2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah bizde daha yok koltuklara tutunarak ilerliyo dengesini saglayamiyo yuruse nolur bilemiyorm bu halde bile tum evi karstryo

Canim bu zaditeni uzun süreli mi kullaniyosunuz doktor bizede verdi ama 1 hafta kullan dedi bende 5 gün kullandım bu tür ilaçlar alışkanlık yapaboliyomus o yüzden vermedim
Grip ilaclarinin icindr rn masumu o yuzden veriyorum dedi doktor. Bu kis surekli kullaniyoruz canim. Burun akintisi yoksa sadece aksamlari eger.burun akintiai baslarsa sabah aksam verrsin demisti doktoru. Oksuruk tikanma ates baslarsa (gripten cikiyor ) gel dedi.

Uyku eğitimi verdiğim bebeğim Geceleri mahvediyor beni uyku gerilemesi yaşıyoruz ve kalıcı olmasından korkuyorum düzelen var mi diş değil çıkarmadık ama agrisi sancısı yok

Kizlar bebeginize yumurtanin beyazini veriyomusun birde mantar ve balik
Balik veriyorum yumurta beyazi da ama mantar için henüz erken
Anladim canim biz ekimde korona olmustuk o zamandan beri metenin burun akıntısı gecmedi
Kac kere doktora gittik hiç biri ilaç vermedi biseyi yok diye en son gittigimiz doktor zaditen bide bide bi antibiyotik verdi 1 hafta kullan bırak dedi yinede geçmezse burun akıntısı alerji bolumune git dedi çok şükür gecti

Anladm tesekkur ederm biraz dha bkleyeyim

Uyku eğitimi verdiğim bebeğim Geceleri mahvediyor beni uyku gerilemesi yaşıyoruz ve kalıcı olmasından korkuyorum düzelen var mi diş değil çıkarmadık ama agrisi sancısı yok
Benimkide geceleri cok kotu gecen hafta tam duzeldi dedm bu hafta mahvetti gece iki kez kalkiyo bi saate yakin dalamiyo

Benimkide geceleri cok kotu gecen hafta tam duzeldi dedm bu hafta mahvetti gece iki kez kalkiyo bi saate yakin dalamiyo
Benim ki saat bası kalkıyor uykuya da geçemiyor zombi gibiyim evde gözaltı morluklarim bu yasa kadar yokken sağolsun kızımın uykuları sayesinde onuda gördük şimdi daha iyi anlıyorum cennet annelerin ayaklarının altında sözünü

Doğum günü hazırlıkları icin konsept hazırlıkları düşünen araştıran varmi ben başladım yavaş yavaş hediyelikler ve 1 yaş hediyesi

Kalici olmuyor ama epey bir zorluyor. Epeydir yasiyoruz bu sorunu Oglumda mesela bugun 8 de uyandi (gece kac kez uyandi saymiyorum))40 dk uyudu hala ayakta insaallah uyur deneyecegim. Emekliyor ,siraliyor sanirim heyecanda uyumuyorlar.

Doğum günü hazırlıkları icin konsept hazırlıkları düşünen araştıran varmi ben başladım yavaş yavaş hediyelikler ve 1 yaş hediyesi
Buyuk capta yapmam kizimda kuzenleri arkadaslarimizi cagirdim.oglumda sadece aileler malum cesitli virus kol geziyor . Komsu kahvesine gitmiyorum cocuklarin burnu aksa bebekler fazla etkileniyor ikimizinde keyfi kacmasin.
Sadece hazir balon seti alacagim birde pasta yaptirirum. Annelere fotograf sticker verecegm .1 yasta anlamiyorlar ilrrleyen.yaslarinda insallah

Bende basladım consept Hazr bekliyoruz elbisesinide aldım aile arasnda yapıcaz aile bile kalabalığına sukur:) denizkızı conseptimiz

Gece uykusuz cok zor insalalh biran once duzelir
İnsallah
Kalici olmuyor ama epey bir zorluyor. Epeydir yasiyoruz bu sorunu Oglumda mesela bugun 8 de uyandi (gece kac kez uyandi saymiyorum))40 dk uyudu hala ayakta insaallah uyur deneyecegim. Emekliyor ,siraliyor sanirim heyecanda uyumuyorlar.
Umarım bizimki de kalıcı olmaz emekleme ve yürüme çabasında bu yüzden sanırım
Bend ailem ve eşimin ailesi sadece.. balonlar alındı hediyelikler alındı ama ben kızıma ne alicam onu bulamadım araştırma içerisindeyim tütü alicam elbise güzel heyacanlarmis
Bende basladım consept Hazr bekliyoruz elbisesinide aldım aile arasnda yapıcaz aile bile kalabalığına sukur:) denizkızı conseptimiz
Bende deniz kızı düşündüm ama tamm oluşturamadim vintage tarzı olucak sanırım renkleri balonları ayarladım

Oda güzel olur ben Hazr consept aldım bi uygulamadan cok guzel heyecanla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…