Dişlerinden olabilir, kendini keşfediyor bir şeylere kızıyor olabilir. Benimki de kendini kasıp ıııı ööö diye böğürüyor, sinşr oluyorlar sanırım dişleri kaşındığı için. 2 gecedir uyku problemi yaşıyoruz. Delireceğim bu gidişle. Eskiden, diş döneminden önce en geç 22.30 23.00 gibi yatar sabah 9 da ayakta olurdu. Son 2 aydır 23.00 den önce yatmıyor, 23.00-01.00 arasında uyuyor 10.30-12.00 arasında da kalkıyor mutlaka ama gece 1 2 kere uyanıyor ağlıyor emzirip hemen geri uyutuyorum . Fakat son 2 gündür durum daha sıkıntılı gece uykusuna yatırdıktan bi yarım saat sonra bazen daha erken kalkıyor ağlıyor geri emzirip uyutmaya çalışıyorum sanki tüm uykusunu almış gibi kalkıyor uyumamak için direniyor saatlerce uyutamıyorum, bir önceki gece 3 de uyutabildim uyandıktan sonra, dün gece de kalkınca sabah 4.30 da anca uyutabildim bebek arabasında evde gezdirerek. 1 dişi çıkmıştı ama şimdi diğer dişleri de çok kaşınıyor.
Bana diyorlar gün içerisibde çok uyutuyorsun bizim bebeklerimiz öyke uyumadı gübde 1 kere uyuyorlar en fazla filan bizimkiler bebek olmamış heralde filan diyorlar ablamlar. Ama bebeğim gün içerisinde 2 kere uyku yapmazsa tüm gün mız mız ve huysuz oluyor. Kalktıktan 2 saat sonra şlk uykusunu yaptırıyorum 1 saat filan uyuyor, ikşncş uykusunu da 18.30 19.30 arasında yaptırıyırym onda da en fazla 30 dk uyuyor. Sonra geri uyutmuyorum.