2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yulaf ve kuru kayısı pişirip püre yapıyorum onu yediriyorum bol su içiriyorum arkasından mutlaka. birde doktor önerisiyle probiyotik başlamıştık onunda faydasını gördük. enterogermina veya nbl damla araştırıp alabilirsin Bunlar ilaç değil içinde yararlı bakteri var.

Insallah artar yemegime ozen gostermeye calsyorm iki gundr insallah artar birde gunduz sagiyorm uc dort kez

Kızlar merhaba buraya yazdıktan sonra emmeye başladı tabi dişi de çıkmıştı dedim her şey yoluna girdi fakat 1 hafta sürdü.. hatta uyanıkken de az biraz emiyor hala.. Sonra tekrar eski halini aldı yeni diş çıktı şimdi başka diş macerası evet dişten kaynaklı evet bebekleri çok çok etkiliyor ama biliyorum ki Bi benim bebelerin dişi çıkmıyor genel iştahsızlık yani alışmak mı kabullenmek mi bilmiyorum artık kabullenmem gerekiyor bunu anladım.. Mama konusuna gelince tek mama denemiştim belki de alır başkasını bilmiyorum başlık değiştirmiştim sadece.. Yaşına kadar dayanayım mı böyle yoksa tekrar mı mama deneneyeyim ikilemi yaşıyorum kilosal bir değişim de olmadı.. Makarnanın köftenin tadına bakmıştı üç beş minik minik koparıp vermiştim yemek suyuna pirinç mercimek çorbası tadına bakmıştı karışımları yoğurt ve tatlı yiyecekleri hiç almıyor diyebilirim kafasını çeviriyor..
Dün Ba Ba Ba demeye başladı zamansalolarak nasıl bilmiyorum geç mi erken mi o da ayrı mutlu etti yürüteçe bırakıyorum bu aralar onu hareket etttirmeye başladı yavaş yavaş İlerliyor ama ilerliyoruz buna şükür

Bizimkide hem emiyodu hem istahli sayilirdi yani bi sehir disina ciktik ic dort haftalik uzerine dis geldi ne uyku kaldi ne yeme icme ne emme tek artisi gelisimi acisindan cok kisyle cocuk bakmak algisini aciyo bence cok uzuluyorm emmedigine

canim selam, ben de sut sagma makinesi bakiyorum spectra diye aratinca yorumun cikti.. sen memnun muydun S9dan?

İyi geceler kızlar ben de çıldırmak üzereyim. Resmen uyuma numarası yapıyor. Böyle birşey olabilir mi ya? Sinir küpüyüm şuanda. Emerken uyuyor yatırıyorum uyumamak için kalkıyor. Bugün de aynı şeyi yaptı emerken uyudu yatırdığım an kalktı, birde üstüne biraz bekleyip kolumda uyuttum bazen koluma koynuma yatırıp öyle uyutuyorum uyudy sonra sanki sola dönüp uyuyacakmış gibi yapıp kendini kaldırdı oyun oynamaya başladı. Şimdi uykusu var ama emzirince ısırdı, sen misin ısıran dedim uyutmuyorun seni deyip oturma odasına getirdim. Uyutmuyorum şuan.

Kizlar mrb uzun zamandr giremiyorum benm kizimda 9 aylik oldu alttan 2 tane ustten 1 tane ve yankesici disi cikti gecen hafta bronsit olduk cok ateslendi evde ventolin hava verdik sukur suan iyi tutunup kalkmalara basladi herseyi kurcalamak istiyor butun gun pesinden dolasiyorm

Dün gece Benim ki de uyumadı yatağa koyunca uyandı sonra uyuyamadıkça sinirlendi çok ağladı biyeri ağrıyo sandım korktum pek öyle kendini yırtar gibi ağlamaz gece 3 buçukta anca uyudu

Bence de sağıma aldanma, kızım emerken geliyo, elimle sıkıncada geliyo ama sağım yaparken gelmiyor.
Insallah tekrar bitkisel caylarima basladim duzenli beslenmeue calsyorm bazen uykuda verince sutun geldigini hissedyorrm cok sukur emse gelcekte iate distenmi kaynaklaniuo tam blmyorm emmk istemiyo uyurken falan zorla veryorm

Insallah tekrar bitkisel caylarima basladim duzenli beslenmeue calsyorm bazen uykuda verince sutun geldigini hissedyorrm cok sukur emse gelcekte iate distenmi kaynaklaniuo tam blmyorm emmk istemiyo uyurken falan zorla veryorm
Üst dişler çıkmadan önce bizde tam olarak böyleydik inşallah düzelecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…