ayak olcusune gre alirim..kisin disari cikmiyoruz ev ayakkabisi giyidiriyorum 2 dk da cikartiyor carik patik kullaniyoruz simdilik.İlk adım ayakkabısı almak istiyorum alan tecrübeli anneler var mi kaç numaradan başladınız bizimki emekleme tutunarak ayakta durmaya başladı erken mi almak için yürüme olunca mi alsam
Çarık çorap aldım bende ayağında hiç durmuyor ben mi bilemedim dedim havlu çorap giydiriyorum ama içime sinmiyor yine üşüyor gibi geliyorBen baharda almayi dusunuyorum. Hele bir yurusunlerde ayak olcusune gre alirim..kisin disari cikmiyoruz ev ayakkabisi giyidiriyorum 2 dk da cikartiyor carik patik kullaniyoruz simdilik.
Maşallah valla senin ki pek erkenci çıkmış. Darısı bizimkilerin başına inşallah. Bizde baba dede al attı bir kaç anlamadığım şeyler daha söylüyor. Uykumuz şükür bizimde iyi iştahı pek yok herşeyi yemiyorAleykum selam cok sukur büyüyorlar bizde 8 gün sonra 11 aylık olcaz bizimki 9. ayında yurudu simdi kosturuyor valla yürüyünce hic durmuyorlar akşama kadar peşindeyim yorgunluktan bitiyor pilim iyi oldularsa bugünlerde geçecek cok hareketli bi cocuk dur durak bilmiyor anne baba abi bitti ver aç bunları söylüyor 4 dişimiz var 2 alt 2 üst ustedikelerde cok zorlandi uykumuz duzene bindi sukur o konuda daha iyiyiz ama bu ara iştahı hic yok ne yapsam yemiyor