- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
Masallah bizde daha yok koltuklara tutunarak ilerliyo dengesini saglayamiyo yuruse nolur bilemiyorm bu halde bile tum evi karstryoSelam kızlar nasılsınız herkeste bir uyku problemi var sanırım bizde yaşıyoruz geceleri özellikle sürekli uyanıyor uyumuyor çok yorucu birde 2 haftadir yürümeye başladı ama yürümüyor koşmaya çalışıyor resmen düşe kalka bir hal olduk ben sürekli peşinde gece öyle gündüz öyle gidiyoruz bakalım
Daha nasıl karışacak bu evlerMasallah bizde daha yok koltuklara tutunarak ilerliyo dengesini saglayamiyo yuruse nolur bilemiyorm bu halde bile tum evi karstryo
Ben 8. aydan beri yumurta beyazını veriyorum balık vermeye de başladım ama mantar hiç vermedimKizlar bebeginize yumurtanin beyazini veriyomusun birde mantar ve balik
Grip ilaclarinin icindr rn masumu o yuzden veriyorum dedi doktor. Bu kis surekli kullaniyoruz canim. Burun akintisi yoksa sadece aksamlari eger.burun akintiai baslarsa sabah aksam verrsin demisti doktoru. Oksuruk tikanma ates baslarsa (gripten cikiyor ) gel dedi.Canim bu zaditeni uzun süreli mi kullaniyosunuz doktor bizede verdi ama 1 hafta kullan dedi bende 5 gün kullandım bu tür ilaçlar alışkanlık yapaboliyomus o yüzden vermedim
Balik veriyorum yumurta beyazi da ama mantar için henüz erkenKizlar bebeginize yumurtanin beyazini veriyomusun birde mantar ve balik
Anladim canim biz ekimde korona olmustuk o zamandan beri metenin burun akıntısı gecmediGrip ilaclarinin icindr rn masumu o yuzden veriyorum dedi doktor. Bu kis surekli kullaniyoruz canim. Burun akintisi yoksa sadece aksamlari eger.burun akintiai baslarsa sabah aksam verrsin demisti doktoru. Oksuruk tikanma ates baslarsa (gripten cikiyor ) gel dedi.
Anladm tesekkur edermBalik veriyorum yumurta beyazi da ama mantar için henüz erken
Anladim canim biz ekimde korona olmustuk o zamandan beri metenin burun akıntısı gecmedi
Kac kere doktora gittik hiç biri ilaç vermedi biseyi yok diye en son gittigimiz doktor zaditen bide bide bi antibiyotik verdi 1 hafta kullan bırak dedi yinede geçmezse burun akıntısı alerji bolumune git dedi çok şükür gecti
Dolaplarimda sayesinde hic katli kiyafet yokDaha nasıl karışacak bu evler
Ben 8. aydan beri yumurta beyazını veriyorum balık vermeye de başladım ama mantar hiç vermedim
Benimkide geceleri cok kotu gecen hafta tam duzeldi dedm bu hafta mahvetti gece iki kez kalkiyo bi saate yakin dalamiyoUyku eğitimi verdiğim bebeğim Geceleri mahvediyor beni uyku gerilemesi yaşıyoruz ve kalıcı olmasından korkuyorum düzelen var mi diş değil çıkarmadık ama agrisi sancısı yok
Beyazını veriyorum balıkta veriyorum saglık ocagı başlamamı soylemistiKizlar bebeginize yumurtanin beyazini veriyomusun birde mantar ve balik
Benim ki saat bası kalkıyor uykuya da geçemiyor zombi gibiyim evdeBenimkide geceleri cok kotu gecen hafta tam duzeldi dedm bu hafta mahvetti gece iki kez kalkiyo bi saate yakin dalamiyo
Gece uykusuz cok zor insalalh biran once duzelirBenim ki saat bası kalkıyor uykuya da geçemiyor zombi gibiyim evdegözaltı morluklarim bu yasa kadar yokken sağolsun kızımın uykuları sayesinde onuda gördük şimdi daha iyi anlıyorum cennet annelerin ayaklarının altında sözünü
Bizim saolsn saglik ocagi her kontrole geldimizde niye geldinz der gbi hareketleri oldugundan bsey soramiuorzBeyazını veriyorum balıkta veriyorum saglık ocagı başlamamı soylemisti
Kalici olmuyor ama epey bir zorluyor. Epeydir yasiyoruz bu sorunu Oglumda mesela bugun 8 de uyandi (gece kac kez uyandi saymiyorum))40 dk uyudu hala ayakta insaallah uyur deneyecegim. Emekliyor ,siraliyor sanirim heyecanda uyumuyorlar.Benim ki saat bası kalkıyor uykuya da geçemiyor zombi gibiyim evdegözaltı morluklarim bu yasa kadar yokken sağolsun kızımın uykuları sayesinde onuda gördük şimdi daha iyi anlıyorum cennet annelerin ayaklarının altında sözünü
Buyuk capta yapmam kizimda kuzenleri arkadaslarimizi cagirdim.oglumda sadece aileler malum cesitli virus kol geziyor . Komsu kahvesine gitmiyorum cocuklarin burnu aksa bebekler fazla etkileniyor ikimizinde keyfi kacmasin.Doğum günü hazırlıkları icin konsept hazırlıkları düşünen araştıran varmi ben başladım yavaş yavaş hediyelikler ve 1 yaş hediyesi
Liste verdi bizimki bazıları zorla yapıyor işini malesefBizim saolsn saglik ocagi her kontrole geldimizde niye geldinz der gbi hareketleri oldugundan bsey soramiuorz
Bende basladım consept Hazr bekliyoruz elbisesinide aldım aile arasnda yapıcaz aile bile kalabalığına sukur:) denizkızı conseptimizDoğum günü hazırlıkları icin konsept hazırlıkları düşünen araştıran varmi ben başladım yavaş yavaş hediyelikler ve 1 yaş hediyesi
İnsallahGece uykusuz cok zor insalalh biran once duzelir
Umarım bizimki de kalıcı olmaz emekleme ve yürüme çabasında bu yüzden sanırımKalici olmuyor ama epey bir zorluyor. Epeydir yasiyoruz bu sorunu Oglumda mesela bugun 8 de uyandi (gece kac kez uyandi saymiyorum))40 dk uyudu hala ayakta insaallah uyur deneyecegim. Emekliyor ,siraliyor sanirim heyecanda uyumuyorlar.
Bend ailem ve eşimin ailesi sadece.. balonlar alındı hediyelikler alındı ama ben kızıma ne alicam onu bulamadım araştırma içerisindeyim tütü alicam elbise güzel heyacanlarmisBuyuk capta yapmam kizimda kuzenleri arkadaslarimizi cagirdim.oglumda sadece aileler malum cesitli virus kol geziyor . Komsu kahvesine gitmiyorum cocuklarin burnu aksa bebekler fazla etkileniyor ikimizinde keyfi kacmasin.
Sadece hazir balon seti alacagim birde pasta yaptirirum. Annelere fotograf sticker verecegm .1 yasta anlamiyorlar ilrrleyen.yaslarinda insallah
Bende deniz kızı düşündüm ama tamm oluşturamadim vintage tarzı olucak sanırım renkleri balonları ayarladımBende basladım consept Hazr bekliyoruz elbisesinide aldım aile arasnda yapıcaz aile bile kalabalığına sukur:) denizkızı conseptimiz
Oda güzel olur ben Hazr consept aldım bi uygulamadan cok guzel heyecanla bekliyorum :)İnsallah
Umarım bizimki de kalıcı olmaz emekleme ve yürüme çabasında bu yüzden sanırım
Bend ailem ve eşimin ailesi sadece.. balonlar alındı hediyelikler alındı ama ben kızıma ne alicam onu bulamadım araştırma içerisindeyim tütü alicam elbise güzel heyacanlarmis
Bende deniz kızı düşündüm ama tamm oluşturamadim vintage tarzı olucak sanırım renkleri balonları ayarladım